Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
775.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Asus olunca, ister istemez hevesler kırılıyor :)

Aslında 5000'i geçmemesi lazım. Çünkü 34" 100hz 4K 21:9 Curved olanı var bunun. O'nun fiyatı 5200 Lira.

http://www.gameekstra.com/ASUS-ROG-SWIFT-PG348Q-34-4k-100hz-G-sync-Gaming-MONITOR,PR-5400.html

Valla illa ileride de yapacaklardır diğer firmalar 4K 144hz artık onları beklicez

Aslında uygun fiyat olsa daha düşünürüm. her ne kadar 144hz 4K da son derece zor olsada (60fpsye göre ciddi ayar kısmak gerekecektir şu an) yinede oyunları 144hz lik bir panelde 60-70 oynamak bile güzel performans verecektir.

Ama evet şu an için 4K seven biri olarak bana bile çok erken bu 144hzlik olanı. 2018 gibi herhalde düşünürüm böyle bir monitörü. O zamana hem rekabet artar hemde Volta serisi çıkar.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    VR Tamamen oturması için 1 2 yıl geçmesi lazım gibi geliyor bana. VR ın ilerde daha güncel bir sürümü çıkar büyük ihtimal o zaman paraya kıyıp alabilirim. Hem o zaman ekran kartları da baya güncellenir. Her göze 2k ve 120 hz gibi çözünürlük geldiği zaman tam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 6 Haziran 2016; 12:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga'nın Acx'i Asus'un drict cu iii ü falan filan hiç kafa karıştırmaya gerek yok. soğutma olarak yine bu nesilde de her nesilde olduğu gibi msi'ın frozr teknolojisi en iyi olacaktır testlere bakarsanız twin frozr her nesilde en düşük sıcaklık değerlerine sahip bu yeni seride soğutma teknolojisinin adı zero frozr olarak değişmiş teknoloji olarak da fark var mı şuan araştırmadım ama msi a güvenim tam soğutma konusunda en iyisini yapacaktır yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Sword -- 6 Haziran 2016; 13:01:31 >
    144hz 1902.1080 kullanan biri olarak, 80-90 FPS bile çok başka oluyor diyebilirim.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde kim kime ne kadar itelerse artık. biri 5.2K yazar, diğer 9K dan 6.5K ya indirim der..

Yalnız ROG SWIFT PG348Q şuan için baya iyi bir panel. bir çok incelemesine baktım. illaki arada sorunlu bant üretimi olanlar vardır. TV lerde bile var.. Ama genel anlamda alanlar memnun ve büyük bir zevk ile kullanıyor bu paneli. Açıkcası 4k ve 21:9 görüntü oranı ile 100 Hz ( 120 Hz OC ) olması çok cezbedici. şuan 2 bin civarı olsa düşünmeden alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLmNt13

VR Tamamen oturması için 1 2 yıl geçmesi lazım gibi geliyor bana. VR ın ilerde daha güncel bir sürümü çıkar büyük ihtimal o zaman paraya kıyıp alabilirim. Hem o zaman ekran kartları da baya güncellenir. Her göze 2k ve 120 hz gibi çözünürlük geldiği zaman tam olur.

Evet daha cidden oturmasına zaman var.

Gerçeklik için çözünürlüğün artması şart. FAKAT oyunun içinde olma hisse piksel görseniz bile ayrı bir hismiş. Minecraft'ı VRda deneyenler söylemişti. Evet oyunda zaten grafik yok ve VRda iyice piksel piksel ama kurduğum dünyanın içinde olmak inanılmaz bir his diye.

Beni en çok kıllandıranda kablo olayı. Özellikle HTC Vive da. VR backpackler var gerçi ama onlara da tam ısınamadım. Şunları Wireless olanı çıksa ve oyun yelpazesi genişlese tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Ülkemizde kim kime ne kadar itelerse artık. biri 5.2K yazar, diğer 9K dan 6.5K ya indirim der..

Yalnız ROG SWIFT PG348Q şuan için baya iyi bir panel. bir çok incelemesine baktım. illaki arada sorunlu bant üretimi olanlar vardır. TV lerde bile var.. Ama genel anlamda alanlar memnun ve büyük bir zevk ile kullanıyor bu paneli. Açıkcası 4k ve 21:9 görüntü oranı ile 100 Hz ( 120 Hz OC ) olması çok cezbedici. şuan 2 bin civarı olsa düşünmeden alırdım..

21:9 aslında en muhteşem şey. Bir önceki panelim LGnin 21:9 paneliydi ve ekstra görüş alanı son derece güzel bir his.

