Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.132
Cevap
192
Favori
559.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu veriler iyi mi? Parali uyelik alsam daha iyi hale gelir mi acaba

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftadandır ben de Ghostwire Tokyo'yu oynuyordum, daha yeni 22 saatte bitirdim. Oyunun kendi optimizasyon sorununu saymazsak neredeyse sorunsuz bir şekilde oynadım bu süre boyunca. Başlarda oyun yükleme süreleri cidden de biraz can sıkıcıydı, ama son günlerde o da düzeldi. Bu haliyle normal sistem yerine kullanılır mı, tercih meselesi bana göre. Ben olsam kullanırdım, ve senede birkaç ay da kullanmaya devam ediyorum. Ama en büyük sıkıntısı sorunsuz fiber internet bulmakta. Zamanında türk telekomun içi araplar tarafından boşaltılmasaydı şimdi bu da çoğu kişi için sorun olmayacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic games kutuphanemizdeki oyunlari oynamak icin yukleme yapmak mi gerekiyor. daha onceden satin aldigim mafia oyununu oynayayim dedim. yukle diye secenek geldi

• Abonelik alacak arkadaşlar. İndirim bekleyin. 12 aylık indirimleri yapıldı 2 kere, öncesinde de 6 aylık indirimler oldu. İndirimlerde cüzi miktara geliyor. Normal fiyattan uzun dönemlik abonelik alınmaz bence.

• Uzun bir aradan sonra tekrar deniyim dedim, premium üyelik aldım. Ama bir baktım ki ekran kartı olarak , gtx1060 gösteriyor. Yıl olmuş 2024, ve 2015 yılının orta sınıf kartını görünce verdiğim paraya acıdım. Yok böyle bir rezillik.Forza motorsportta ise cpu hatası veriyor, o şekilde oyuna girince fps yerlerde geziyor. Almayın, aldırmayın. Ben baya pişman oldum aldığıma.

• Diablo 4 sonunda ekleniyor. Bir de gamepass'e gelirse bu iş tamamdır.Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

GFN Thursday: Four Years of GeForce NOW | NVIDIA Blog

• nebukadzer kullanıcısına yanıt

2024 sonrasında tamamı eklenecek. Tahminim yaz gelmeden hepsi eklenmiş olur.

• aschil kullanıcısına yanıt

2024 sonrasına gelcekse sıkıntı. Hazır gfn'ye gelmişken gamepass'e de ekleseler süper olur.

• Arkadaşlar gfn ile division 2 oynuyorum. Grafik ayarlarindan ultra yada high yapiyorum. Degisiklikler tekrardan oyun acildgnda aktif olacak diyor. Tekrar oyuna girdigmde yine custom yaziyor. Asagilara dogru inince de cogu ozellik low ve medium. Nasil artiracagim kaliteyi. RTX 2080 veriyor karti.

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt

paralı üyelik aldıktan sonra rtx2080i göremeyeceksin

• darkelff kullanıcısına yanıt

Parali uyelik ile oynuyorum.

• Denemek icin Amerika uzerinden 1 aylik ultimate uyelik aldim. Ekrandaki servera baglandigimda 12-24ms arasi ping ile gayet akici ve kaliteli bir oyun oynaniyor. 20 dolar uyelik ucreti 4 dolar da vergi aldi. 24 dolara geldi 1 aylik toplam. Macbook air ile 2k ve ultra ayarlarda oynatiyor.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

12ms çok iyi, Edirne veya Kırklareli'nde olabilir misin? :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

İstanbuldayim 🤤

10 dolarlık paketlerden alsak ne kadar vergi alıyor bilgin varmı acaba.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Dun gece biraz arastirdim. Euro bolgesinde vergi dahil, us bolgesinde arti yuzde 19 20 diyorlar. Ben bu durumu bilmiyordum. Bu neden usd ile alim yaptim. Eger yazilanlar gibi euroya vergi dahilse euro ile almak daha uyguna geliyor hesaplamalarima gore. 24 dolar veya 22 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 4 Şubat 2024; 13:56:50 >

benden 765tl para kesildi. Euro bölgesinden alım yaptım. Mesai saati dışında aldığım için ekstra fark eklenmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 4 Şubat 2024; 14:15:0 >
  • powerring kullanıcısına yanıt

Yarin TL olarak yansir benimki herhalde. Hayirlisi bakalim

• Arkadaşlar Aslında fiyat Bir tık daha düşük olsa çift kişi olarak kullanılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam türk lirası olarak toplam kaç vermiş oldun?

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.