Şimdi Ara

Nvidia Shadowplay [ÇIKTI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık 60 fps ile kayıt yapıyormuş

edit : nvidia experience 1.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 3 Aralık 2013; 0:08:12 >
  • NVIDIA® GeForce Experience™ 1.8 Sürüm Ana Özellikler:
    Bu sürüm ile kullanıcı tarafından yapılabilir optimal ayarlar ve ShadowPlay için çok sayıda iyileştirme eklendi.
    Optimal Ayarlar
    • Yeni optimal ayarlar kaydırıcısı performans ve kalite arasında ince ayar kontrolü sağlar.
    • Farklı çözünürlükler seçme ve optimize etme olanağı.
    • Pencereli, Tam Ekran veya Pencereli Kenarsız modları arasından seçme olanağı.
    ShadowPlay
    • Win7'de 3.8GB dosya kısıtlamasını kaldırır.
    • Shadow Mode'da 20 dakikaya kadar kayıt.
    • Manueal Mode'da sınırsız kayıt.
    • ShadowPlay 3.8GB'a ulaşıldığında yeni dosyalar oluşturur.
    • 1080p'ye kadar yeniden ölçekleme yapılmadan video yakalar Daha yüksek çözünürlüklerde en boy oranı korunur.
    • Mikrofon ile kayıt eklendi.
    • 62 fps yerine 60 fps video yakalar.
    • Yakalanan videoda takılmaları azaltır.
    Diğer İyileştirmeler
    • Kurulum için NVIDIA "UpdatusUser" kullanıcı hesabı artık gerekli değildir.
    • Yalnızca-okuma kullanıcı izinleri ile klasörlerde ve ağ sürücülerinde oyun tarama olanağı eklendi.

NVIDIA® GeForce Experience™ 1.8 İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 3 Aralık 2013; 0:18:20 >

• Ah birde youtube adam gibi eski kalitesini geri getirse tadından yenmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Artık 60 fps ile kayıt yapıyormuş

edit : nvidia experience 1.8

Evet ben de gördüm bugün changelog'u okurken, demekki gerçekten ciddi bir sorundu, bana inanmayan arkadaşlara gelsin o halde
  • Amd'nin yazılım ekibi acaba ne işe yarıyor, Nvidia'nın yazılım ekibini tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

Amd'nin yazılım ekibi acaba ne işe yarıyor, Nvidia'nın yazılım ekibini tebrik etmek lazım.

AMD nin yazılım ekibi mi varmış? Adamlar Sony olmasa kül olmuştu. Ses chipi, mantle hep PS4 sayesinde gerçekleşiyor. Bakalım nasıl değerlendirecekler?
  • Su shadowplay sadece orj. Oyunlarda mi calisiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikrofon ıle kayıt demıs ama bende mikrofon sesleri cımıyo yapabılen arkadas varsa soyleyebılırmı nasıl oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

Su shadowplay sadece orj. Oyunlarda mi calisiyor?

Her oyunda çalışıyor hocam.Yeter ki oyun olsun sürümü farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: aBra_CadaBraa

mikrofon ıle kayıt demıs ama bende mikrofon sesleri cımıyo yapabılen arkadas varsa soyleyebılırmı nasıl oldugunu

Shadowplay in ses ayarları bolumunde oyun sesi/mikrofon sesi/sessiz diye 3 seçenek var.
  • Betadan çıksa da tüm kartlar için kullanılabilse artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Betadan çıksa da tüm kartlar için kullanılabilse artık.

Betayla ne ilgisi var?
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla betada sadece 600 ve 700 serisine destek verecekti sonra diğer serilere de destek verilecekti. Yanlış biliyor olabilirim ama gördüğümü hatırlıyorum bir yerde.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    gtx 650 ve üzeri kartlarda bulunan bir çipten yararlanarak kayıt yapıyor gtx 600 ve 700 ün altına vermeyecekler
  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş böyle olması. Sonuçta ben de GT 650M kullanıyorum ve yararlanmak isterim, benim de hakkım. Bunun 2 nedeni olabilir 1. ucuz karta az hizmet, 2. düşük kartlarda kasma olursa sorumlu tutulmamak için.
  • quote:

Kötü olmuş böyle olması. Sonuçta ben de GT 650M kullanıyorum ve yararlanmak isterim, benim de hakkım. Bunun 2 nedeni olabilir 1. ucuz karta az hizmet, 2. düşük kartlarda kasma olursa sorumlu tutulmamak için.

Performans düşerse işin bir espirisi kalmaz. O yüzden vermiyorlardır. Yoksa Physx i 8800gt ye bile verdiler.
  • gtx serisi olmayan kartlarda bulunmuyormuş çip dolayısıyla donanımsal olarak desteklenemiyor
  • Ya beyler aylardır Twitch'den yayın yapmak için xsplit falan denemediğim şey kalmamıştı, ara sıra oyundan video çekmek için çektiğim rezillikler falanda cabası. Meğersem aylardır bununla uğraşırken, Shadowplay bilgisayarımda yüklü, benim onu kullanmamı bekliyormuş

Fakat bir sorun var, Twitch'de yayın yaparken çok fazla donuyor (muş), acaba programın görüntü kalitesinden mi kaynaklıdır? Halbuki en düşüğe getirmiştim.

Upload hızım malum ttnet olduğu için;
     Nvidia Shadowplay [ÇIKTI]

2. sorum ise, Twithc yayınında kamera sorunsuz çalışıyor, oyun oynarken kameradan kendimide gösterebiliyorum üst tarafta.
    Fakat normal video kaydı yaparken kamera görüntüsünü bir türlü getiremedim. Sadece oyun görüntüsünü çekiyor.

3. ve son sorum, twitch yayınını sadece oyun tam ekranken yapabiliyorum

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 23 Ocak 2014; 6:25:49 >

• Gölge kayıt çok iyi olmuş, kaliteden ödün vermeden kayıt yaparken performansın düşmemesi de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 23 Ocak 2014; 15:16:25 >
  • quote:

Bildiğim kadarıyla betada sadece 600 ve 700 serisine destek verecekti sonra diğer serilere de destek verilecekti. Yanlış biliyor olabilirim ama gördüğümü hatırlıyorum bir yerde.

Full sürümü ne zaman çıkıyor peki ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.