Arkadaşlar gölge kayıt ile manuel kayıt arasında ne fark var alt-f9 /// alt-f10 ile her ikiside kayıt yapıyor..
Gölge kayıt şöyle.
Diyelim 5 dakikaya ayarladın gölge kayıtı. Açtın oyunu oynuyosun. BF3de teker teker öldürüyosun adamları. Derken harika birşey oldu fakat o sırada manuel kayıt etmemişsin. Direk Alt+F10 yani gölge kayıta basıyosun ve bastığın ana kadar olan 5 dakikayı direk bilgisayarın hafızasına yazıyor. İnanılmaz bir teknoloji gerçekten.
Far Cry 3 de denedim. Alt+F10 a basar basmaz son 5 dakikayı o an manuel kaydetmememe rağmen direk shadowplay kayıt etti bilgisayarıma. Allah razı olsun
Nasıl yani öncesini mi kaydediyor? Ulan neler yaptım derken basarsan geçmişi mi kaydediyor?
Aynen öyle hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: isa_tr
Arkadaşlar gölge kayıt ile manuel kayıt arasında ne fark var alt-f9 /// alt-f10 ile her ikiside kayıt yapıyor..
Gölge kayıt şöyle.
Diyelim 5 dakikaya ayarladın gölge kayıtı. Açtın oyunu oynuyosun. BF3de teker teker öldürüyosun adamları. Derken harika birşey oldu fakat o sırada manuel kayıt etmemişsin. Direk Alt+F10 yani gölge kayıta basıyosun ve bastığın ana kadar olan 5 dakikayı direk bilgisayarın hafızasına yazıyor. İnanılmaz bir teknoloji gerçekten.
Far Cry 3 de denedim. Alt+F10 a basar basmaz son 5 dakikayı o an manuel kaydetmememe rağmen direk shadowplay kayıt etti bilgisayarıma. Allah razı olsun
Nasıl yani öncesini mi kaydediyor? Ulan neler yaptım derken basarsan geçmişi mi kaydediyor?
Aynen öyle hocam.
Yuh artık
screenshot alma,fps gösterme ve gpu kullanımını yazarsa ne afterburner'a nede aida extreme gerek kalmaz artık..İnsallah full sürümünde gelir bunlar.
quote:
screenshot alma,fps gösterme ve gpu kullanımını yazarsa ne afterburner'a nede aida extreme gerek kalmaz artık..İnsallah full sürümünde gelir bunlar.
katılmakla beraber bi sorum var 560 Ti Hawk var kullanamıyormuyuz shadowplay'i ?
mrYAGIZ
kullanıcısına yanıt
650 üzeri kartlar için geçerli diye okumuştum ama siz yine de bir bakın teknik bilgilere nvidia sitesinden..
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
quote:
katılmakla beraber bi sorum var 560 Ti Hawk var kullanamıyormuyuz shadowplay'i ?
Kepler kartlarında sadece.
KEPLER hangi kartları kapsıyor hocam, 6xx serisinden sonramı geldi ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
KEPLER hangi kartları kapsıyor hocam, 6xx serisinden sonramı geldi ?
650 ve sonrası
Shadowplay çözünürlük ayarı için tool çıkarmışlar paylaşayım dedim.
Not: Gayet güzel bir şekilde çalışıyor, biraz önce test ettim, kaydedilen dosya boyutunda da çözünürlükle paralel ciddi bir şekilde azalma oluyor, işe yarar bir program yani.
quote:
Far Cry 3
eline sağlık
quote:
Far Cry 3
şu videodan sonra insanın tekrar oynayası geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Zero Limit
quote:
Far Cry 3
şu videodan sonra insanın tekrar oynayası geliyor
Hocam videodaki şarkının ismi neydi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sağolun arkadaşlar güzel mesajlar için.
EzoBride, şarkının Last of the Mohicans filminin soundtracki.
Ben de Shadowplay aktif olmuyor, yeni bir Nvidia kullanıcısıyım bir yerde ayarı mı var?
bende shadow play aktifken oyunda kaydetme tuşuna basıyorum fakat aktif olmuyor üstünde çizik işareti çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: regujohn
bende shadow play aktifken oyunda kaydetme tuşuna basıyorum fakat aktif olmuyor üstünde çizik işareti çıkıyor
Kayıt dosyasını başka bir yere aldıysan ve dosyada Türkçe karekterler var ise kırmızı çizgi hatasını alırsın.
Bu hatayı bulup Nvidia ya söyleyen de benim. :) Bakalım 1.8 de hallederler herhalde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Flyingpig
yine de görüntü pırıl pırıl tabii 1mbit upload hızıyla ne kadar sürer yüklemek bilmiyorum
Görnütn oyundan oyuna değişiyor malesef. Hitmanda pırıl pırıl fakat dün başka bir Far Cry 3 videosu yükledim. Direkt olarak shadowplayden youtube e koydum fakat onda pırıl pırıl değildi.
Dediğim gibi youtube compression da biraz bi sıkıntı var gibi bu aralar. Original kalite seçeneği geri gelse keşke.
2MB benim upload Allahtan
Youtube da original quality seçeneğini nereden ayarlıyordunuz. Ben hiç yapamadım öyle birşey. En azından tekrar gelirse şimdiden bilgim olsun.
Arkadaşlar Mikrofon kayıdı almıyor sanırım. Oyun için Sesleri herşey tam. Fakat Mikrofon seslerini almadı. Konuştuklarım kayıt olmuyor.
shadow playin süre kısıtı ortadan kaldırmanın bir yolu var mı ?