Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Strix GTX 1080 i Vatandan 2173 tl ye almıştım. GTX 970 i 700 e sattım bana 1473 tl ye geldi. Şimdi Asus 200 tl para iadesi için başvurdum 1273 tl ye gelecek onaylanırsa :))
  • 1973TL olmasın o? Evi satıp GTX 1080Ti alırsak da üstüne para almış oluyoruz sizin hesaba göre
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    1973 oluyor ama olsun ben kazancima bakiyorum :p

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kart değişmek isteyenler, bu saatten sonra değişmeyi düşünmesin bence gelecek olan yeni GPU'lar 4K namına çok daha iyi olacağı kesin 10** serisinden. Şuan elinde 10** serisi olan kişiler bence beklemeli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Kart değişmek isteyenler, bu saatten sonra değişmeyi düşünmesin bence gelecek olan yeni GPU'lar 4K namına çok daha iyi olacağı kesin 10** serisinden. Şuan elinde 10** serisi olan kişiler bence beklemeli diye düşünüyorum.

Kesinlikle
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Ben MSI 1080 gaming x i satıp, asus strıx x 1080 ti te geçtim. İki kart arasında devasa fark var. Kafadan %30-40 fark var. Ti ye geçilir bence. Aksi halde 1 yada 1.5 yıl yeni ekran kartı gelmeyecek. Boşuna beklersiniz. Dolar firlarsa Ti yi rüyanızda görürsünüz.
  • ahrimar kullanıcısına yanıt
    4K oyunculuk için konuşursak bence Tİ'ye verilen o paraya yazık hele ki 1080 kullanıcıysanız. Siz GTX 1080 ile 1-2 yılı çok rahat geçirirdiniz yeni GPU'lar gelene kadar. Bu kişiden kişiye göre değişir tabi buna lafımız yoktur. Lakin 4K'da sağlam oyunlarda bile Tİ'nin 60 FPS altında olduğunu görüyorum. 4K'da vermiş olduğu performansa değmez, 1080p de kullanıyorsanız yada 2k da zaten GTX 1080 şu anlık yeterli, demek istediğimi doğru yerden alırsanız anlarsınız zaten, tabi ki Tİ, GTX 1080 den güçlü kart, ama tek başına 4K'da hala yetersiz. Eliniz de GTX 1080 gibi bir canavar kart var zaten 2-3 yılı rahatlıkla çıkaran bir karttan bahsediyoruz. Bu kartla yeni gelecek olan GPU'ları çok rahatlıkla bekleyebilirdiniz. He paranız vardır yeni gelen GPU'ları beklemeden Tİ alırsınız ona bir şey diyemem para sizin karar sizin ama şua elinin altında 1070-1080 kartı olanlar kesinlikle beklemeli yeni GPU'ları sonuçta ellerinde ki kötü bir kart değil ? bu kartlarla yeni GPU'lar beklenir. Şahsi fikrimdir.

• Bende elimdeki gtx 1070 le 2000 serisini bekliyorum.Elimde 27'' 1080p 120 hz monitör var bi türlü değiştiremedim gitti.Adam gibi 2k veya 4k monitör alıp o şekilde geçmeyi düşünüyorum.Yoksa 1070 1080p 120 hz için süper yetmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu durumdan bahsettim yukarıda ki arkadaşa hocam, bakın sizinde elinizde GTX 1070 gibi güçlü bir kart var bu kartlarla yeni GPU'ları beklemek daha mantıklı geliyor bana, Tİ'ye geçenlere kötü yaptınız demiyorum tabi ki alan kişilerin parası vardır alır. Lakin kart almak veya değiştirmek isteyenler için bir şeylerden kısanlar, bence beklemeli daha.
  • ahrimar kullanıcısına yanıt
    AMD VEGA çıktıktan sonra yolumu çizmeyi düşünüyorum...) 1080ti'ye denk veya 1080 ile 1080ti arası birşey olursa Nvidia bayramlıklarını erken çıkarabilir...) Hadi Mayıs'ta geldi sayılır... en kötü ihtimal Ekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

AMD VEGA çıktıktan sonra yolumu çizmeyi düşünüyorum...) 1080ti'ye denk veya 1080 ile 1080ti arası birşey olursa Nvidia bayramlıklarını erken çıkarabilir...) Hadi Mayıs'ta geldi sayılır... en kötü ihtimal Ekim

Vegalar max 1080 kuvvetinde gelecek.Belki en üst modeli biraz geçebilir 1080 i.Amd 1070-1080 e eşdeğer kartlar çıkaracak zaten.

• ASUS PG258Q monitör aldım. İyi mi ettim bilmiyorum. IPS Glow denen illet yüzünden TN panel tercih ettim. Umarım BLB sorunu çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080TI'nin 4K da eskilerden Crysis3 ile mücadelesinde oyun hala ben buradayım diyor ve 1080TI'ye tepeden bakıyor adeta bir sonraki nesil Nvidia kartlara meydan okuyor...)

Crysis3 4K

GTA V te çimenlere dalan 1080TI ~38fps'ye kadar düşüyor

• Kesinlikle örnek bunlar işte hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemcilerde iyi performans çıkarınca haliyle Vega'dan umutlandım en azından fiyatı makul olacaktır. Nvidia kartlarda kesinlikle 1000 serisini pas geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 24 Nisan 2017; 16:9:7 >
  • 1080 veya 1080ti alınacak para var ama Vega bekleniyorsa cidden kötü bir tercih olabilir. Elde Freesync monitörünüz falan olmalı.

1080ti çıkmadan kış aylarında ayak seslerini duyup eldeki 1080 satılarak 1080ti'ye geçildiyse pekte fena olmayan bir hamledir. Ama Volta için dikkatli olmalı yeni seri gelince piyasası fena düşüyor. 2K'da 1080Ti farkını koyar sanki.

• bixsi kullanıcısına yanıt
    Sonraki nesilin 70 serisi 1080Ti'ye denk veya üstü olabilir. Parası olup harcayacak yer bulamayan 1080Ti ile Tri-SLI dahi yapsa sözümüz yok tabii...)
  • Aynen öyle üstadım.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 240hz tecrübelerinizi paylaşmanızı beklerim. Bir inceleme yazısı daha iyi olur tabii...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 24 Nisan 2017; 16:24:19 >
  • Teşekkürler. İnceleme yapmayı zamanım olursa düşünüyorum. TR'de ne site ne de kullanıcı bazlı inceleme yok. Monitörü almamdaki neden PG248Q ve XB241H modellerinin doğal olmayan 180hz yenileme hızına karşın doğal 240hz yenileme hızına sahip olması. Gelince düşüncelerimi paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.