Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.014
Cevap
223
Favori
2.708.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ndcolo

Ryzen 9 3900X işlemciye sahibim ve sırf bu seri için bilgisayarımı toplarken ekran kartını 2. elden R7 240 aldım, bilgisayarı açsın yeter kafasıyla. Şimdi dört gözle çıkmasını bekliyorum, monitörüm 2K sizce hangi kartı almalıyım? RTX 3070 mi yoksa 3080 mi? Ayrıca tahmini olarak beni orta ayardan aşağıya düşmeyecek şekilde kaç yıl götürür?
    Aralarındaki 200 usd-euro fark seni yormayacaksa 3080 de düşünmeden alabilirsin.Verdiğin farkı fazlasıyla hak ediyor.Seni çok rahat 2-3 yıl götürür 2k da rtx 3080.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndcolo

Ryzen 9 3900X işlemciye sahibim ve sırf bu seri için bilgisayarımı toplarken ekran kartını 2. elden R7 240 aldım, bilgisayarı açsın yeter kafasıyla. Şimdi dört gözle çıkmasını bekliyorum, monitörüm 2K sizce hangi kartı almalıyım? RTX 3070 mi yoksa 3080 mi? Ayrıca tahmini olarak beni orta ayardan aşağıya düşmeyecek şekilde kaç yıl götürür?
    Çok zor şartlarda beklemişsiniz 3080 olsun kaç yıl götürür söylemek zor ama ilk defa bukadar büyük bir performans sıçraması gördüğümüz için baya uzun bir süre götürür dediğiniz seviyeye düşmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

Bence elinde 2080s ve ti olan arkadaşlar hiç acele etmesin, seneye super alır yolumuza bakarız
    Yani bence acele etmeniz gerekiyor yerlerde sürünen bir rtx performansı var ve yeni rtx oyunlar kapıda.

Orijinalden alıntı: Dark matter

Öleceği belliydi.Çok kısıtlı oyun sayısı ve cihazın aşırı yüksek fiyatları ve çoğu kimsede baş dönmesi-mide bulantısı vb sağlık sorunları yaşatması.

Alıntıları Göster
    ölen vr değil, virtual link teknolojisi.

vr açısından 2020 yılı gayet iyi geçti, hatta belki de en iyi yılı denebilir.

Hocam aynen öyle 1200 soketler gereksiz pahalı. Öyle ki zamanında Skylake sistem dizdiğimde i7 6700K ya zamanın parasıyla 1.650TL verip MSI z170a gaming m7 aldıydım. İ7 10700K ya geçtim 1 hafta önce ona da ASUS z490-p prime aldım. 1730 TLcik bayılarak, lakin benim MSI z170a gaming m7 nin yanından geçemez kalite vs olarak, vermiş olduğum paraya acıdım yeminle ama yapacak bir şey yok. İlerde anakartı değişeceğim. Gelelim senin soruna 9900K asla kötü işlemci değil. Eğer bütçeniz el vermiyorsa kesinlikle çok para verip sistemin çoğunu değişmeye gitmeye gerek yok elinizde ki işlemci zaten gayet iyi ne zaman bütçeniz size sıkıntı çıkarmazsa bu işler için o zaman 1200 sokete geçersiniz. Şöyle de bir şey var elinizde ki parçaları iyi fiyata satıp çokta masraf çıkartmadan da yeni nesile geçebilirsiniz sizi zorlamayacaksa. Şayet ben öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 7 Eylül 2020; 14:5:56 >

Orijinalden alıntı: REDSTONE

https://videocardz.com/newz/virtuallink-usb-type-c-connector-is-officially-dead

Daha bu konuya yeni dikkat çekilmiş ama lansmandan beri dikkatimden kaçmamıştı. Teknoloji böyledir; bazı zamanlar teorik ile pratik birbirini tutmuyor. Aslında hayatın çoğu alanında da benzer durumlar söz konusudur.
    1 kere bile wireless bağlantı yaparak quest ile hl alxy oynamış olsanız böyle düşünmezdiniz. Artık usb ve kablosuz bağlantı yaparak bağlanıyor gözlükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5104001BE -- 7 Eylül 2020; 14:17:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

B450, ryzen 2600, gtx1080 ti, 2x8gb 3000mhz ram, 750w bronze psu, 2k 144hz monitör...Arkadaşlar bu sisteme upgrade mantıklı olur mu sizce? Ekran kartım hala çöp olmamış, para ederken satabiliyorken satıp rtx 3070'e geçme durumu kafamı kurcalıyor. 2-3 sene bekleyip rtx 4000'lere mi geçsem ya da? Deliler gibi yoğun oyun oynamıyorum ama şu an yapacağım upgrade makul bir fiyatla olacakken 2-3 sene sonra pişman olur muyum bilemedim.
    yüksek çözünürlükte işlemciye düşen iş azalıyor zaten. Ekran kartını 3070 yapmak diğer parçaların aciliyetini gerektirmez 1080 ti muhteşem b i kart zaten.. Ama bi sonraki 4 veya 5. nesilde komple sistem değiştirmen gerekir kanımca
    MSI GTX 1080 Ti, Intel i7 8700, Samsung 970 Evo NVM.e SSD,Z370-A Pro, Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) 3000MHZ, Aerocool KCAS 650W 80 Gold, Mouse: Razer Deathadder Chroma, Ekran: MSI MAG27CQ Laptop: MSI GE70 NOTEBOOK CORE İ7 4700 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Senin sistemin tam da hiç dokunmamalık ilişmemelik yeni kartları görmezden gelmelik bir sistem. Upgrade işine girersen sadece kartla kalınmaz sistemin komple elden geçmesi lazım. 2021 Ağustosunda tekrar haberleşelim, şimdi sil gitsin forumu

