Şimdi Ara

Nvidia ShadowPlay'i kullananlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar,sistemim Nvidia GTX850M,i5-4200H ve CL11 DDR3 12GB RAM'den oluşuyor.

Sorunum ise ShadowPlay ile bazı oyunları çekerken kayıtta frame atlamaları olması,mesela ETS2'de kayıt alıyorum makinenin performansını pek etkilemiyor eyvallah fakat kayıda bir bakıyorum sanki online oyunlarda karşımızdaki kişi laglı olunca takıla takıla ilerler ya bir ileri bir geri şeklinde,video da aynı şekilde oluyor. Acaba çözümünü bilen var mı ? yada kayıt edenler ne şekilde ediyor hangi ayarları uyguluyor ? ShadowPlay'in durum göstergesi de kayıttayken yanıp yanıp sönüyor kayıt haricinde gözükmüyor bile.

• İzlerken atlama sorunu codecle alakalı olmasın? Önce videoyu başka bir pc'de izlemeyi deneyin bence.
  • Aynı şekilde FC4'te kayıt yapmıştım,onda sıkıntı yoktu ve CS GO'da da yaptım ondada yoktu.Oyun mu seçiyor acaba diyeceğim ama KaçakTV nickli arkadaşımız hep bu programla kayıt yapıyormuş.
  • Ben shadowplayı kullanarak bf3 ve nfs rıvalsde 1080p 60fps kayıt yapıyorum hıc takılma olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum gostergesi sabit yesil olmasi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowPlay'le çok kayıt yaptım böyle bir soruna hiç rastlamadım. Oyun kaydetmek için en stabil program bu. FPS düşüşü hiç olmuyor.
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende yanıp yanıp sönüyor,donanımın yetersiz olma gibi bir ihtimali mümkün değil ki oyun da orijinal. Sen ek olarak ne kurdun yada ne ayarı yaptın abi ? Senin videoları izliyorum maşallah çok güzel bir ben çekemedim öyle video
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orontez kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle,en baba sahnelerde bile en fazla 2-3 bilemedin 4 fps düşürüyor.Harbiden çok iyi bu yüzden Frapsla vs. uğraşmak ta istemiyorum,Ayıptır söylemesi dün GTA V'te aldım bir sürü video çekmeyi düşünüyorum.
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    NFS Rivals 30 FPS'ye kilitli değil mi ? 60 FPS'de hiç mi problem çıkartmıyor ? çektiğiniz videoyu direkt yüklüyor musunuz yada bir render işleminden falan mı geçiriyorsunuz ?
  • Manuel kayit 60fps kalite en iyi bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

NFS Rivals 30 FPS'ye kilitli değil mi ? 60 FPS'de hiç mi problem çıkartmıyor ? çektiğiniz videoyu direkt yüklüyor musunuz yada bir render işleminden falan mı geçiriyorsunuz ?

Çektiğim videoya hiç işlem yapmadan youtubea yüklüyorum

Need For Speed Rivals
    https://www.youtube.com/watch?v=J8n7SaZcJ30

Battlefield 3
    https://www.youtube.com/watch?v=xFQDNpTjBvE

Çektiklerini yüklemeden bir izler misin,çünkü youtube'ta bir render yapıyor diye biliyorum videoya.

Edit ;

Bunlar da benim çektiklerim,her oyunda sıkıntı olmuyor ama ETS2'de özellikle çok sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 10 Nisan 2015; 14:47:48 >

• quote:

Çektiklerini yüklemeden bir izler misin,çünkü youtube'ta bir render yapıyor diye biliyorum videoya.

Edit ;

Bunlar da benim çektiklerim,her oyunda sıkıntı olmuyor ama ETS2'de özellikle çok sıkıntı oluyor.

2 videoyuda 1080p60a alıp izledim fark yok senin videoları baya kişi izlemiş benim nie izlemiolar ya :)

Benimkiler notebook incelemesi,yoksa diğerlerini pek izleyen yine yok :(

misal ;

Bu videoyu mesela shadowplay ile hiç çekemedim,gerçi GTX850M devreye giremiyor Windows 8.1 olduğundan dolayı.

Bu videoyu bandicam ile çektim tek sorun render almadan önce ses yoktu render aldıktan sonra ses geldi ancak biraz gecikmeli oldu. (Windows Movie Maker ile)

• quote:

Benimkiler notebook incelemesi,yoksa diğerlerini pek izleyen yine yok :(

misal ;

Bu videoyu mesela shadowplay ile hiç çekemedim,gerçi GTX850M devreye giremiyor Windows 8.1 olduğundan dolayı.

Bu videoyu bandicam ile çektim tek sorun render almadan önce ses yoktu render aldıktan sonra ses geldi ancak biraz gecikmeli oldu. (Windows Movie Maker ile)

Hmm Shadowplay sadece oyun içi video çekiyordur ETS2yi hiç denemedim bende yanıp sönme olayı twitchden yayın yaparken oluyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.