Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupada 400 euro olacak ekran kartını türkiyede 550-600 eroya satacaklar bide avrupa battı derler

Konuda her tartışma döndü bide avrupa vs türkiye tartışması olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varya işin garibide kitleyelim hesabı yapan nvida yeni Pascal serisi kartlar çıkınca 980 980ti bile aynı fiyattan satmaya çalışıp bedava oyun veriyoruz gelin der.pışıtt geliriz merak etme :)

• Hay sizin 2. el tartışmanıza ya size ne ya isteyen istediği fiyattan satar, bitirin bir şeyi. Bende de Giga g1 gtx970 var ve şahsen 1200 TL'den aşağı da vermeyi düşünmüyorum eğer birkaç ay içerisinde satacak olursam.
  • 980 şuan satılcak bir kart değil, iyi soğutan özel bi model de varsa elinizde kaymağını yemek lazım iyce

10XX serisi içinde erken, bi çıksın bklm özel modalleri düz kart alıp sonra özel modeller gelince elden çıkarmaya çalışıyonuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Mayıs 2016; 5:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

17 Mayıs'da çoğu şey daha net belli olacak. Millet fena gaza gelmiş, o gaz sönebilir de yani.

Arkadas sanırım 980 tı sahıbı sanırım

onerı sunanlara hakaret edıyor

Ben de bu arkadası forumda az olan donanım bılen guvenılır kısılerden sanıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hala banlanamadın la? Yöneticiler robot mu acaba?

• TR'de milletin parası yok dötünü yıkasın terini gidersin gelmiş burda son model ekran kartı muhabbeti yapıyor.

Alayınız açsınız verilenle yetinin bilader bırakın egoyu gururu açsınız aç...

• :D Adam inanmış.
  • Yoo, 980 Ti sahibi değilim, hem neredeymiş hakaret ? Sizler önce kendi yazdığınız mesajlara bir bakın hele. Milleti gaza getirmeye pek heveslisiniz, testler yok bir şey yok kartlarını sattıracaksınız insanlara.

Sen ve senin gibi birkaç kişi var, ortalığı karıştırıp duruyor. Boşuna tırmalamayın size buradan ekmek çıkmaz. Konunu içine ettiniz zaten, yüssüzlüğün de bu kadarı.

Algı operasyonu yapmayın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Mayıs 2016; 8:12:29 >
  • Konu karışmış baya forumda birkaç kişi var taktı gtx970-980-980 ti modellerinin 2.el fiyatına. Nvidia'nın açıkladığı veriler doğruysa bile yapcak bişey yok 2.el için biçtiğiniz fiyatlarada bu kartın sahipleri bana göre hayatta satmaz kullan daha iyi niye bu kadar ortalık karıştırıyorsunuz çözemedim ben

• 27 mayısta belli olur herşey ya da 1 hafta öncesi testler bi gelsin acele etmemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragriq

900 serisi ilk tanıtıldığında da 780ti sahiplerinin bir kısmı kartlarını 900 - 1000 tl arasında vermişti. 900 satılmaya başlayıp testler geldikçe fiyatlar yine 980 ile 970 arasında fiyat aralığına çekildi.

Tabi bu seri benzer fiyatlarla daha fazla performans farkı sunuyor. Ama illaki test sonuçlarını görüp ona göre karar vermek gerekli en azından 980ti sahipleri beklemeli. 980ti güzel bir oç ile 1070 3 5 fps geçebilir,geçerse modele bağlı oğlu olarak matrix , kingpin gibi kartlar 1300 cıvarı satılabilir.Geçemezse de bu demek değil ki bu kartlar öldü yine 1000 tl den aşağı gitmeyecektir.

980 - 970 -780 ti sahipleri de çıkışı beklemeden satışa koyabilir kartlarını .Burada birazda ego tatmini devreye giriyor. O kartlar hala iş yapar.

Benimde kartım satışta ve kartlar tanıtılmadan çok önce koydum. Şu aşamada kartın ilanını içimden güncellemek geçmiyor sanırım 2k monitöre alıncaya ve 1080 ti çıkasıya kadar bekleyeceğim.

