Şimdi Ara

OCZ TRION 150 240GB SSD 193TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanın gece indirimi bitti alternatif daha iyi bir ssd disk

http://urun.n11.com/hard-disk/ocz-trion-150-240gb-ssd-sata3-550mb520mbs-trn150-25sat3-240g-P106787808

karne11 kuponuyla şu ssd 193,11 liraya denk geliyor kingston ssdnowdan daha iyi bir disk ihtiyacı olanlar buradan değerlendirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 10 Haziran 2016; 18:34:35 >

• İyi fiyat.
  • karne11 ile n11 dekiyle aynı fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssdnow v300 serisi en berbat ssd'lerdendir az daha koyup crucial bx serisine yönelin.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklisin arastirmadan almistim pismanim almayin.

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    İlk serisi kaliteli çıkıp sonradan seri numarasını bile değiştirmeden hız düşürüp sundukları seri mi bu? Yoksa hayal meyal hatırlıyorum Kingston SSD pazarına iğrenç ürünlerle girmişti onlardan mı bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KINGSTON A400 240GB SSD
    11 ay önce açıldı
    SATILIK KINGSTON FURY 120 GB SSD
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Aynen onlar, en ucuz nand'larla gelmişlerdi şuanda piyasada en dandi ssd'lerin başını bu çekiyor kime sorsam pişman aldığına.
  • 120 GB olanını sata 2 olarak laptopta kullanıyorum 7 aydır . Hiçbir problem yaşamadım , fiyatına göre o kadar kötü olmadığını düşünüyorum
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    60 lıklarından 20 tane şirketde kullanıyoruz 2,5 yıl oldu hiç sorun yaşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

60 lıklarından 20 tane şirketde kullanıyoruz 2,5 yıl oldu hiç sorun yaşamadık

Daha ne olsun valla çok iyi . Ben de hemen her gün çizim , modelleme vb. işlerle meşgulüm çok şükür bir yaramazlık çıkmadı . 7 aydır windows'un açılış süresi fix 10 saniye
  • Ben de aldım da 2 dakkada çöp ettiniz aleti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu normal ssdleri alıp mSata ssd olarak kullanabilme inkanım var mı? Çünkü laptobumda mSata girişim var ve Hddyi slotunu ssd ile degistirmek istemiyorum. İcini acinca mSata olarak mi gorunuyor bu?

• http://urun.n11.com/hard-disk/ocz-trion-150-240gb-ssd-sata3-550mb520mbs-trn150-25sat3-240g-P106787808

karne11 kuponuyla şu ssd 193,11 liraya denk geliyor kingston ssdnowdan daha iyi bir disk ihtiyacı olanlar buradan değerlendirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 10 Haziran 2016; 18:33:28 >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    muhtemelen hayır, öyle olsa kimseye msata satamazlardı :)
  • crucial bx serisi çok daha iyidir..f/p olarak...
  • Amazondan 163'e aldim 2 hafta once. O kadar da cop etmeyin aleti, daha kullanmaya firsatim olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık kingston idi ocz olmuş
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    vatanın gece indirimi bittiğinden ve ssdyi kötülediklerinden ötürü daha iyi bir disk ile çevirdim konuyu
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Üstad fiyat olarak normal. Sanırım bu ekran kartını türkiyede sadece vatan satıyordu. Ben masaüstü pc için bunu almıştım. Bildiğin canavar yani. En ağır oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum. Bir tık kasma olmadı hiç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.