|
Bugün verildi hocam kargoya. Artık 1 hafta içinde gelir sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
13 Ocak tarihinde sipariş vermiştim ben her şey dahil 7.087,32 TL tuttu. Amazon TR. |
Hala tık yok bende de. Sipariş tarihi 13 Ocak. Herkesin tahmini gönderim tarihi geriye çekilirken bizimki heralde Mart ortasında gelecek. Belki de daha geç. Hiç ümidim yok nedense, erken geleceğini hissetmiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla üst segment kartların üretimi daha az. Aorus, Suprim, Strix gibi modeller çok az denk geliyorken Eagle, Vision, Tuf, Dual gibi modelleri alamayan kalmadı neredeyse. |
7146,92TL |
|
Anladım, Teşekkür ederim hocam. Bir an kutu direk açık görünce tereddütte kaldım. @0rka @_Dominic_Toretto_ @avanak_abdi Aynen bağzı kişilerde ben de dış ince poşet gördüm. Ama bana gelen de yok. Neyse statik poşette problem yok. Dert değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipcikti88 -- 22 Ocak 2021; 17:30:55 > |
Githubtaki kütüphaneleri biraz kurcaladıktan sonra kendim için basic kullanımlı bir bot hazırladım. Çok acil kart arayışım olmadığı için istediğim modellerin durumuna bakıyorum vs. Geliştirmek isteyen pull request atabilir. Kullanmak isteyen kullanabilir. En azından takip ettiğiniz bir modeli siz uyurken bile satın alabilirsiniz. Lütfen gamegaraj ve konuda ki al-satçı insanlara(?) para yedirmeyiniz. Nasıl kullanacağı hakkında lütfen bir şey sormayınız. Biraz araştırınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugiwaraboy -- 22 Ocak 2021; 17:38:24 > |
Millet nasıl alıyor sepete ekle diyorum sepet boş diyor. |
Partalert discorda olanı güvenim baya sarsıldı. Göstermiyor. Arkadaş söyledi. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08NZ4G4T2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 |
Bu amazon.com.tr üzerinden alınan Amazon Germany ürünlerinin garantisi konusunda bilgisi olan var mı? Galiba Asus olanların garantisi Türkiye'de geçerliymiş. Zotac da geçerli midir acaba? İkinci sorum da eskiden ithalat ücreti depozitosunu 1-2 ay içinde geri veriyorlardı yüksek ihtimalle. Hala öyle mi? |
Saygılarımla. |
|
Faydam dokunduysa ne mutlu |
Gümrük vergisini Amazon neden geri versin? |
hayırlı olsun hocam hangi amazondan aldınız |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |