Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (434. sayfa)
-
-
Geçen haftadandır ben de Ghostwire Tokyo'yu oynuyordum, daha yeni 22 saatte bitirdim. Oyunun kendi optimizasyon sorununu saymazsak neredeyse sorunsuz bir şekilde oynadım bu süre boyunca. Başlarda oyun yükleme süreleri cidden de biraz can sıkıcıydı, ama son günlerde o da düzeldi. Bu haliyle normal sistem yerine kullanılır mı, tercih meselesi bana göre. Ben olsam kullanırdım, ve senede birkaç ay da kullanmaya devam ediyorum. Ama en büyük sıkıntısı sorunsuz fiber internet bulmakta. Zamanında türk telekomun içi araplar tarafından boşaltılmasaydı şimdi bu da çoğu kişi için sorun olmayacaktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epic games kutuphanemizdeki oyunlari oynamak icin yukleme yapmak mi gerekiyor. daha onceden satin aldigim mafia oyununu oynayayim dedim. yukle diye secenek geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik alacak arkadaşlar. İndirim bekleyin. 12 aylık indirimleri yapıldı 2 kere, öncesinde de 6 aylık indirimler oldu. İndirimlerde cüzi miktara geliyor. Normal fiyattan uzun dönemlik abonelik alınmaz bence.
-
Uzun bir aradan sonra tekrar deniyim dedim, premium üyelik aldım. Ama bir baktım ki ekran kartı olarak , gtx1060 gösteriyor. Yıl olmuş 2024, ve 2015 yılının orta sınıf kartını görünce verdiğim paraya acıdım. Yok böyle bir rezillik.Forza motorsportta ise cpu hatası veriyor, o şekilde oyuna girince fps yerlerde geziyor. Almayın, aldırmayın. Ben baya pişman oldum aldığıma.
-
Diablo 4 sonunda ekleniyor. Bir de gamepass'e gelirse bu iş tamamdır.
-
2024 sonrasında tamamı eklenecek. Tahminim yaz gelmeden hepsi eklenmiş olur.
-
2024 sonrasına gelcekse sıkıntı. Hazır gfn'ye gelmişken gamepass'e de ekleseler süper olur.
-
Arkadaşlar gfn ile division 2 oynuyorum. Grafik ayarlarindan ultra yada high yapiyorum. Degisiklikler tekrardan oyun acildgnda aktif olacak diyor. Tekrar oyuna girdigmde yine custom yaziyor. Asagilara dogru inince de cogu ozellik low ve medium. Nasil artiracagim kaliteyi. RTX 2080 veriyor karti.
paralı üyelik aldıktan sonra rtx2080i göremeyeceksin
-
Parali uyelik ile oynuyorum.
-
12ms çok iyi, Edirne veya Kırklareli'nde olabilir misin? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbuldayim 🤤
10 dolarlık paketlerden alsak ne kadar vergi alıyor bilgin varmı acaba.
Dun gece biraz arastirdim. Euro bolgesinde vergi dahil, us bolgesinde arti yuzde 19 20 diyorlar. Ben bu durumu bilmiyordum. Bu neden usd ile alim yaptim. Eger yazilanlar gibi euroya vergi dahilse euro ile almak daha uyguna geliyor hesaplamalarima gore. 24 dolar veya 22 euro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 4 Şubat 2024; 13:56:50 >
benden 765tl para kesildi. Euro bölgesinden alım yaptım. Mesai saati dışında aldığım için ekstra fark eklenmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 4 Şubat 2024; 14:15:0 > -
Yarin TL olarak yansir benimki herhalde. Hayirlisi bakalim
Arkadaşlar Aslında fiyat Bir tık daha düşük olsa çift kişi olarak kullanılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam türk lirası olarak toplam kaç vermiş oldun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X