Şimdi Ara

Nvidia quadro 4000'de oyun performansı nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler imzamdaki sistemle sapphire'in 2 gblık hd6950 kullanıyorum. 3ds max tarzı programlarda render almak bayağı zaman aldığı için bu tarz bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şimdiki ekran kartımdan oyun anlamında memnunum. Nvidia quadro 4000 alırsam oyun performansı nasıl olur? Piyasadaki normal oyun ekran kartlarından örnek verecek olursak "nvidia quadro 4000'in oyun performansı" hangi ekran kartı ile eşdeğerdir, yakındır? teşekkürler

• quadro 4800 gtx285 ayarinda diye biliyorum.quadro 4000 de gtx260 ayarindadir.oyunlarda 6950'den sonra baya farkeder.guncel bir kart olarak amd 5770 ayarinda gtx260.

testteki 5830'dan bir damla daha yavas 5770.

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6950/10.html

oyunlarda izgaraya donuyormus yalniz onu da gozonune al.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=216325

• birincisi quadro 4800 diye bir kart yok. Quadro fx 4800 var, ki quadro 4000 zaten bu modelin üstünde,daha güncel bir kart. Bende senin kaygılarını yaşayarak quadro 4000 aldım. Oyun performansı konusunda ilk aldığımda driver yüzünden sorunlar çıkıyordu. Örneğin nfs the run quadronun sahip olduğu driverda çalışmıyordu. Ancak nvidianın şuanki driverlarında boyle bir sorun yok. 1920x1200 ekranda oyun denemeleri yaptım, ancak bunlar mw3,bf3 veya crysis gibi oyunlar değil. Pes 2012 yi sorunsuz çalşıtırıyor. Fraps ile bakmadım ancak gözüne ters gelen bir performansı yok. Aynı şekilde guitar hero oyunlarındada sorun çıkmadı. Ayrıca denemek için yüklediğim rage oyununda da görsel açıdan bir problem yoktu. Ancak tavsiyem oyunlarda çok büyük bir performans beklememen.
  • render performansı arttırmak istiyorsan ramlere ve en önemlisi işlemciyi önplana almak gerektiğini düşünüyorum. ramlerini 3ds max için düşük buldum. 64 bit mi kullanıyosun pc ni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaime

render performansı arttırmak istiyorsan ramlere ve en önemlisi işlemciyi önplana almak gerektiğini düşünüyorum. ramlerini 3ds max için düşük buldum. 64 bit mi kullanıyosun pc ni?

ramleri 12ye çektim. 64 bit kullanıyorum
  • yalnız quadro 4000 in render süresine hiç bir etkisi yoktur.
  • ya render için quadro alın deniliyor nasıl etkisi olmaz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.