Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 15 Temmuz 2024; 8:14:11 >

• anakartin oc'siz yani biostan 1066 secebiliyor gerci bunun icin 800 fsb olmayan yeni model bir islemci ve black islemci kullanman gerekiyor biostan 1066 secmek icin.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2532&ProductName=GA-P35-DQ6

800'e alip oc yapsan 4*1 mi 2*2 mi 2*2 bence cunku cok ram kullanmak slotlari doldurmak iyi bir sey degil sorun cikabiliyor.2gb moduller 1gb modullere gore daha kotu oc olur genelde ama 1gb modullerde de cell shock gibi aletler bulamazsin artik balistik bakkal isi afedersin.2*2 1066 ramler aslinda 800'luk ramlerden oc gibi bir sey 2.1 2.2v ile calisiyorlar spd kunyelerinde pc26400(ddr2 800) yazar zaten jedec 1066 standartina uygun degildir hic biri.ocz'nin cikardigi blade low voltage serisi 1.8v oldugu icin en iyi oc olan 2*2 1066 ramdir ve kunyesinde pc28800 yazar.tr'de su anda bulamazsin yilbasindan sonra yeni parti mallarla bulabilirsin.ocz platin low voltage benim kullandigim hem ucuz hem iyi oc yapiyor ama tr'ye getirmiyorlar tr'den blade 1.8v oneririm.

basligi bastan incele istersen.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=224819&page=25

• nerde satıldığı önemli değil, 2. el alıcam zaten, illa ki bulurum.

hocam eline sağlık güzel antalmışsın ama ben tam anlamadım hangisini almam gerektiğini. bi de bakkal işi ne demek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: technolocig

EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTAKİ KONUYU MERAK EDİYORUM, RAM ALACAĞIM AMA DANDİK, HATTA ORTA SEVİYE BİLE OLMASINI İSTEMİYORUM. EN İYİSİ HANGİSİ İSE O OLSUN İSTİYORUM.

CRUCIAL BALLISTIX IN EN İYİSİ OLDUĞU SÖYLENDİ NE DERECE DOĞRUDUR?

ANAKARTIM GIGABYTE P35-DQ6; OC İLE 1066 DESTEKLEDİĞİ YAZIYOR, 800 MHZ ALIP MI OC YAPMALIYIM, 1066 ALIP MI?

KESİNLİKLE 4 GB KULLANACAĞIM, 2*2 Mİ 4*1 Mİ OLMALI?

İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

not: lütfen tahmini olan arkadaşlar değil, kesin olarak bilen arkadaşlar yazsın ki yanlış yönlenmeyeyim, nerden bakılsa 100-200 arası para bağlayacağım, durduk yere para kaybetmek istemiyorum yanlış/yetersiz ürün alarak.

crucial ballistx 2x2gb bellek kullanıyorum ve şu an 1200mhz de çalışıyorlar voltaj falan da vermedim, tracer serisi ve 16fe kodlu bulursan al kaçırma...

bu arada o 1066 1200 gibisinden yazılan laflar hız aşırtma ile çıkabildikleri değerler, bütün bellekler hemen hemen 800mhz dir, ama hız aşırtma kapasitesi vs çok fazladır o yüzden 1066mhz yada 1200mhz yazılıyorlar...

bendekilerde 800mhz ama alırken 1200mhz diye satılıyorlar... sen hız aşırtma ile yapıyorsun o hızları neyi nasıl yapcağında cpuz programında yazıyor hangi mhz hangi timingleri ve kaç volt olacakları...

crucial ballistix tavsiye ederim... bulabilirsen 16fe serisi olsun...

• satmayı düşünürsen alayım hehe :D

teşekkür ederim
  • g o l d bilgisayar altunizade şubesinden almıştım bir sor istersen belki vardır ellerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 18 Ekim 2009; 17:29:03 >
  • bendekiler 16fe5 kırmızı olanlardan tam anlamıyla takoz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes başka bir şey söylüyor ama

**** gol.d mu? ve ne kadara almıştın acaba?
  • @ blacksnake

nasıl takoz yani? aynı bellekleri kullanıyoruz yani ne istedinde yapmadılar?

@ techno

kdv dahil 287tl'ye almıştım...
  • teşekkürler, sorayım bi
  • sizin isteklerinize yetişmez ama bilginiz olsun Hynix marka ram'leri de çok beğeniyorum....ati'nin eski ekran kartlarında kullanıyordu (9600xt, 1600pro'da)
    ayrıca ben 2*512 mb 667mhz @ 855 mhz kullanıyorum soğutucusuz ve voltajsız
    kingstonların çoğu (667) 750'yi geçemezmiş....
    bana sorsalar en Kral ram üreticisi OCZ derim ama balistik de iyiymiş dediğinize göre
  • yoo ben kingston 667 yi dandik anakartımla 821e çıkarmıştım ve gayet iyi çalışıyordu, anakart daha çok oc ye izin verse 900e kadar yolu vardı :D

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.