Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu çok dağılmasın PM atıyorum
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam onu ekledim siparişte verdim ama karttan henüz para çekilmedi beklemem mi gerekiyor acaba ? hemen para çekilmiyor mu
  • Daante D kullanıcısına yanıt
    kargo yapılacağı zaman çekiyorlar ücreti. mesela 2 gün kala. parayı çektikten 2 gün sonra kargoluyorlar. bazen aynı gün kargoluyorlar. ben mesela ekran kartını aldım 25 gün sonra çektiler parayı, çektikten birkaç gün sonra kargoya verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

kargo yapılacağı zaman çekiyorlar ücreti. mesela 2 gün kala. parayı çektikten 2 gün sonra kargoluyorlar. bazen aynı gün kargoluyorlar. ben mesela ekran kartını aldım 25 gün sonra çektiler parayı, çektikten birkaç gün sonra kargoya verdiler
    Benim takozla bir de ben patlatayım bi 1080p-2K-4K kıyaslaması.
    Link olarak da ekledim.
    1080p
    2K DSR
    4K DSR

[simage]http://i.hizliresim.com/oEPA29.png][/simage]
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 7 Ağustos 2016; 23:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan666

quote:

Orijinalden alıntı: canskru

alakasız olacak ama dj_blow niye uzaklaştırıldı. yorumlarını görmeye alışmıştım onun. şaşırdım :/

Hakkaten neden böyle bişey oldu ki? Ne güzel OC'de kapışıyoduk.

çok saygılı bir arkadaştı mutlaka biri fişeklemiştir
  • Arkadaşlar kesinlikle 4k harika philips monitör aldım msi 1070 ile gözlerim bayram ediyor özellikle hep oynadığım fifada bile 1080p de oynadığım oyun şimdi 4k da bambaşka bir şey oldu kesinlikle tavsiye ederim 1750 lira gibi bir fiyata aldım bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan.
    Arada SS le buraları, şenlensin
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal Sharpening açık sizde. DSR yaptıktan sonra kapayın onu göz esas o zaman bayram ediyor
    Sharpening biraz baltalıyor 2k ve üstünde.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Daha oyuna başlamadım, grafikleri sonuna kadar açıp ss aldım daha. Ne ne kadar ve nasıl etki ediyor pek fikrim yok, öyle de denerim bir ara. 2.oyun bittikten sonra 3. Oyuna başlamayı düşünüyorum.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    oynatmasına oynatırda akıcı olmaz fps 30 düşebiliyor oyununa göre cevabı burada
    http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/NViDiA-GeForce-GTX-1060-test-degerleri-AMD-Radeon-RX-480in-onunde.htm
    Oyun içindeyken hemen deneyebilirsiniz. Ayarlardan (1440p iken) Sharpening'i OFF yapın bi deneyin. TR yama varsa keskinlik olabilir karşılığı.
    Sharpening ile 1080p üstünde rahatsız edici bir görüntü oluyor göz yorucu. Onu kapayınca daha da güzelleşiyor hemen fark edersiniz.
  • Daante D kullanıcısına yanıt
    bişey değil
    Buyrun hocam yararlı bir konu güzel ayar yaparsınız bu video sayesinde.https://teknoseyir.com/witcher-3-optimizasyon-rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Hayırlı olsun güle güle kullan.
    Arada SS le buraları, şenlensin

Sao l hocam eyvallah tabiki arada ss atarim

• http://www.vatanbilgisayar.com/philips-28-288p6ljeb00-4k-ultra-hd-monitor.html
    Bu arada monitör bu arkadaşlar bunun kalibre edemedim var midir bi ayarı falan içinden cd de çıkmadı tam performans için hangi renk aralıklarında olsa iyidir anlayan yardım edebilir mi acaba

• enja kullanıcısına yanıt
    Biraz hız aşırtma ile 35 fps seviyelerinde tutabilsek biraz da ayar kısma ile olur diyorum sanırım. Burda Erdi Özüağ ve Mesut Çevik olumlu görüş bildirmişler bu konu hakkında .

inceleme Gerçi ben MSI gaming x alacagım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Biraz hız aşırtma ile 35 fps seviyelerinde tutabilsek biraz da ayar kısma ile olur diyorum sanırım. Burda Erdi Özüağ ve Mesut Çevik olumlu görüş bildirmişler bu konu hakkında .

Konunun aşağı yukarı başından beri takip edip sonunda bende bir 1070 alabildim. Ayın 3 ü itibari ile Asus 1070 OC ile aranıza katıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

NVIDIA Ansel, 15 Ağustos'ta The Witcher 3: Wild Hunt'a geliyor.

http://www.nvidia.com.tr/object/ansel-tr.html

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bende 65 inç tv de 4k kullanıyorum , 1.5 metre mesafeden oynuyorum. Gerçekten inanılmaz fark var ancak bu farkı anlamak için muhakkak panelin büyük olması lazım. Mesela TRT nin 4k test yayını var arada maç falan yayınlıyorlar, seyircilerin yüzlerini tek tek seçebilirsiniz. Ha 3-4 metreden izlersem eğer bir esprisi kalmıyor çünkü bu seferde mesafeden dolayı gözler o ayrıntıyı görmüyor. Bence PC de 4k oyun oynanmak isteniyorsa 32" bir monitör alınmalı ki o ayrıntıyı hissedebilesin.

Birde 4K ekranda boyutlandırmayı devre dışı bırakıp %100 de kullanırsam görüntü böyle :

Yani herşey inanılmaz ufak. 1080p heaven testi ufacık kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 8 Ağustos 2016; 3:59:47 >

• 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.