Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Strix'ten fazla bir şey beklememek lazım. Daha Matrix var, Strix'ten daha başarılı bu konuda.
  • METİN KIRCA kullanıcısına yanıt
    Tahminin yıl sonuna doğru çıkmış olur. Öyle bir kaç yerden okudum ama kesin bir şey yok. Ancak 1070 m nin en az gtx 980 ayarında olacağını tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Şudalga geçenlerin suratları şimdiye kararmıştır utançtan tabi utanma duyguları var ise.

1080 çıkmadan , GTX980Ti'yi elinizden çıkardınız , çıkardınız 1700TL ye zor satarsınız dedim,1070 çıkmasıyla da GTX980Ti'nin performansı nedeniyle ikinci el fiyatı 1000-1300TL arası olacaktır dedim ama hakaretler eşliğinde alayları gırla gitti.

1080 çıktı ikinci elde fiyatlarını 2300TL'den 1700TL'ye çektiler.

1070 çıkmadan yok hızlı olmaz 980Ti'den , hayalinizde görürsünüz dediler , performans testleri ortada

o kartlarınızın fiyatları inecek 1000-1300TL arasına ya da satmayacaksınız.3-5 tane kendini bilmez , donanımdan anlamazın lafına inanırsanız böyle zarar edersiniz , böyle söylediğinizi geri yutarsınız hakaretlerinizle beraber.

Profiline Bilgisayar Mühendisi , Bilgisayar Uzmanı yazmak ile Bilgisayar mühendisi veya uzmanı olunmaz.Okursun , icraat edersin , alanında iş çıkartırsın , tahminlerin çıkar o zaman hak edersin o ünvanı , sana verilen diploma kağıdı ile değil

üni hayatı ve dersler ile gerçek hayatta göreceğiniz şeyler farklıdır gençler , çalışmaya başlayın öğrenirsiniz.

ilginç..

içinde hiç AAA diyebileceğimiz oyun olmayan, sadece bedava dağıtılan ve bundlelardan alınmış oyunların bulunduğu steam hesabına 1850 lira isteyen üye mi milletin üst seviye ekran kartına ne kadar para isteyeceği hakkında ahkam kesiyor acaba?

sadece bundlelardan geliyorsa buyur sen al alabiliyorsan 5 TL ye.

Canınız sıkılıyorsa GTX 980Ti fiyatının düşmesine almasaydınız

Ekleme: Kendi bundle ilanına bakmadan başkasının ilanına alakasız yorum atmada üstüne yokmuş.

3 TL ye 10 tane oyun al bundle'dan tanesini 5 TL'den sat sonra hesaba laf et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Mayıs 2016; 15:36:11 >

• Stirx 1080 . Standart V. ile 2045Mhz'e kadar çıkabilmiş.

http://www.computerbase.de/2016-05/asus-geforce-gtx-1080-strix-oc-test/5/
  • Şimdi ikiniz de yanılıyorsunuz ve bunun için kalp kırmaya gerek yok. R9 390'ın rakibi 970'dir. 390X'in rakibi ya da muadili diyelim düz 980'dir. Hem fiyat hem de performans olarak rakipler bunlar. Bilgiler yanlış olabilir ama bunun için "fanboy" gibi bana göre yakışıksız ithamlara gerek yok.
    Henüz amd kartlarını sürmemişken burada birbirimize girmenin bir anlamı yok. Ben Nvidia veya AMD'den para kazanmıyorum. Hangisi işime ve cebime uygun olursa onu alırım. Bu zamana kadar AMD'den biraz dilim yanmış olsa da hatta almayacak olsam da AMD'nin güçlü kartlarla piyasa olması benim de işime gelir. Neden çünkü piyasayı düşürür rekabet. Rekabet her zaman tüketici lehine olmuştur. Siz de bunun farkına varın marka holiganlığına veya biribirimiz üzerinde üstünlük kurmaya çalışmaya gerek yok.

Bekleyelim görelim tüm kartları ona göre bir tercih yapacağız elbet. Şu anki tablo ile ben haziran sonu MSI Gaming X GTX1070 almayı planlıyorum. Yanında bir de Battlefield 1 verirlerse tadından yenmez.

• Büyük ihtimal ile bende bunu alacağım

https://www.caseking.de/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-acx-3.0-8192-mb-gddr5x-gcev-256.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • STRIX 1080 modelinde Voltage 1.25V maximum'a kitliymiş ve yükseltemiyormuşuz.

Bu nedenle STRIX 1080 OC Edition modeli sadece 48mhz overclock oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Mayıs 2016; 15:59:21 >
  • Umarym Gtx900 lerin fiyatlary inerde alyryz bi tane :)
  • Crazytaksici kullanıcısına yanıt
    Sıfırları Türkiyede fazla düşmezde 2. El ler baya inecektir. 1 2 ay içerisinde gtx 970 ler 600 Tl seviyesine gerileyebilir.

• xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Bende 2.el almak istemiyorum, güvenemiyorum. Birde taksit olayı yok, malum bütçemiz direk 600tl yi verebilecek kapasiteye sahip değil maalesef :)
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bir üst seviye kartlarını satabilmek için böyle yapmışlardır.