Alıntıları Göster
    Valla aslında aklın yolu bir ben de öyle düşünüyorum da yine de bir çılgınlık geçiyor insanın içindeki teknoloji canavarı kışkırtıyor. Neyse ben en iyisi gaza gelmeyeyim 1-2 sene daha bekleyeyim bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Senin sistem domino taşı yığını gibi.Ekran kartını değiştirirsen komple yenilemek şart.Kartın gayet yeterli kullanmaya devam et.2021 yaza çıkan ampere son modelleri bekle veya direk 4000 serisini.O dönem komple sistemi değiştirmelisin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler fikir verdiğiniz için. Mevcut sistemimin hakkını verip, oynamadıklarımı oynayıp kullanmaya devam edeyim en iyisi. Zaten hali hazırda bir performans sıkıntısı yaşamış değilim de şimdilik.

Git gide kasa toplamak da zorlaşıyor işin kötü tarafı. Tek tek parça satsan ayrı dert, komple sistemi satsan kazanacağın paranın üstüne çok fazla ekleme yapmak gerekecek yeni kasa toplamak için eskiye göre...Çocukken kabız sistemlerde oyun oynamaya çalışıp kanser olup şimdi de hep aman yetmeyecek, önleme vereyim hemen yenileyeyim demekten mevcut sistemin tadını çıkaramaz oldum valla. Bu kez acele etmeyip kullanayım bakalım değişim zorunlu hale gelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 7 Eylül 2020; 14:19:52 >

ASUS strix 3xxx serisi, görsel olarak inanılmaz hoşuma gitti. Harika makyajlamışlar. RGB falan inanılmaz tatlı olmuş. Biran önce çıksa da alsak be gerçi ilk parti üretimlerinde hep bir sorun olmuştur umarım bu seride olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 7 Eylül 2020; 14:19:37 >

Orijinalden alıntı: Guest-5104001BE

1 kere bile wireless bağlantı yaparak quest ile hl alxy oynamış olsanız böyle düşünmezdiniz. Artık usb ve kablosuz bağlantı yaparak bağlanıyor gözlükler.

Alıntıları Göster
    Herkesi normal kullanıcılar bazında değerlendirmekten vazgeçin arkadaşlar.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• Dezert kullanıcısına yanıt
    Bizdeki fiyatı da belli olsa artık keşke de yol haritamızı çizsek
  • Sorma hocam ya. 7.500 TL gibi bir ücretle gelir mi acaba diyorum kendi kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RTX3080-10G-GAMING/

ASUS strix 3xxx serisi, görsel olarak inanılmaz hoşuma gitti. Harika makyajlamışlar. RGB falan inanılmaz tatlı olmuş. Biran önce çıksa da alsak be gerçi ilk parti üretimlerinde hep bir sorun olmuştur umarım bu seride olmaz.
    ben de rog strix almak istiyorum ya da diğer markaların en üst modelini. çünkü ben alıp kullandıktan sonra başkasına veriyorum o da başkasına veriyor. hiç satmıyorum eski kartları. haliyle kaliteli alınca uzun yıllar canavar gibi çalışmaya devam ediyor.
    ama rtx 3070 alacak adama rog strix tavsiye etmem. 3080 fiyatına geliyor çünkü. 3080 için mantıklı şuan(eğer ömrünün çok uzun olmasını istiyorsa)

zamanında gtx 660ti almıştık en dandiğinden. dıştaki plastik kısım kartın üstünden ayrılmıştı fanlar sağa sola sürtüyordu. iple felan bağlamıştık. komediydi. sadece bu değil tabi. kim bilir içindeki komponentlerin kalitesi nasıldı.

• İkisi de çok iyi kartlar olacak kimseyi üzmeyecek gibi bu 3xxx serisi. Hadi hayırlısı bakalım satışa bir çıksınlar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 7 Eylül 2020; 14:57:45 >
  • "The Purchasing Manager of Inet, one of the larger computer retailers in Sweden, states Asus will price match the RTX 3080 10GB TUF Gaming with the MSRP of Nvidia's 3080 FE as a promotion for the first month. Unclear which markets apply."
    https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/inqqoe/the_purchasing_manager_of_inet_one_of_the_larger/
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.