Bildirim
## nVidia ve AMD-ATi Grafik Sürücü Sürüm Notları (Release Notes) - İnceleme ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bazılarına kapak niteliğinde bir açıklama olmuş , teşekkürler çalışma için -
anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az - demişler.
çok güzel ve bilgilendirici açıklamalar, eline sağlık hocam.
lakin forumumuzda bilgi eksikliği yok biligiyi anlayıp idrakeden eksikliği var maalesef... -
guzel calisma olmus -
Guzel calismalarinin devamini dilerim...
Saygilarimla.. -
Kesinlikle gerek vardı buna. Fakat Einstein ne demiş. "Ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur." -
quote:
Fakat sanırım konu başlığı sansasyonel olmadığı için fazla reaksiyon gösterilmemiş.
Biraz da, konunun üstüne söylenecek fazla söz olmadığı için -
Araştırma yapan insan sayımız bir elin parmakları kadar, hatta daha az olduğundan; kulaktan dolma bilgiler bizim insanımıza yeterli oluyor. Biri "ATi sürücüleri sorunlu" ya da "nVidia sürücüleri sorunlu" dediği anda, kesin olarak insanlarımızın aklında yer ediyor. Ama kimse araştırmaya tenezzül etmiyor...
Umarım konunun kıymeti ve anlatılmak istenen bilinir. Emeğin için teşekkürler... -
Bazı fanlara iyi bir gönderme -
eline sağlık hocam -
içinde ati-nvidia karşılaştırması olan hiçbir konunun (yazılım-donanım) kimseye birşey kazandırmadığı ve üyelerin birbirleriyle atışarak havanda su dövdükleri 4 senelik ekran kartı bölümü tecrübemle sabittir
Tarafsızca açılan bunun gibi konular bile fanatikçe yorumlarla çöplüğe dönmekte. Konu sahibi mutlaka iyi niyetle birşeyler vermeye çalışmış ama fanatik arkadaşlar yakında burayı dağıtırlar -
ne kadar problemin olduğu değil ne kadar sürede çözdüğün önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 6 Aralık 2009; 15:36:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Kesinlikle gerek vardı buna. Fakat Einstein ne demiş. "Ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur."
bu soz cok guzel bir soz vede tamda yerine oturmus -
en sonunda şu sürücü problemleri hakkında kayda değer bir başlık açılmış.
Nvidia FX 5500 saçmalığından sonra ATI kart aldım ve o günden beri tercihimi bu markadan yana kullanırım.
Kullandığım ATI'ler:
Radeon 8500/Radeon 9600 pro/Radeon 9800 Pro@XT/Radeon X800 Pro@XT/HD3870/HD3850 Crossfire/HD4850/HD4870/HD5770
bu kartlar şu ana kadar beni hiç yüzüstü bırakmadı.
Problem olmadı değil ama ya hemen driver/hotfixle çözüldü ya da oyun yapımcısı tarafından yamalandı.
işkembeden sallayıp "ATI kartlar güzel de sürücüleri beş para etmez" diyen şahıslar bakalım daha milleti ne kadar yanıltacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethian -- 6 Aralık 2009; 17:03:29 > -
Nvidia ile atiyi karşılaştıramazsın dostum driver konusunda kesinlikle bunu yapamazsın geçen sene alınan 9600gt halen çok kral performans veriyor çünkü driverlar sürekli performans artırıyor 4850 örneğin şimdiden öldü + bugune kadar 4 ati kart kullandım sadece birisinde 9550 ge de sorun yaşamadım 4 te 3 üğ sorunluydu yani -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Nvidia ile atiyi karşılaştıramazsın dostum driver konusunda kesinlikle bunu yapamazsın geçen sene alınan 9600gt halen çok kral performans veriyor çünkü driverlar sürekli performans artırıyor 4850 örneğin şimdiden öldü + bugune kadar 4 ati kart kullandım sadece birisinde 9550 ge de sorun yaşamadım 4 te 3 üğ sorunluydu yani
oooff of... -
quote:
Orijinalden alıntı: tvardar
işkembeden sallayıp "ATI kartlar güzel de sürücüleri beş para etmez" diyen şahıslar bakalım daha milleti ne kadar yanıltacaklar.
gercekleri soyleyenler sayesinde yaniltamiyorlar sadece kendilerini komik duruma dusuruyorlar. -
Güzel çalışma teşekkürler.
Buna benzer bir de " Amd çok ısınıyor yav " muhabbeti var -
quote:
Nvidia ile atiyi karşılaştıramazsın dostum driver konusunda kesinlikle bunu yapamazsın geçen sene alınan 9600gt halen çok kral performans veriyor çünkü driverlar sürekli performans artırıyor 4850 örneğin şimdiden öldü + bugune kadar 4 ati kart kullandım sadece birisinde 9550 ge de sorun yaşamadım 4 te 3 üğ sorunluydu yani
ohagayet güzel bi kart abi niye öldürdün ki aniden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 6 Aralık 2009; 18:43:16 > -
quote:
Canım benim
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- intel uhd graphics nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- gpu hotspot nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- rx 9080 xt
- dlss 4 destekleyen oyunlar
- dlaa nedir
- rtx 5050 laptop
- dikey senkronizasyon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X