Tek gıcık tarafa oyun şirketlerinin bazen 21:9 destek vermemesi. Overwatchda mesela 21:9 asla gelmeyecek. Bazı oyunlarda da 21:9da oyun sorunsuz çalışıyor ama menüler sapıtıyor. Drago Age de karakter upgrade yaparken hep sorun yaşıyodum mesela.

Hepsinin çözümü çok basit ama uğraşan yok.

Bazı programlar var onlar ile bazı oyunlar düzeliyo ama yinede sorun olan kalabiliyo.

21:9 oranlı monitörler mesela 4Kdan daha yaygın.

%100 derken
  • TF başarılıdır başarılı olmasına da, 980 Ti serisinde Lightning haricinde pek başarılı olamadı.

MSI GTX 980 Ti Gaming

Gigabyte GTX 980 Ti XtremeGaming
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Asus 980 Ti Matrix
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme

Bu da MSI GTX 980 Ti Lightning

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Haziran 2016; 13:03:58 >

Çeşit ve firmalar arası bu kadar rekabet varken ufak sorunlar her zaman var olur..
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Asus VG248QE aldım ekran kartı olmadığı için daha tadına varamadım Hayırlısıyla 1070 gelseydi bi
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musunuz? Bende almak istiyorum ama G-Sync yok diyorlar ben var biliyordum Performansı nasıl renk doygunluğu vs?
  • Şu an kullanamadım 144 hz ama deneme şansım oldu hocam. 144 hz deki performansı mükemmel. Asus VX239H ips panelden geçtim. Herşeyiyle mükemmel bir değişiklik oldu. Tek dezavantaj çok parlak vampir gibi oldum kıstım öyle kullanıyorum. Gsync yok ama çok dert değil benim için. 1070 gelirse tam anlamıyla test edeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4k gerekli mi denmiş de gta5'te gerek görüş açısı olsun gerek kaplamalar olsun resmen ben 4k isterim diye bağırıyor. 1024x768 piksel crt'de 640x480'i büyütmüşler gibi görünüyor. tabi gerekli ama önümüzdeki 3-4 yıl boyunca üst seviye harici kartlarda 60 fps yakalamak zor.

en güzeli şimdilik 1080p 144 hz monitörler. hatta ips'ler bu hıza çıkarsa harika olur. sırf renkleri için 1080p ips monitör kullanıyorum ama yavaşlığı dota'da bile rahatsız edici. güzel grafikler kadar akıcı bir görüntü de önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

GTA V şaka değil mi? Ciddi soruyorum yani o fiyatı veren var mı aaa %75 indirim deyip?
    http://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/xbox-one-gta-v-P98967742?cid=604001&gclid=CKfOkLPukc0CFQuNGwodrukARA&gclsrc=aw.ds

Microsoft live hesabinla alsan yine uygun degildi..
    Tomb raiderda 300tlden geldi bekledim storede.. demolar zaten kisa.. fifaninin demosu yine is yapio forza5 yine oyle.. ki ben cihazla aldim 2oyun kuponu hediye geldi... xbox onei 4oyunla geri vermisdim
    Konsol alirken oyun fiyatlarini hesaba katmak lazim...

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkcası curved ve 21:9 un verdiği zevk için 500 dolar fazladan vermeye değmez gerçi 1100,1200$ lık ürünler için 5K istemiş kamiller türkiye işte..

Onun dışında 2.5K ya PQ278Q alınabilir.. 2K 144hz gayet güzel bi monitör G-SYCN De var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 6 Haziran 2016; 14:08:18 >
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Peki 60hz e göre çok fark var mı inanılmaz derecede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Kepler

Dostum açıkcası curved ve 21:9 un verdiği zevk için 500 dolar fazladan vermeye değmez gerçi 1100,1200$ lık ürünler için 5K istemiş kamiller türkiye işte..

Onun dışında 2.5K ya PQ278Q alınabilir.. 2K 144hz gayet güzel bi monitör G-SYCN De var..

Katılıyorum.

Pq278Q da eğer sorunsuz bir modele denk gelirse son derece harika bir monitör.

Sonuçta oyuncu monitörü denince aletin 60hz üstü olması gerek. En az 120. Bunlar tam oyuncu monitörleri. Ve bu model harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Peki 60hz e göre çok fark var mı inanılmaz derecede?

120hz kullanmış biri olarak kesin fark var...

Şu an 60hz kullanıyorum ama 120hz ve 144hzin tadı başka.
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.