Şimdi Ara

## (Update)Test: Nvidia 7950 GX2: Dünyanın En Hızlı Kartı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadslar bu kart dual Gpu'lu ama sonucda tek olarak satılan dünyanın en hızlı kartı
    İşte Sonuçları;

Önce Test Sistemi:

Şimdi Test Sonucları;

Burdada Güç Tüketimi;

Ati'den Nvidia'ya Cevap geldi!
    Ati'De almış x1900xtx ve 7950gx2'yi karşılıklı test etmiiş!

Test Sonucları:

Ati'ye göre;

" dual gpu çözüm değil hele rakip firmanın gpu'sunda daha yavas bir gpu'dan 2 anesini biraraya getirip bir kart üretmek doğru değil."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Haziran 2006; 14:31:38 >

• performansına göre çok güç tükettiği söylenemez
    görünüşe göre nvidia baya büyük atak yapmış sıra ATIde
    performansı süper acaba kaç para olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 5 Haziran 2006; 17:08:50 >
  • Yahu kimi kekliyor bunlar, Oblivion'da herşey full açık iken 7900GTX, X1900XTX'in yanına bile yaklaşamıyorki ! Bu testte 7900GTX geçmiş halbuki
  • Bir Test Daha:

XFX 7950GX2 570M XXX Edition

Quake 4 Testi;

Fear Testleri;

Call Of Duty 2;

3D MARK 06;

•  ## (Update)Test: Nvidia 7950 GX2: Dünyanın En Hızlı Kartı ##
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Yahu kimi kekliyor bunlar, Oblivion'da herşey full açık iken 7900GTX, X1900XTX'in yanına bile yaklaşamıyorki ! Bu testte 7900GTX geçmiş halbuki

Katılıyorum, illa antin kuntin işler çevirecekler. Test de başka tutarsızlıklarda var, ya baştan savma yapmışlar ya da amacı belli. Bir kaç güvenilir test çıkınca anya konya anlaşılır.
    Ama bu kartın 600$ gibi bir fiyatta olacağını ve 7900gtx de indirime gideceklerini okudum..eğer doğruysa gayet iyi, bir kaç zaman içerisinde tüm kartlara da yansır bu indirim. Yalnız iki ayda bir en üst model çıkmaya başladı...biraz suyu çıktı bu işin..

• Bu kartı kullanömak isteyenler bios update de yapmak zorunda kalacaklar!
    Gerekli Bioslar şunlar:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7950 GX2 ile 7900gtx farkınıda şöyle görebiliriz:

Kartın Resimleri:

• Farklı Kaynaklardan Aynı Testlere Devam:

Test Sistemi:
    # Athlon 64 X2 4800+ - 2.4GHz Toledo Core - 1MB L2 Cache
    # Asus A8N32-SLI Deluxe Motherboard - nForce4 SLI
    # 2GB Corsair CMX1024-3500LLPRO PC3200 DDR SDRAM 2.0-3-2-6 1T @ 200MHz
    # Western Digital Raptor 74GB HDD (2), 10000RPM, 4.5ms Avg Seek, 8MB Buffer, SATA
    # Western Digital Caviar 80GB HDD (2), 7200RPM, 8.9ms Avg Seek, 8MB Buffer, ATA-100
    # Seagate Barracuda 300GB HDD (1), 7200RPM, 8.0ms Avg Seek, 8MB Buffer, SATA 2
    # Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Soundcard
    # Enermax EG701AX-VE 600W Power Supply
    # Dell 2405FPW 24-Inch LCD Monitor
    # 32-Bit Color / Vsync Disabled / 60Hz Refresh Rate
    # Windows XP Professional with Service Pack 2 / DirectX 9.0c

• 1.126ytl ödeyeceğim ve karşılığında 10-20fps lik bir artış ile bu para bana geri dönecek değil mi?

o kadar resimden aklımda kalan sadece bu olmuş verilen resim ve bilgiler için teşekkürler ama ben bu üreticilerin
    çaresiz çırpınışlarına artık anlam veremiyorum.

x550 rulezz

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

1.126ytl ödeyeceğim ve karşılığında 10-20fps lik bir artış ile bu para bana geri dönecek değil mi?

o kadar resimden aklımda kalan sadece bu olmuş verilen resim ve bilgiler için teşekkürler ama ben bu üreticilerin

x550 rulezz

Bende bi yerde 650-700$ aralığında psatılcağını duymusdum suanda bu satılan ürünlerin fiyatları hakkında bir bilgi göremedim ama belirtilen fiyatlardan piyasaya girerse bence çok iyi olur 650$ civarı Ati X1900XTX satıldığını düşünürsek eğer fiyatı iyi olur bence!

Birde gördüğüm bir detay gözüme takıldı! Mesela daha önce Gigabyte ve bir iki üreticide tek kartda çİFT 6800Gt Gpu'lu kartlar üretmişlerdi ama onları kullanmak içinde SLI destekli board kullanmak zorundaydık ama şimdi böyle birşey yok gibi kartı alıp SLI desteği olmayan boardlardada kullanabiliyorsunuz!

• Bu ne saçmalıktır? Neden bu karttaki GPU'lar ve ram'ler tek olanından çok daha yavaş çalışıyor? Böyle olduktan sonra bunun anlamı nedirki?
    shader unit sayısıda dual gpu ile ancak tek X1900XTX'e yetişebilmiş bravo
  • quote:

1.126ytl ödeyeceğim ve karşılığında 10-20fps lik bir artış ile bu para bana geri dönecek değil mi?

x550 rulezz

+1907

gereksiz teknoloji
  • 2 gpu lu yani bununla sli yapsalar 4 vga gibi bişey olucak fx57 her heaberi senden alıyoz biraz durda başkalarıda versin haber
  • +abi bu kart kasaya sıgmazki
  • saçma bi kart bence aşırı fantastik :) amerika fiyatı nedir peki X1900XTX 470$ a da bulunuyor..
  • yaa bi kere çok saçma testler adamlar resmen işlerinin gelmediği (çoğu) testte ATI X1900XTX CROSSFIRE ı koymamışlar sıralamaya. halbuki NVIDIA'nın kartı 2 GPU
    ve çoğu testte tek XTX ile karşılaştırılmış.. ona rağmen XTX ezdirmemiş fazla kendini tek başına kalsa bile

ATI bu işi bitirdi bence
  • DX9 kartı

almam alanada mani olmam
  • quote:

x550 rulezz

x1800gto'dan x550'ye dönmüşsün tavsiyeme uyup x300 alıcaktın o gün

ayrıca kart çok iyi bence.. çok güçte tüketmiyor.. böyle extreme bi kart için normal sayılabilecek derecede.. ama bence gerek yok alırım bi 7600gt daha bana yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

DX9 kartı

almam alanada mani olmam

katılıyorum... 2007 başında DX10 kart bekliyoruz artık, daha ne yeni kart alıcaz
    saçma bi zamanda kart çıkardılar naapsınlar X1900XTX ten kuyruk acılarını geçiremiyolar bi türlü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.