Şimdi Ara

Nvidia Optimus Sorunum (GTA 4 için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar sabahtan beri bana kafayı yedirten bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum.

Elimde msi gp60 2pe leopard bir pc var. Bu sabah pc ye GTA 4'u kurdum. Fakat oyuna girerken ekran kartı yetersizliği yaşıyorum. Bilgisiyar 2 adet ekran kartı içeriyor bunlar :
    - Intel HD Graphics 4600
    - Nvidia GeForce 840M

Tahminim oyuna girerken Intel'i algıladığı için ekran kartı yetersizliği yaşıyorum. Bu sorunu çözmek için yaptığım şeyler.

- Nvida Control Panel'den High-performance Nvida proceoser seçmem.
    - Oyuna sağ tıklayıp high-performance ile giriş yapmam.
    - GeForce Experience'den oyuna girmem.
    - Ayrıca güncel driver kullanıyorum.

Söylediğim gibi bütün bunları yapmama rağmen en düşük ayarlarda bile ekran kartının yetersizliğine uğruyorum. Umarım şu sorunuma bi çözüm bulursunuz çünkü şu bilgisayarı aldığıma üzülmeye başlayacağım.

• GTA 4 te ciddi anlamda sorunlar var . Benim de ekran kartımı görmüyordu sinirlenip silmiştim hatta.
  • Hadi ya, elbet bir çözümü vardır acaba oyunun patchlerini yuklesem düzelir mi forumda elbet bu sorunla karsilasipta çözebilen vardır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ascalom A kullanıcısına yanıt
    Bakin o hata gta 4 e ait optimizasyon problemi var bosuna yapmaya calismayin ama sansinizi deneyin yani biseyler yapin bendede ekran kartim yeterli ama en dusuk ayarkarda dahi kasiyor en full ayarlardada ayni derecede kasiyor yani bu optimizasyon la alakali bir durum bu oyunu oynamayin yada orjinal alin

• Ya masaüstü bilgisayarimda gayet rahat oynuyordum ama bu laptopta 2 adet ekran karti olmasi çok moral bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ascalom

Ya masaüstü bilgisayarimda gayet rahat oynuyordum ama bu laptopta 2 adet ekran karti olmasi çok moral bozuyor.

Exe dosyasını high performans olarak tanıtı girmeyi deneyin. Bir de bütün patchleri yapmaya çalışın. Hatırladığım patch sonrası 9800gt gibi bir ekran kartı ile bile akıcı oynandığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 17 Eylül 2014; 0:59:47 >
  • 1.7 patch kur dene bakalim
    Bir de sarja takili degilken tasarruf icin onboard calisiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 17 Eylül 2014; 1:09:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA 4 pcde biraz sorunluymus diye duydum ben de ...

• GTA 4'de ciddi optimizasyon sorunları vardı ama patchlerle bir yere kadar düzeliyordu.
  • 1.0.7.0 Patch kur ve ona uygun crack yap sonra acarken sag tiklayip yuksek performansli grafik kartiyla calistir

• quote:

Orijinalden alıntı: ascalom

Ya masaüstü bilgisayarimda gayet rahat oynuyordum ama bu laptopta 2 adet ekran karti olmasi çok moral bozuyor.

Benim oyun orjinal bu arada. Orjinal olmasına rağmen bu sorunları bende yaşıyorum . Arkadaşlar patch , crack falan demişte onlarla çözülecek bir sorun değil.
  • Gta 4 te optimizasyon ozurlu bir oyun ancak butun patchleri sirayla kurucaksin en son cikan patck 1.0.7.0 bu patchi kur ve guzel bir crack yap sorunun cozulcek ben oyumu bitridim bu yontemle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.