Şimdi Ara

Nvidia Shadowplay [ÇIKTI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iARDAs

Ben dünden beri baya video kaydettim test amaçlı. Şimdi bir tane youtube videosu yapıyorum az kaldı. Far Cry 3. Güzel olacak.:)

Hitman ile idare edin biraz :D

kaç gb 4:46 lık video bir de extradan program kullandın mı boyutu düşürmek için?

• Yanlız cidden çok güzel olmuş Shadowplay. Crysis 3 ve Metro Last Light'ta denedim GTX 770 ile, Fps düşüşü olduysa bile farketmedim. Video kalitesi mükemmel. Fraps ile imkansız bu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

Ben dünden beri baya video kaydettim test amaçlı. Şimdi bir tane youtube videosu yapıyorum az kaldı. Far Cry 3. Güzel olacak.:)

kaç gb 4:46 lık video bir de extradan program kullandın mı boyutu düşürmek için?

Şu gördüğün video 1.76 GB. Bunu direk youtube a koydum test için.

Ama Far Cry 3 videom üstteki editlenerek koyuldu.

YOutube malesef ORIGINAL QUALITY seçeneğini kaldırmış şu an için ve 1080p resmen upscaling olmuş. Gerçek 1080p değil malesef.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    yine de görüntü pırıl pırıl tabii 1mbit upload hızıyla ne kadar sürer yüklemek bilmiyorum
  • quote:

yine de görüntü pırıl pırıl tabii 1mbit upload hızıyla ne kadar sürer yüklemek bilmiyorum

Görnütn oyundan oyuna değişiyor malesef. Hitmanda pırıl pırıl fakat dün başka bir Far Cry 3 videosu yükledim. Direkt olarak shadowplayden youtube e koydum fakat onda pırıl pırıl değildi.

Dediğim gibi youtube compression da biraz bi sıkıntı var gibi bu aralar. Original kalite seçeneği geri gelse keşke.

2MB benim upload Allahtan

• quote:

quote:

quote:

Şu gördüğün video 1.76 GB. Bunu direk youtube a koydum test için.

Ama Far Cry 3 videom üstteki editlenerek koyuldu.

YOutube malesef ORIGINAL QUALITY seçeneğini kaldırmış şu an için ve 1080p resmen upscaling olmuş. Gerçek 1080p değil malesef.

3gblık video çektim upload edeyim dedim hiç ilerlemedi bu iş bana göre değil sanırım

• Bu Shadow Play nedir ?
    Anladıysam arap olayım.
    Video çekmemizi mi sağlıyor?
  • Arkadaşlar gölge kayıt ile manuel kayıt arasında ne fark var alt-f9 /// alt-f10 ile her ikiside kayıt yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Bu Shadow Play nedir ?
    Anladıysam arap olayım.
    Video çekmemizi mi sağlıyor?

Shadowplay ile Nvidia gtx 650 ve üzeri kartlar H.264 adında bir görüntü sıkıştırma sistemi ile donanımsal olarak oyunlarda video kaydı yapıyor. Boyutu fraps vb. programlara oranla hem gp çok daha az zorluyor ve fpsi koruyor hem de düşük boyutlarda hd kayıt imkanı sağlıyor
  • gölge kayıt belirttiğin süre bitince otomatik duruyor sanırım, normal kayıt 10dk ya kadar kaydediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Arkadaşlar gölge kayıt ile manuel kayıt arasında ne fark var alt-f9 /// alt-f10 ile her ikiside kayıt yapıyor..

Gölge kayıt şöyle.

Diyelim 5 dakikaya ayarladın gölge kayıtı. Açtın oyunu oynuyosun. BF3de teker teker öldürüyosun adamları. Derken harika birşey oldu fakat o sırada manuel kayıt etmemişsin. Direk Alt+F10 yani gölge kayıta basıyosun ve bastığın ana kadar olan 5 dakikayı direk bilgisayarın hafızasına yazıyor. İnanılmaz bir teknoloji gerçekten.

Far Cry 3 de denedim. Alt+F10 a basar basmaz son 5 dakikayı o an manuel kaydetmememe rağmen direk shadowplay kayıt etti bilgisayarıma. Allah razı olsun

• Flyingpig kullanıcısına yanıt
    @iARDAs
    @Flyingpig

Sagolun arkadaşlar süper bir özellikmiş gerçekten..
  • Bu shadow play degilde Nvidia Shield tam benlik tr de olsa da alsak.
    Harika birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

yanlız şunu farkettim shadowplay sanki kayıt etmese de oyuna girerken ki fps yi düşürüyor , örneğin shadowplay kapalı olduğunda witcher 2 de 70 fps alırken açık olduğunda kaydetmesem bile 50 fps, kaydetsem de 50fps alıyorum ilginç.. acaba nvidianın bir çakallığı mıdır? fps düşmüyor göstermek için kaydederken ki fps'si ile shadow play aktif ama kaydetmiyorken ki fps'sini eşit mi tutmuşlar..?