Burada herkesin birbirine düşüren nokta fiyat.Buda arz talep meselesi arkadaşlar. 1800 satılır mı 2000 e satılır mı? Satılır alıcı çıkarsa neden satılmasın.2000 TL veren adam bi zahmet baksın yeni birşey var mı ? Bu kart ne konumda bu para verilir mi ? diye. Aynı zamanda herkes oyun oynamak için almıyor bu kartları. Adam mimar , animasyoncu vs iş almış kısa surede bitirmesi gerekiyor. O adam için fiyatı yada yeni seri pek önemli değil. Adam kartı alıp slı yapacak , proje bitsin kart isterse ölsün hiç umurun da değil.

Yani isteyen istediği fiyata satar yada alır. Beğenmeyen de o fiyata almaz. Bu hep böyle olmuştur.

Hocam yazdıklarınıza katılıyorum gerçekten. Mimari Tasarımcıyım. Projem var biraz yüklü diyeyim. 2 hafta önce dayanamayıp Gtx 980Ti alıyordum az kalsın. Çok zorlanıyorum diye. Yani çok az kaldı almama da düğün de olunca biraz daha idare edeyim dedim almadım o yüzden. Ama düğün olmasa projem için alırdım yüksek ihtimalle

• Tamam Gtx 1080 ve 1070'ler hızlı olabilir;ama ben 980 Ti'nin fiyatının öyle çok düşeceğini sanmıyorum.
  • Beyler ben ufak bir kasa toplamak istiyorum ve ekran kartı olarak gtx 1070 alacağım. sorum şu ekran kartı kasaya sığarmı merak ediyorum. almak istediğim kasa buhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-graphite-serisi-380t-mini-itx-siyah-kasa.html
  • Verdiğim linkteki kart 1520'den gitmiş, gg'da 250 lira üzerine %5 indirim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim ne gereksiz çıktınız yav,sayfalardır ikinci el için birbirinizi yiyorsunuz.

Hele bir bekleyin daha yeni kartların testleri bile çıkmamış,ne bu acele be kardeşim

• %22 performans artisi icin cw riskine girilmez.2100 mhz oterse eger sesini dusunemiyorum. 970 de odada duramiyorduk bunda artik evden cikarak oynamamiz gerekebilir.980ti ile devam olmadi sli yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 9 Mayıs 2016; 9:19:12 >
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Hocam 970 vram sıkıntısı yaşatmazmı 1 yıl sonra artık bütün üst seviye kartlar 8 gb çıktı 3.5 gb ile nereye kadar devam edecek.

• 1. Nvidia'nın sunumundaki "Relative Gaming Performance" yani "Görece Oyun Performansı" tablosunda gtx1080 4.4 seviyesine, Titan X 3.6 seviyesine konumlandırılmıştır.
    1.1. Yani fark %22 yapıyor.
    2. 1080 1.6ghz base clocka, Titan X 1.0ghz base clocka sahip.
    3. 980Ti, Titan X ile aynı gpu ya sahip sadece %8 daha az cuda core'lu. Ve referans 980Ti'da Titan X ile aynı base clocka sahip.
    4. Referans 1080 ile referans 980Ti farkı böylelikle %30 diyebiliriz.
    5. Kaliteli bir custom model 980Ti neredeyse 1.5ghze oc olabilmektedir. Buda %50 performans artışı demek.
    6. gtx 1080nin custom modelleri için %50 oc ile 1.6dan 2.4ghze gelebilir desek aradaki %30 gene korunmuş oluyor.
    7. Fakat gtx 1080 256bit, 980Ti 384bit. Burası %50 fark yaratmakta ve bunun %30 farka etkisi ne kadar olacak işte real benchmarklarda bu ortaya çıkacak.
    8. Pascal mimarisi sağlanan verimlilik ile aynı performansta daha az cuda core ve daha az güç tüketimi hedefini gerçekleştirdi.
    9. Real benchmarklar çıkmadan yorum yapmak doğru değildir.
    10. 980Ti ancak 1080Ti için tercih edilebilir, 1080 için 980Ti satan kişinin şahsi kanaatim para derdi yoktur ve bu sebepten istediğini yapmakta özgürdür.
    11. Pascal kartların, maxwell kartlardaki gibi CW, düşük vram gibi sorunları çıkma ihtimali mevcut.
    12. 9xx serisine göre daha yüksek fiyatla çıktılar o yüzden TR fiyatı 1080 için 2500-3000 bandı diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannonturko -- 9 Mayıs 2016; 9:35:16 >

• Gigabyte gtx 760 400 lira ilk pm e

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.