Şimdi Ara

nVidia'nın İlk Ekran Kartı: NV1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1993 Yılında kurulan nVidia kuruluşundan 2 yıl sonra 1995 yılında "NV1" isimli ürününü çıkarmıştır.

Ürün PCI girişlidir. 4 MB'lık ekran kartı RAM'leri edo/vram teknolojisi ile üretilmiştir.

NV1'in desteklediği oyunlar
    -NASCAR Racing
    -Panzer Dragoon
    -Virtua Fighter Remix
    -Virtua Cop
    -Battle Arena Toshinden

NV1 Hakkında Detaylı Wikipedia Bilgisi(İng): http://en.wikipedia.org/wiki/NV1

nVidia'nın detaylı tarihi için: http://www.nvidia.com.tr/object/corporate-timeline-tr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 12 Ocak 2013; 15:29:14 >

• Nereden nereye :)
  • Konuyu açmakta geç kalmışsınız. Biraz ilerledik...
  • Vay anasını keşke o zaman bu ekran kartını tanıma fırsatım olsaydı doğmamıştım bile :S
  • Daha soğutucu denen şey çıkmamış galba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcı olması bile etkileyici :)
  • Hey gidi heyy zamanında voodoo'lar vardı

Voodoo 5 6000:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 12 Ocak 2013; 16:07:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2000'li yılların başında da kral işte buydu.Geforce MX/MX 400.
    Underground serilerini oynatabiliyordu, Vice City oynatıyordu.Hey gidi günler hey.Daha eski 21 mb ramli bir bilgisayarım daha vardı ama ekran kartını hatırlamıyorum keşke hatırlasam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

2000'li yılların başında da kral işte buydu.Geforce MX/MX 400.
    Underground serilerini oynatabiliyordu, Vice City oynatıyordu.Hey gidi günler hey.Daha eski 21 mb ramli bir bilgisayarım daha vardı ama ekran kartını hatırlamıyorum keşke hatırlasam.

benim ilk pc de Trident Microsystems 9000i 512 kb lık kart vardı Isa slot bağlantılı ne günlerdi be

GeForce Mx 400 çok kraldı zamanında doom3 - most wanted bile oynamıştım bu kartla ama quake4' ü açamıyordu ancak detanator driverla açabiliyordum.. efkarlandım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 12 Ocak 2013; 16:59:39 >

• quote:

MX serisi hiçbir zaman kral olmadı, kral olarak da anılmayacak. Olsa olsa Nvidia'nın kullanıcılara çaktığı kazık yahut tekelin karanlık yüzü olarak anılabilir (bu söylediklerim GeForce 4 MX'ler için geçerlidir. GeForce 2 MX'ler de kral olmaktan uzaktır).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 12 Ocak 2013; 16:59:49 >
  • sonuna kadar ati
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

MX serisi hiçbir zaman kral olmadı, kral olarak da anılmayacak. Olsa olsa Nvidia'nın kullanıcılara çaktığı kazık yahut tekelin karanlık yüzü olarak anılabilir (bu söylediklerim GeForce 4 MX'ler için geçerlidir. GeForce 2 MX'ler de kral olmaktan uzaktır).

arkadaş doğruyu söylemiş. ozamanın kralı geforce 4 mx 440 / 4000 di. bende mx440 olan vardı, unreal tournamenti felan bu kartla deli oynardım. geforce 2 mx ler bildğin çakma kırpılmış versiyonlardı. ve genelde herkeste bunlar olurdu ozamanlar. ondan sonra abirfe fx5200 furyası başlamıştı oda aynı çakış stratejisine dahil bir karttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

arkadaş doğruyu söylemiş. ozamanın kralı geforce 4 mx 440 / 4000 di. bende mx440 olan vardı, unreal tournamenti felan bu kartla deli oynardım. geforce 2 mx ler bildğin çakma kırpılmış versiyonlardı. ve genelde herkeste bunlar olurdu ozamanlar. ondan sonra abirfe fx5200 furyası başlamıştı oda aynı çakış stratejisine dahil bir karttı.

bendede fx5200 vardı vice city filan oynardım ne günlerdi

• amd nın efsanesı 9550 dır..nvıdıa nın ıse fx 5200 dur..
  • Fx5200 den sonra 8800GT gelir :D Adamlar yapıyor. AMD otursun izlesin :P :D Beceriksizler :D
  • bir efsane var ise o da 9550dir.
  • Bnde hala fx5200 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ekran kartım 4 kb idi. 386 işlemci.
  •  nVidia'nın İlk Ekran Kartı: NV1

Bu da efsane.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.