hocam bir de bandicam denesene programi acinca fps dusurmuyor.kayit basladigi 1-2 saniye biraz dusuruyor ondan sonra fps dusmesi yok program acik kapali oynayip baktim.kayit esnasinda fps gosteriyor kalite ayari desen zibil gibi ve cuda destekliyor.bedavasinda 10 dakika limiti bir de essek gibiwww.bandicam.com yaziyor ustte videoda.h264 denedim x264 de deneyecem hatta istedigin kurdugun external codec de kullanabiliyorsun.intel islemci icindeki gpulari da kullanabiliyor.39 dolar olmasa ya da kirigini bulsam benim hosuma gitti cunku amd de destekliyor gpu uzerinden ama en az 13.10 beta + hd7770 ve uzeri diyor.

Nvidia Shadowplay [ÇIKTI]

senin isine yarayan cuda linkini veriyorum digerlerine de bu sayfadan bakabilirsin.

http://www.bandicam.com/support/tips/nvidia-cuda/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Ekim 2013; 9:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

yanlız şunu farkettim shadowplay sanki kayıt etmese de oyuna girerken ki fps yi düşürüyor , örneğin shadowplay kapalı olduğunda witcher 2 de 70 fps alırken açık olduğunda kaydetmesem bile 50 fps, kaydetsem de 50fps alıyorum ilginç.. acaba nvidianın bir çakallığı mıdır? fps düşmüyor göstermek için kaydederken ki fps'si ile shadow play aktif ama kaydetmiyorken ki fps'sini eşit mi tutmuşlar..?

hocam bir de bandicam denesene programi acinca fps dusurmuyor.kayit basladigi 1-2 saniye biraz dusuruyor ondan sonra fps dusmesi yok program acik kapali oynayip baktim.kayit esnasinda fps gosteriyor kalite ayari desen zibil gibi ve cuda destekliyor.bedavasinda 10 dakika limiti bir de essek gibiwww.bandicam.com yaziyor ustte videoda.h264 denedim x264 de deneyecem hatta istedigin kurdugun external codec de kullanabiliyorsun.intel islemci icindeki gpulari da kullanabiliyor.39 dolar olmasa ya da kirigini bulsam benim hosuma gitti cunku amd de destekliyor gpu uzerinden ama en az 13.10 beta + hd7770 ve uzeri diyor.

Nvidia Shadowplay [ÇIKTI]

senin isine yarayan cuda linkini veriyorum digerlerine de bu sayfadan bakabilirsin.

http://www.bandicam.com/support/tips/nvidia-cuda/

bandicamı denedim ama playclaw kadar randıman alamadım.. ve 7-8 ay önce gidip playclaw lisansı aldım.

senin hatrın için tekrar deniycem bandicamı

• Screenshot alma özelliiği yok sanırım ?
  • playclaw ben de denedim oyun ici gpu cpu monitor icin guzel program ki simdi ekran karti ram kullanimi da gosteriyor ama bedava sekilde kullanilir monitor icin.playclawda gicik oldugum sey codec sectirmiyor dosya boyutu buyuk oluyor.bandicam'a elin degmisken su dedigimi de dene dosya boyutunu yari yariya kuculten bir olay.su iki codec'i indiriyorsun 1.1 1.2 mb ikisini de kur demisler.

http://sourceforge.net/projects/x264vfw/files/x264vfw64/38_2274bm_36885/

http://sourceforge.net/projects/x264vfw/files/x264vfw/38_2274bm_36885/

cuda sectigin yerden harici codec secip x264 codec seciyorsun codec yapilandirmasi da resimdeki gibi.

ben basit olarak anlattim istersen bu sayfaya bak ayni seyi anlatiyor.

http://www.bandicam.com/support/tips/external-codec/

720p 2 dakikasi 100 mb oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Arkadaşlar gölge kayıt ile manuel kayıt arasında ne fark var alt-f9 /// alt-f10 ile her ikiside kayıt yapıyor..

Gölge kayıt şöyle.

Diyelim 5 dakikaya ayarladın gölge kayıtı. Açtın oyunu oynuyosun. BF3de teker teker öldürüyosun adamları. Derken harika birşey oldu fakat o sırada manuel kayıt etmemişsin. Direk Alt+F10 yani gölge kayıta basıyosun ve bastığın ana kadar olan 5 dakikayı direk bilgisayarın hafızasına yazıyor. İnanılmaz bir teknoloji gerçekten.

Far Cry 3 de denedim. Alt+F10 a basar basmaz son 5 dakikayı o an manuel kaydetmememe rağmen direk shadowplay kayıt etti bilgisayarıma. Allah razı olsun

Nasıl yani öncesini mi kaydediyor? Ulan neler yaptım derken basarsan geçmişi mi kaydediyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.