|
Bildirim

2 Mobil
|
Vatan: sadece 94000 TL x12 taksit
|
|
acaba AMD'nin 3D V-Cache teknolojisi ile patent-teknoloji çakışması olacak mı
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 9 Mayıs 2023; 14:4:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
Apu işlemcilere gömsünler şundan 10 gb ve üzeri mis gibi oyun işlemcisi olur 1080p için özellikle. |
|
Hadi yine iyisiniz chromeda rahatça 10 sekme açabileceksiniz |
|
bende size hatırlatayım yazlım ile bunun üstesinden gelebilirler, kalıcı olarak da kullanılabilir, ssd ler depolama amaçlı kullanılır aynı şimdiki zamanda nasıl hdd lar depo amaçlı kullanılıyorsa bundan 3-5 yıl sonra bu ram teknolojisi geleceğin hız rekortmeni doplama aracı olabilir... ayrıca geçenlerde haber vardı ekran kartının belleklerini kullanarak w11 çalıştırılmış, neden olmasın? |
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
|
|
|
yazılımla nasıl kalıcı olarak kullanılabilir knk anlatsana biraz |
|
Merhaba, hocam bu dediklerinizin gerçekleşebilmesi için RAM hızında SSD icat edilmesi gerekiyor, bu yapıldığı zaman zaten ram' e gerek kalmayacak, şu an ki teknolojiyle bu mümkün değil, ama gelecekte yapılması yüksek olasılıkla mümkün. |
|
|