Şimdi Ara

nVidia' nın son Bombası PX7950GX2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LEADTEK PX7950GX2 1 GB DDR III 512 Bit Pci-Exp 16x

Her geçen gün Ati ve nVidia arasındaki rekabet grafik kartlarında 3D modelleme teknolojisini bir adım ileriye taşıyor. Ati nin en son duyurduğu ve satışa sunulan X1900XTX kartına cevap olarak , nVidia PX7950GX2 ile cevap vermeye çalışıyor...
    Leadtek tarafından üretilen bu kart 2 pci slotu işgal ederken birbirine yapışık 2 karttan ve 2 GPU çekirdekten oluşuyor. Yaşasın duo teknolojisi...
    Sli desteği sayesinde Quad Sli a da imkan sağlayan PX7950GX2 48 Pipeline ; 76,8 GB/sn Bellek Bant Genişliği ne sahip olan bu kartın toplam 1 GB GDDR 3 belleği bulunuyor , bellek arabirimi 512 Bit. Evet doğru duydunuz 512 Bit. Günümüzde bir çok kullanıcı 128 Bit ile yeni tanışmışken , hatta 256Bit in tadını çıkartamamışken , nVidia 512Bit arabirimle nereye koşacak bilinmez ama performans artışı getirdiği kesin.
    Satış Fiyatı : 792$ + Kdv
    Bu extrem ekran kartının daha detaylı özelliklerine bir göz atalım....

LEADTEK PX7950GX2 1 GB DDR III 512 Bit Pci-Exp 16x E. Kartı Bellek Kapasitesi : 1 GB
    Bellek Türü : DDR3 BELLEK
    Bus Yapısı : PCI EXPRESS
    Bellek Arayüzü : 512BIT
    Chip Yapısı : NVIDIA GF 7950GX2
    Çıkışlar : 2 X Dual Dual-Link DVI, HDTV
    GPU Hızı : 500MHz (Tek İşlemci)
    Bellek Hızı : 1200MHz (Tek İşlemci)
    RAMDACs : 400MHz
    SLI Desteği : VAR (QUAD SLI)
    Extra Özellikler
    Bir Kart Üzerinde 2 İşlemci
    2 tanesi ile dünyadaki en hızlı QUAD SLI çözümü
    NVidia Firmasının duyurduğu En hızlı Ekran kartı
    HDTV Tv çıkışı ile yüksek çözünürlüklü Televizyonlarınızda Oyun zevkini çıkarın
    Aktif Soğutma Sistemi(En sessiz,Maximum Soğutma,Ram üstü soğutma)
    Özel Dizayn soğutma sistemi
    Son nesil DDR3 Ram teknolojisi
    Far CRY tutkunlarına
    Dual Link DVI sayesinde 40 " yüksek çözünürlüklü TV leri destekler
    Çift Slot
    Bundle Yazılımlar
    Serious Sam2 II (DVD)
    Trackmania Nations (DVD)
    DVD Player , WinFoxII
    PowerDVD6.0

Yukarıdaki yazı tarafımdan derlenmiştir.
    Sandman Painkiller

Daha fazla bilgi için Leadtek in sayfasına bakınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 10 Haziran 2006; 17:42:26 >

• dostum senden 1 hafta önce fx57 nin 100 tane cevaplık topiği var !Konu açmadan önce bi araştırsaydın olmazmıydı !

http://forum.donanimhaber.com/m_7445301/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 10 Haziran 2006; 17:40:47 >
  • kardeş bu topici sabah ben açmıştım hemde satış yapıyordum
  • Sıcak Fırsatlar a açıcan o zaman !
  • TEK KELİME İLE MÜKEMMELLLL ÖTESİ MANYAK Bİ ŞEYY
  • allah selamet versin bunula slı yaptımıydın heraldee pc yerınde durmaz ucardı ama heralde 1000wattlık bi psu olması gerekıyodur bunniçinde
  • 792 dolar çok pahalı o paraya monitörsüz 2 sistem toplarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart güzel ama neye yarraki düşünsenize 800$ verip kart almışım ama yarısı fiyatına aldığım kartlarda aynı işi yapıyor.Tabi parası bol olan ve en hızlısını isteyenler için sorun yok.Birde sli yada cf teknolojileri bana biraz para tuzağı gibi geliyor.Zaten 16x olan karttan 2 tane alıyorsun ve 8x olarak kullanıyorun(genelde).Bunun yerine iki kartın toplamından daha ucuza tek bir kart almak bana mantıklı geliyor.Ha ama verseler istemezmiyim oda ayrı konu
  • dx10 arefesinde müsriflik olmaz mı şimdi alsak biz bunu
  • doğru söylüyorsun hemde bu fiyata müsriflik ötesi olur.
  • Leadtek PX7950GX2 ekran kartından 2 adet alıp bir de Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal anakart aldım mı kimse tutamaz beni...

Ya da şöyle 4 ekran kartı bir sistem kursak daha ucuz olur sanırım...

• off deli bişiymiş ilerde düşünülebilir (2-3 yıl sonra)ozmana 1 mbit çıakr sanıırm
  • Şu hale bak ya iyice cılkını çıkardılar. Kasanın içi baştan aşaa ekran kartı... Anakartlar doldu taştı yakında external ekran kartıda çıkartırlar. Niye butür şeyleri tadında bırakmazlar. Allahtan artık hemen hemen herşey o/b geliyor. Gerçi ben o/b ses kartlarını beğenmiyorum SB kullanıyorum, birde TV kartı takalım desek napcaz? Hadi SLI yapmadık... Anakartta 1 tane PCI slot var. Hiç bir kartında doğru dürüst PCI-E versiyonu çıkmadı nedense hala anlamış değilim 2 tane pci-e slot koymuşlar. düz PCI pentium lar ile birlikte gelmişti Pentium2 anakartlarda bile hala ISA slot bulunduruluyordu.
  • Dehset kart desek yeridir herhalde
  • ya arkadaşlar tamam güzel hoşta ne gerek var bu kardar abartıya .. tamamen para tuzağı bunlar.. kart üreticileri insan oğlunun doymak bilmez yönünü çok iyi kullanıyolar.. e tabi parası çok olanlarda alıyolar tabi üreticilerin belli başlı hedef kitleleri işte .. neyse konu dağılmasın
  • bu karta vereceğim parayla playstation 3 alır çatır çatır oynarım oyunlarımı be tabi buda benim düşüncem
  • 792$ + Kdv ve 512 bıt
    peki bu kartın ısı sorunu nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Leadtek PX7950GX2 ekran kartından 2 adet alıp bir de Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal anakart aldım mı kimse tutamaz beni...

Ya da şöyle 4 ekran kartı bir sistem kursak daha ucuz olur sanırım...

Bu anakarta 4 tane 6600gt koyup quad sli yapsak bir tane 7900gtx edermi acaba

• TR de nerde satılır bu meret?
    Hemen alacağım.
  • ekran kartları artık işlemci fiyatlarını geçti.daha da geçer gözüküyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.