Bildirim
OCZ 8GB kapasiteli yeni bir DDR3 bellek kiti hazırlıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim için gerekli olan ramler sadece 2 slotum var 4 gb yetmiyor 8 lazım ucuz 1600mhz benim olsun vallaaa -
6-8GB bellekler standart olma yolunda.. 4GB bellekler yavaş yavaş orta seviye bir miktar olacaklar.. Neyseki öyle olsa bile şimdilik herşeye yetiyorlar... Şimdilik ... -
48gb ram yapsan ne yapmasan ne -
8 GB ram pc oyuncuların bir işine yaramaz 4GB gayet yeterli bence çalışma hızının fazla olması kapasitesinden önemli -
Bellekler güzelde, 70 avro anca eder, 250 de ne olimiş. Herkes istediği fiyatı basmaya başladı diye iyice yolacak kaz zannettiler müşterileri... -
kitin zamanları çok kötü 1333mhz de 9-9-9 gibi zamanlarla hiç randımanlı olmaz. bence para tuzağı olmuş biraz. boyutuna aldanıp alan olur bunu. -
70 avro değilde 100 avro anca hele böyle marka için -
quote:
Orijinalden alıntı: UzmaN345
8 GB ram pc oyuncuların bir işine yaramaz 4GB gayet yeterli bence çalışma hızının fazla olması kapasitesinden önemli
Evet. 8GB rami deneyip sonra 4ünü sattım. Tüm oyunlar için 4GB ram yeterli şimdilik. -
4 Gb 1333Mhz Yeterlidir Oyun Vb. Her Türlü Oyun Kullanıcısı İçin...
Gerek Yok bence Prosanız İş Değişir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X