• Crazytaksici kullanıcısına yanıt
    Garantili temiz olduktan sonra sıkıntı olmaz 6 aylık 1 yıllık kartlar çok rahat alınabilir. Sanal pazardan get açtırıp taksitle de alabilirsin. Hem sıkıntı olursa ödeme onayı vermezsin. Kartı geri yollarsın. Paranı geri alırsın. Ama tabi aldığın kişiye dikkat etmen lazım referanslarını daha önceki satışlarını kontrol etmen lazım. Benim elimdeki gtx 970 i forumdan bir arkadaştan 2. El aldım. Elimdeki gtx 970 i yine forumdan sanalpazar aracılığıyla yeni kart aldığım zaman satacağım. Dah önceki gtx 770 ve gtx 570 i o şekilde sattım. Forumda birçok güvenilir satıcı var. Tabi Çakallarda var arada ama dikkatli olduktan sonra sıkıntı yok. Zaten garantili faturalı kutulu aldığın zaman bir sıkıntı bile çıksa serviste yaptırabilirsin. 0 kart la 2. El kartında sorunlusu çıkabilir şans işi bu

• BigEng B kullanıcısına yanıt
    kardeşim;

1080 = 3300 tl civarı. (özel sogutma tr fiyatı)

1070 = 2150 tl civarı. (özel sogutma tr fiyatı)

nasıl daha karlı olacak 1070 SLİ ? ayrıca niçin 1070 SLİ yapacak kullanıcılar sence ?

açıklar mısın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 30 Mayıs 2016; 16:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

kardeşim;

1080 = 3300 tl civarı. (özel sogutma tr fiyatı)

1070 = 2150 tl civarı. (özel sogutma tr fiyatı)

nasıl daha karlı olacak 1070 SLİ ? ayrıca niçin 1070 SLİ yapacak kullanıcılar sence ?

açıklar mısın lütfen..

Daha çıkmamış özel tasarımlıların fiyatına bakıp aldanmayın. Yazdığın fiyatlar çok uçuk olmuş. 1 2 ay içinde

Gtx 1080 2600-2700TL
    Gtx 1070 1700-1800TL

Birçok kartın özelleştirilmiş tasarımı Dolar bazında FE modelinden ucuz.

Türkiye de kartlar daha çıkmadı bile adam kafasına göre yazmış fiyatları.

Evga sc modeli 620 dolar gibi bişey Türkiyede de 2600-2700 lira olur tahminim fiyatı.

Ama hemen ilk çıktığında malesef Türkiye de pahalı oluyor. Onun için başta hemen almamak lazım. Tabi kişinin zevkine kalmış asus fe 3100 tl evga fE 2800 tl kartlar aynı kart. Arada 300 tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 30 Mayıs 2016; 16:26:12 >

• Şu 1070'e 2100 tl filan diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım, bildiğin 980ti larını satmak için algı oluşturuyorlar.

Eylül başında göreceksiniz max 1700 TL'den Türkiyede satılcak ve amazondan max 1400 TL'ye alınabilecek.
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Anladım. İlgin için teşekkürler. Olmadı 2.El alıcam dediğin gibi yapıp.
  • mobil için ekran kartları ne zaman çıkıcak bellimi ?
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    1070 SLI amazon üzerinden 3K fiyata kurulabilir olacak, performans olarakta 1080Tİ dan üstün olacak. nasıl 970 sli 980ti dan üstün ise buda aynı senaryo olur

dx12 ile birlikte vramlerde birleşeceği için sli kurulum her türlü daha cazip. ayrıca 1080ti çıkınca 1080 den edilen zarar 1070 den edilen zarardan fazla olur.

amazondan güzel fiyata evga 1070 alınırsa buraya para vermeye gerek kalmıyor evga 2 yıl garanti veriyor. garanti için Ptt ile en fazla 50 liraya gönderebiliyorsunuz kartı.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    1.25v yüksek bir değer. F.edition olanlarda 1.1v Max ile yaklaşık 2200mhz görülebiliyordu. Eve gidince akşam bakarım bir daha yanlış hatırlıyor olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

1070 SLI amazon üzerinden 3K fiyata kurulabilir olacak, performans olarakta 1080Tİ dan üstün olacak. nasıl 970 sli 980ti dan üstün ise buda aynı senaryo olur

dx12 ile birlikte vramlerde birleşeceği için sli kurulum her türlü daha cazip. ayrıca 1080ti çıkınca 1080 den edilen zarar 1070 den edilen zarardan fazla olur.

amazondan güzel fiyata evga 1070 alınırsa buraya para vermeye gerek kalmıyor evga 2 yıl garanti veriyor. garanti için Ptt ile en fazla 50 liraya gönderebiliyorsunuz kartı.

amazona kartı gonderdıkmı turkıyedekı gıbı garantısı devam edıyor yanı?
    birde sadece evganın tum modellerde geçerlimi misal msıda falanda bu garantı kapsamına gırıyormu
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.