Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.134
Cevap
192
Favori
559.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen SAN denilen gelişmiş depolama kullanıyorlar. Genelde SAN içinde SSD/HDD birlikte kullanılır. Yani kullanılan makinelerin hiçbirinin üzerinde aslında disk olmayabilir. Makineler okuma yazma işlemlerini SAN'a yapıyor. Bizimkilerde gerçekten hiç SSD yok sanırım ama olsa bile sorun olabilir miydi evet olabilirdi. Tek başına sorunu çözmeyebilir.

Bence her ne olduysa Call of Duty eklendikten sonra oldu. Bir ayar değişti ve kaplamaların yüklenme sorunu ortaya çıktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • powerring kullanıcısına yanıt

valla öyleyse bile sonuç çok kötü GFN Gameplus günden güne daha da berbatlaşıyor. keşke uygun fiyat olsa da global versionunu alabilsem. valla kat be kat iyi bundan. ücretsiz sürümü bile bundan milyon kat iyi ama işte gelgelelim sıra beklememek için mecbur alıyoruz sonra da paramızla rezil oluyoruz. inşallah batarsın şerefsiz türksell

• Yükleme süreleri var. Oyunun yüklenmesi uzun sürüyor. Gecikme süresi daha yüksek olmasına rağmen xCloud üzerinden daha iyi deneyim alıyorum.

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay EU central üzerinden ultimate kullandım. Hem AV1 destekli hem h265 destekli cihazla denedim. AV1 destekli cihazımın ekranı 165hz ama 55-60ms olduğu için gecikme hissediliyor. Onun dışında deneyimim kaymak gibiydi. Diğer cihaz AV1 desteklemiyor ama sanırım mesafeden de dolayı çok package loss alıyordum. Trye de gelir bir şekilde bu yıl diye umuyorum. Ben iki kat para vermeye razıyım buraya gelirse.

• _zamazingo _ kullanıcısına yanıt

Yok wifi değil, lan ile oynuyorum, tarayıcı ile de daha yavaş olur gibi geliyor. Bence Tr de az para kazanıyorlar diye sallamıyorlar, ben şahsen bir daha para vermem üyelik bitince, bu dandik grafiklerle ben zaten oynuyordum kendi kartımla ayrıca oyunun açılması da 10 dk sürmüyordu....

Ben çok hakim değilim ama yurtdışında üyelik yapıp ona para verene kadar 10-15k arası ekran kartı alıp kullanmak bana şahsen daha mantıklı gelirdi ki sanırım da öyle yapacağım sırf GFN Tr nin rezilliğinden dolayı. Daha Cyberpunk açamadım 3 gün oldu üyeliği alalı....

• Zorkof kullanıcısına yanıt

hocam

15k yı tek kalemde vermek kolay değil

ayrıca kart değişirken sistemde değişiyor yani sistemi de yükseltmek lazım

ve oyunları yüklemeden oynamak büyük nimet tabi düzgün çalışan bir sistem olsaydı

• bu arada yurt dışı üyeliklerde fiyat nedir ayrıca aklıma şu geldi vpn sorunları ile uğraşmamak için vds alınması daha mantıklı olmaz mı

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    digitalocean üzerinden anlık VPN açıp kapatıyorum ben. Hem güvenlik sorunu olmuyor hem de 1 cent gibi komik bir para veriyorum. Kendim kuruyorum VPN serverımı. O şekilde Nvidia sunucuları da uyarılmıyor.

Aylık üyelik yok. 6 aylık 110€ sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 25 Ocak 2024; 16:6:39 >
    Ben oyun pcmi sattım gfn e geçtim. Gürültüsüydü, temizliğiydi yıllardır bıktırdı. 😁 Konuya sadece para odaklı bakmıyorum o yüzden.

• Valla single player için o gecikmeler çok bişey değil ya alışılıyor. bi kere item satıştanm ultimate geforce now hesabı aldıydım hakikaten mükemmeldi ama hesap patladı ve para iadesi aldım. sonra normal kendim alayım ultimate dedim ama karşılaştığım fiyat ödememin imkansız olduğu bi fiyattı. bu global Ultimateyi ucuza almanın bi yolu varmıdır bilien varmı?

• Tekrar denemek için az önce Avrupa'dan bir aylık ultimate hesap aldım. Hesabımdan 765 lira para kesildi. Alacak olan varsa fiyatlar böyle haberiniz olsun. Oyunların yüklenme sorunu da yok.

bilgi için teşekkürler hocam

gerçekten fiyatlar çok yüksek

series s i sattım

3050 li bir laptop ım var

şimdilik onunla idare ediyorum

offf aşırı yüksek ya. alıncak gibi değil, kendi adıma imkansız malesef. ama gameplus da oynanılcak gibi değil 1060 yetmezmiş gibi şimdi de resmen hdd hızına düştüler ya şaka gibi ya. bi prince of persia açıcam yarım saattir bekliyorum açılmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 26 Ocak 2024; 12:27:16 >
    Sistem toplamak gereksiz geliyor benim için. Casual oyuncuysaniz birde. xCloud ve GFN ikilisi tüm oyun ihtiyacımı karşılıyor.

Sistem toplamak, uğraşmak yorucu iş.

Hocam ben de series s i satıp pc ye geçtim. (Ryzen 5600-rtx 4060 lı hazır sistem)

Geforce now bana gereksiz geldi. Yoksa evde tablet ayarında laptop vardı. Edindiğim izlenimler sonrası sistem toplamak daha cazip geldi. Geforce now a verilen para da az değil. Konsollar deseniz 20 bin bandını geçmiş durumda. E zaten 20 civarına hazır sistemler var. Ancak gfn kullananlara da saygımız var elbette. Herkesin kendi tercihi 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

haklısın hocam

3050 beni birkaç sene idare eder

sonrada cloud yaygınlaşmış olur

yaş olmuş 43 olmadı youtube ye ekmek banarız :)

Eder hocam. Her ne kadar planlı eskitme muhabbeti olsa da 4000 serisi için getirilen dlss 3.5, Frame generation vs ile hazır sistemler de uzun süre idare eder diye düşünüyorum. Laptop masaüstü gibi olmaz ama sizinki de yine iş görür.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

aynen hocam ama idare edicez

yapacak bir şey yok ayırca

cloud bana çok cazip geliyor

düzgün çalışsa tabi

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.