Şimdi Ara

Oda arkadaşımı dövsem yurttan atılırmıyım? KYK tecrübelileri içeri (CİDDİ SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan ciddi anlamda oda arkadaşıma tekme tokat dalasım var. yurt sıkıntı çıkarır mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurdunda Kavga Etmenin Sonuçları

KYK yurtlarında kavga etmek ciddi sonuçlar doğurabilecek bir eylemdir. Yurt yönetmeliklerine göre, yurtta yaşayan öğrenciler arasında kavga etmek yasaktır. Bu yasağa uyulmaması durumunda, öğrenciler çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirler.

KYK yurtlarında kavga etmek sonucu uygulanabilecek yaptırımlar şunlardır:

• Kınama: Kavganın şiddetine ve tarafların önceki siciline göre verilir.
    • Para cezası: Kavganın neden olduğu hasar veya kayıpları karşılamak amacıyla verilir.
    • Yurttan çıkarma: Kavganın şiddetli olması veya tarafların tekrarlayan ihlalleri olması durumunda verilir.

KYK yurdunda kavga etmek, öğrencilerin akademik ve sosyal hayatlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Kavga nedeniyle yurttan atılan öğrenciler, barınma sorunu yaşayabilir ve eğitimlerine devam etmeleri zorlaşabilir.

Bu nedenle, KYK yurtlarında yaşayan öğrencilerin kavga etmekten kaçınmaları ve yönetmeliklere uymaları önerilir. Kavga etmeyi düşünen öğrenciler, öncelikle sorunun barışçıl yollarla çözülmesi için çaba göstermelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aç bi gaz müzik dal.
  • yavaş döv
  • niye doveceksin hocam? once normal yolla halletmeyi dene ama olay buyukse veya dovmeden duzelmez diyosan yurdun disinda bi yerde kistir dov
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

niye doveceksin hocam? once normal yolla halletmeyi dene ama olay buyukse veya dovmeden duzelmez diyosan yurdun disinda bi yerde kistir dov
    bende 1. sınıfları pencereden aşağı atmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

bende 1. sınıfları pencereden aşağı atmak istiyorum

Alıntıları Göster
    özel yurrtayım dövdüm sorun yok, kykyı bilemem
  • Ödül veriyorlarmış
  • Dövecek olsan buraya sormazdın. Neresine vurarak başlayacağını bile planlıyorsundur sen şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fenerlimi çıktı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

Fenerlimi çıktı hocam ?

Alıntıları Göster
    6 sene once universitedeyken kazak oda arkadasimi dovmustum cocuk tam pislikti 20 gun sonra linc etmeye kalktilar cocugu yolladilar. o kdr adi cikmasa atilabilirdim tabi.
  • quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

aynen hocam iğrendiğimi bile bile fener marşı açıyor o bilgisayarı kafasında kırasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRAS

quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

aynen hocam iğrendiğimi bile bile fener marşı açıyor o bilgisayarı kafasında kırasım var

Alıntıları Göster
    ben kavga etmiştim yönetime haber edilecek derecede büyümediği sürece sorun yok, değilse dışaıda hallet. gece döv yetkili olmuyor güvenlikte uykulu geliyor uğraşmak istemeyip tamam bidaha yapmayın ayıp diyip gidiyor ama öncelikle konuş derdini anlat, ciddi anlamda kendini ifade etmene rağmen aynıysa öp onu

• Neden ?
  • çağır uni tayfadan 2-3 kişi akıllı olsun bırak müziği atkı çıkarmaya korkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Neden ?
    Uyarı vermeden direk atarlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

Bir takım yüzünden arkadaşına kin besleyen bir galatasaray taraftarı

Tebrik ediyorum sizi hep böyle devam edin vurun kırın sizin yaptığınız taraftarlık değil inşallah bunu biliyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

Bir takım yüzünden arkadaşına kin besleyen bir galatasaray taraftarı

Tebrik ediyorum sizi hep böyle devam edin vurun kırın sizin yaptığınız taraftarlık değil inşallah bunu biliyorsunuzdur

Alıntıları Göster
    uni öğrencisine bak fenerli diye adamı dövecek. inşallah atılırsın

• quote:

quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

Sende bi gs marşı açmayı dene bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

quote:

Fenerlimi çıktı hocam ?

Sende bi gs marşı açmayı dene bakalım nolacak

Alıntıları Göster
    Siz birbirinizi yerken Futbolcular parayı götürüp alem yapıyor.Süper devam edin siz bu kafayla.

• Kulakların pamuk tıka ki, kavgadan sonra fenerliler kulağına tıkamasın pamuğu. Marşlarını dinlemek zorunda değilsin çık odadan kavga çözüm değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.