Şimdi Ara

OCZ 8GB kapasiteli yeni bir DDR3 bellek kiti hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son dönemde daha çok SSD depolama çözümleriyle gündeme gelen OCZ, yüksek kapasiteli yeni bir bellek kiti hazırlığında. Gold serisi altında hazırlanan 8GB kapasiteli DDR3 bellek kitinin 1333MHz'de görev yaptığı ve 4GB kapasiteli iki adet bellek modülünden oluştuğu bildiriliyor.

OCZ3G1333LV8GK kod adını taşıyan yeni bellek kitinin 1.65v'de çalışıyor ve 9-9-9-20 zamanlamalarıyla geliyor. Gold serisine özgü soğutucuyla donatılan yeni bellek kitinin hem AMD hem de Intel platformlarında kullanılabileceği belirtilirken fiyatının ise 250 Avro civarında olacağı düşünülüyor.

• benim için gerekli olan ramler sadece 2 slotum var 4 gb yetmiyor 8 lazım ucuz 1600mhz benim olsun vallaaa
  • 6-8GB bellekler standart olma yolunda.. 4GB bellekler yavaş yavaş orta seviye bir miktar olacaklar.. Neyseki öyle olsa bile şimdilik herşeye yetiyorlar... Şimdilik ...
  • 48gb ram yapsan ne yapmasan ne
  • 8 GB ram pc oyuncuların bir işine yaramaz 4GB gayet yeterli bence çalışma hızının fazla olması kapasitesinden önemli
  • Bellekler güzelde, 70 avro anca eder, 250 de ne olimiş. Herkes istediği fiyatı basmaya başladı diye iyice yolacak kaz zannettiler müşterileri...
  • kitin zamanları çok kötü 1333mhz de 9-9-9 gibi zamanlarla hiç randımanlı olmaz. bence para tuzağı olmuş biraz. boyutuna aldanıp alan olur bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 avro değilde 100 avro anca hele böyle marka için
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

8 GB ram pc oyuncuların bir işine yaramaz 4GB gayet yeterli bence çalışma hızının fazla olması kapasitesinden önemli

Evet. 8GB rami deneyip sonra 4ünü sattım. Tüm oyunlar için 4GB ram yeterli şimdilik.
  • 4 Gb 1333Mhz Yeterlidir Oyun Vb. Her Türlü Oyun Kullanıcısı İçin...

Gerek Yok bence Prosanız İş Değişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.