Şimdi Ara

OBP Onay İşinden Kaç Kişinin Başı Yanacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta. İllaki bilmeyenler, unutanlar olacaktır yoksa sınava girenlerin %99'u onaylar mı? 11 Temmuz'da eğer onayı unutanlar bir hayli çok olursa sıralama nasıl etkilenir acaba?

• Zaten açıklamada onaylamayanlar güncel olan obp uzerinden değerlendirilecek tarzı bir şeyler yazıyor aslında kimse onaylamasa dahi çok sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaylamazsa otomatik yapacak zaten

• Hocam onay işi kontrol amaçlı sisteme bilgiler okul tarafından giriliyor bizde girilirken bir hata olmuş mu diye kontrol ediyoruz eğer yanlış girilmişse ve sen kontrol etmezsen o zaman sorun olur.
  • Hala şu konunun geçmesi beni deli ediyor. Kardeşim adamlar bununla ilgili yazı yayınladı. Forumlar sosyal medya bununla dolu. Olmadı telefonundan biri söylemiştir. Ama hala obp onayını vermezsen bir halt olmayacağını anlamayan var. Ve bu kişiler üniversiteye gidecek. Allahım çıldırıcam. Keşke azıcık ucundan birazcık verseymiş Yaradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: decramer

Hala şu konunun geçmesi beni deli ediyor. Kardeşim adamlar bununla ilgili yazı yayınladı. Forumlar sosyal medya bununla dolu. Olmadı telefonundan biri söylemiştir. Ama hala obp onayını vermezsen bir halt olmayacağını anlamayan var. Ve bu kişiler üniversiteye gidecek. Allahım çıldırıcam. Keşke azıcık ucundan birazcık verseymiş Yaradan

Hocam ben olayı osym çağrı merkezine sordum bu yıl yeni çıktı diyorlar.Kim vurduya giden çok olur diye tahmin ediyorum.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tam anlatamadım galiba. Bu uygulama bu sene çıktı. Ancak eğer obp puanını işaretlemezsen güncel obp ni otomatik kendisi kullanıyor. Hadi çok acayip bir durum oldu birden fazla var. O zaman da alanına göre otomatik seçiyor. Yani mağdur falan yok bu olayda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam hala burdan kaç kişiyi elerim onun hesabında. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuni -- 29 Haziran 2017; 18:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuni

Adam hala burdan kaç kişiyi elerim onun hesabında. Yazık.

Bana mı dediniz.

• Bu olay geçen senede vardı sanırım ya ve onaylanmazsa bence bir şey olmayacak insanı galeyana getiriyorlar.
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Keşke benimkini yanlış girseler ya mevcut durumdan daha iyi olur

• Zuni Z kullanıcısına yanıt
    Noldu gocundun mu? Neresi yazık? Benim gelecek sıralamam belli yaklaşık olarak. En fazla 5k oynasın. Ben kimi eleyip kimi elemeyeceğimin derdinde değil bu kadar insan ne olacak onun derdindeyim. HERKESİ KENDİN GİBİ SANMA.

BLOK.
  • decramer kullanıcısına yanıt
    "Holo şo kononnon goçmoso bono dolo odoyor" beynine türürdüğüm, mezunum geçen sene böyle bir şey yaşamadım. Okula gitmediğimden haberim yok. Sosyal medya bağımlısı değilim. Forumada arada bir giriyorum. Televizyon haberinde denk gelmedim. İnternetteki haber sitelerin %90ı başka bir şey diyor %5i atıyor %4ü yalan. Bilen çoğunluk veya yorumlar için yazdık. Telefondan da kimse söylemedi. Haberim yoktu. Bir konu açtık beğenmiyorsan defol git gelme benim konuma girme .

Hem başlıkta yazıyor deli oluyorum diyor okuyor birde gelip sitem ediyor Tanrın sana yağdırsın o akılları. Üniversiteye de bu bilgi ile gittiğinde ne oluyor anlatsana? Senin gibi ileri zekalı birisinin sıralaması nasıl? SS atta forum ileri zekalının üniversiteye gidecek kişiyi görsün.
  • Londias kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada gezinmene, televizyonda haberleri seyretmene gerek yoktu bunun için. OBP'yi onayladığın sayfada bunlar yazıyordu zaten, otomatik olarak onaylanacağı yani. Onaylarken neyi onaylıyorum ya ben dur bir bakayım sayfayı okuyup öyle onaylayayım deseydin bilirdin bak bunu.

• TheCrane kullanıcısına yanıt
    AAA yemin etsene bi. Ben bu onayı yapıldığını milliyet gaztesimi en onun paylaşımından gördüm daha öyle onbinlerce kişi bilmeden. Hemen girip onayladım ve sonraki 3,4 gün içerisinde forumda herkes konu açtı. Bende işlmem tamam onaylamışım kafam rahat ve ben onaylarken böyle bir bilgi yoktu. O gün bile yüzlerce binlerce kişi ösym çağrı merkezini arayık. Daha sonra ösym açıklama yaptı. Ben ösym nin açıklamasından önce yaptım işlemimi siz forumda kimin konusuna girsemde laf atsam diye dolanırken. Ayrıca tekrar söylüyorum bana giren çıkan olmayacak. Ben konuyu açtığım zamanda daha herkes yeni haberdar olmuştu ve ösymnin sitesinde tam bir açıklama yoktu. Git ss al gel sitersen. Bilip bilmeden laflamayın. Sen diyorsun ki ona buna gerek yoktu ne onayladığını öğrenebilirdin. ÖSYM HABER VERMESEYDİ O GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMASAYDI NE OLACAK BEN ONU DİYORUM EĞER OTOMATİK ONAYLAMA OLMASAYDI BİNLERCE KİŞİ NASIL TEPKİ VERECEKTİ ONU SORUYORUM GELMİŞ BANA BURADA NE TATAVALAR YAPIYORSUNUZ.

• Londias kullanıcısına yanıt
    tm
  • Çömelin beyler çömelince bir şey yapmıyor
  • Oto onaylama olmadan osym bu ise girismez.Internete her daim erisemeyen koylerde yasayan insanlar var.

• Kardeş sen niye önüne gelene atar gider yapıyorsun ben onu anlamadım adamlar bir şey diyor kaldıramıyorsun sanırım atar gider yapıyorsun
  • Aga ygs2 350k , lys fizik kimya bio full veya 1-2'şer yanliş gelse salladiklarimin hepsi tutsa mattan min 75 net gelse 2 soru iptal olsa , bi 10-20k kişi 15 dakika mağduru olsa , bi 2-3k kişinin sinavi iptal olsa bi 3k kişi de kaydırma yapsa , bi 30-40k kişi obp güncellemeyi unutsa, e okulu hackleyip yazili notlarini degistirip obpyi 100 yapsam veya herkes tercih yapmayı unutsa tıp geliyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.