Bildirim
ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eve geçince bir kurcalarım , iyi şeyler bulurum diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
![ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]](https://store.donanimhaber.com/d7/71/15/d77115e30a1c240606b8287524bd792d.jpg)
![ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]](http://www.teknikfutbol.com/wp-content/uploads/bjk_yeni_kadro.jpg)
![ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]](https://store.donanimhaber.com/25/36/e0/2536e03308f876b4c4b0404791ec3f60.jpg)
![ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]](https://store.donanimhaber.com/a9/28/e9/a928e93b89463b3211d96e4d03e6d9d7.jpg)
Bunlarin çözünürlükleri az :) en iyisi birazdaha beklemk olacak sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beşiktaş Sevgisi Sevgilerin En güzelidir.
-
Birşey dikkatimi çekti. Siyah formada niye arma sağda? Solda olması zorunlu değil miydi?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy03
OBAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRACAM diye okudum
Öyle pixeli yüksek takım resimleri yok ya ben masaüstüne bile bulamadım fazla bi takvim gibi yapıyım dedim ama çıkmadı
:S_____________________________ Beşiktaş Sevgisi Sevgilerin En güzelidir. -
Logo veya Kartal içerikli bir poster daha iyi olur.
![ODAMA BEŞİKTAŞ POSTERİ BASTIRTACAGIM [ YARDIM]](https://store.donanimhaber.com/40/95/e6/4095e68bdab4b88dcf5efa934e92a519.jpg)
_____________________________ 2017 VW Passat Highline**2018 VW Golf R-Line -
İsimler gider beşiktaş kalır. Kartal logo ve inönü temalı poster tavsiye ederim. _____________________________ -
Valla güzel resim varsa bende isterim sticker da olur dolaba falan..
Şimdilik duvarda 3 adet forma ve 1 adet atkı asılı.. Formaları imzalattıkça asıyorum duvara
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
İsimler gider beşiktaş kalır. Kartal logo ve inönü temalı poster tavsiye ederim.
haklısın ama o oyuncularıda ölümsüzleştirmek istedigim için.._____________________________ Beşiktaş Sevgisi Sevgilerin En güzelidir. -
Fotoğrafların büyük çözünürlüklü olanları fotoğrafın sahibinde vardır. Fotoğrafları nereden aldıysanız oraya mail atıp edinme şansınız var. _____________________________ -
niye odana bastırıyosunki kendin bas _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Spock
niye odana bastırıyosunki kendin bas
Blok_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
quote:
Blok
ergen detected
bjk dergisi poster vermiyor mu ? bizim dergi veriyor hep ben onları asıyorum _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
quote:
Blok

bjk dergisi poster vermiyor mu ? bizim dergi veriyor hep ben onları asıyorum
Veriyor da futbolcu yada basketci veriyor genelde.. takım olarak pek vermiyor_____________________________ -
Resimlerini kadıköyde cemil optik diye bir yer var istediğin boyutta bastırabilirsin istediğin resmi yüksek çözünürlükte alıp usb ile götürmen yeterli ordakiler gerisini hallediyor. Aynı olayı bende yaptım yardım ediyim dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Resimlerini kadıköyde cemil optik diye bir yer var istediğin boyutta bastırabilirsin istediğin resmi yüksek çözünürlükte alıp usb ile götürmen yeterli ordakiler gerisini hallediyor. Aynı olayı bende yaptım yardım ediyim dedim
Cemil optik ?
kadıköy'de Cemil Copy var dostum orda birçok çalışanda Beşiktaş'lı hatta
gidersen orada yardımcı olacaklardır.. hatta istanbul'daysan yanıma gel beraber gidelim bizim firma devamlı iş yaptığı için tanıyorum birçok kişiyi sahibini bile hatta
onlara söyleriz posteri yaparlar istediğin ölçüde istediğin resmi bulup
AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
Steam
Benzer içerikler
- beşiktaş forum
- sergen yalçın hangi takımlı
- stada anahtar alınıyor mu
- santradan gol olur mu
- galatasaray ismi nereden gelir
- premier lig maçları hangi kanalda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler