Şimdi Ara

O en büyük Türk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
16.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
600 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyroSemi

    5816 küfrü yasaklıyor varsa kanıtlı belgen göster bilelim

    T.B.M.M. tutanakları online olarak incelenebilmekte, Devletin resmi kayıtları mevcut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roumiruez

    Bu mesaj silindi.

    Müslüman olmamaktansa Vatanını sevmeyen olayım size göre, kabulümdür.

  • fofer kullanıcısına yanıt

    Ben de Türk olarak kendi toprağıma, kendi kahramanlarıma düşman olmaktansa, Arabın uyduma masallarına düşman olurum kabulumdür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunan işgalinden vatanı kurtarıyor. Kütahya Konya da özellikle kadınlara tecavüz eden yaşlıları öldüren yunan askeri için Osmanlının son şeyhul İslamı : yunan halife ordusudur demiştir

    Forumda bazı Atatürk düşmanları var. Neden düşman oldukları neyin tohumu oldukları belli cidden ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atam “ siz turksunuz yaparsiniz edersiniz “ dedi. Bizimkiler 100 sene sonra ne yapti “ orucluyken agzimizi calkalamak helal midir “ diye hocalara soruyorlar hala. Gecen 100 senede hic birsey degismedi. Sadece bizim gibi %20 lik bi avrupa kafali insan cikti iste ortaya geri kalan %80 i ayni. Koy 1910 a bunlari siritmazlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakiki Osmanlı Torunu kullanıcısına yanıt

    Aynı babam gibisin. Babam Master yapmış 40 yıllık ilahiyatçı. Babam da nefret edermiş önceden, sonra kaymakam görevlendirmiş konuşma yapacaksın Atatürk hakkında diye. Belki bin sayfa araştırmış ve Atatürk'ü hayat felsefesi yapmış babam. O kaymakam kimse sağ olsun. Vefat ettiyse ruhu şad olsun.


    Beynimizde dogmatikleştirilmeye çalışılan bazı düşüncelerden sıyrılabilmek gerçekten çok büyük başarı. Babam her ne kadar yetiştirildiği ortamın etkisi nedeniyle aşırı dogmatik düşüncelere sahip olsa da bazen şaşırırım ben Atatürk'ü bu kadar çok sevmesinden.

    Gerçeği görmek isteyen her zaman görür. İster 10 yaşında, ister 40 yaşında.


    Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin dediği gibi. "Gel Gel, Ne olursan ol, yine gel."


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ATATÜRK' ü liseden mezun olduğumda tanıdım ve sevdim. Anadolu lisesi sayısal bölümü mezunu olarak o bulutlu günleri düşününce utanıyorum. Ama ben suçum yok diyorum. Aslında var. O okuldan ayrılabilirdim ya da okulun Tarih Öğretmenini gerekli yerlere şikayet edebilirdim. Ama o tarihler de kimi kime şikayet ediyorsun.

    Tarih 2006-2010. Siz anlayın.


    Tarih öğretmeni olan bu soytarı aynı zamanda okulun müdürü. Sayısalcı olsak da boş derslerimize giriyordu. Ders işlemese de elinde malum paçavra gazete ile başımızda otururdu. Tam bir Atatürk düşmanıydı. Tabi biz o zamanlar ergenlikle bunu sallamıyorduk. Daha doğrusu Atatürk düşmanı olduğunu bilmiyorduk. Bizi toplar tarihten bir şeyler anlatırdı. Mesela Cumhuriyet dönemi Atatürk İnkilaplarını anlatırdı. İslamiyet'e zarar verdi dinsiz bir toplum oluşturdu Kur'an'ı yasakladı gibi şeyler anlatırdı. Biz de sus pus dinlerdik.


    Bir gün öyle bir laf etti ki başımdan kaynar sular döküldü. Ve o vurgusu hala kulaklarımda.. Dediği laf


    ''' TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR. TÜRK'Ü HİZAYA GETİREN TEK LİDER HZ. MUHAMMET'TİR. MUSTAFA KEMAL İSE BUNU YIKAN, ARAPLARI DIŞLAYAN KİŞİDİR. '''


    Bu laf beni o an yani duyduğum işittiğim o an derinden üzdü. Dedeme gidip anlattım. Dedem koyu Atatürkçüdür. Oğlu nereden çıktıysa tam zıttı. Dedem şapkasını giyip doğru okula gitti. Dedem adı sanı bilinen biri. Eski müteaahhitlerden. Okul müdürünü odasında bir güzel sıkıştırmış. Sonra tanıdığı birkaç kişiye bunu adını vermiş. Ama tabi herhangi bir şey olmadı.


    Yıllar sonra dershane olaylarının ilk patlak verdiği zamanlar okuldan emekli olup şehir değiştirdiğini duyduk. Facebook üzerinden biraz takip ettim sonra Afrika'daki bir okula kaçtığını duyduk. Hangi okul siz tahmin edin.


    Demek istediğim şu .. Eğer bir millet kendi KURUCU LİDERİNİ saygıyla anmıyorsa ya vatan hainidir ya da aklı dengesi yerinde değildir. Keza bunu bizzat görüyoruz.





  • Türklerin Türk'e ihtiyacı var !

  • Ya adam Allah'ın bedevilerinin yaşadığı coğrafyayı vatan bilip gönüllü ve gizlice gidip gözünü birini bırakıyor . Kaldı ki Türklük kaldı ki Anadolu. Vatanseverlik başka bir şey
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Bunlar için sadece bir kişi var
  • Türk tarihinin mihenk taşlarından biri olan Mustafa Kemal Atatürk'ü yücelteceğim diye saçmalamayı kesseniz ne güzel olacak. Türk tarihinde bir çok komutan, bir çok güçlü ruh geçmiş, Mustafa Kemal Atatürk'te bu insanlardan biri. Sevip sevmemekte özgürsünüz fakat saygı duymak ZORUNDASINIZ.

  • Sizin gibi bir pedofiliye mi inanalım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'ü sevmeyen vatan haini kansızlarla boşuna polemiğe girmeyin zira kendileri gebermiş feslinin izinden giden soysuzlardır. Merak etmeyin vatanına ve kurucusuna bağlı olanların mevcudu bu soysuzlardan kat ve kat fazladır. Şurada en fazla bir kaç sene daha nefret kusarlar ondan sonra seve seve hizaya gelecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt

    Senden benden daha Atatürk'çü olacakları zamanları merak ediyorum zira boşuna yeşil top demiyorlar bunlara.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Atatürk sevmek yada sevmemeye getirmişler yine yahu alemler cidden, bu liderin yaşadığı yıllar sert zamanlar sanki sadece bizde vardı ırki faşistliğe kayan milliyteçilik fransa almanya sovyetler ,gidin biraz fransız tarihi okuyun çok benzer şeyler görüceksiniz Atatürkde severdi çünkü fransa tarihini meraklıydı,özellikle napolyonun hayatı, fransa tarihinde ünlü kişilerin düşünürlerin lafları egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı nerden gelmiş ilk once kim soylemiş diye  kapalı kutu gibi sadece kendinize bakmakla olmaz o açılın dünyaya 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Aralık 2020; 14:38:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.