Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pardonya
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.134
Cevap
192
Favori
559.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem şuan nasıl? Macbook ile stabil olarak CS oynayabileceğim seviyede mi? internetim 85/20 VDSL - modeme yakın şekilde Wifi5 kullanıyorum.

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum da sen yine de basic üyelikle bir dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, çok acemice bir soru olacak ama bu dünyaya yeni girdim mazur görün;

geforce now uygulamasından herhangi bir oyunu her açışımda benden xbox hesabıma girmemi istiyor. xbox game pass üyesi olduğum için hesabımı ilişkilendirdim acaba o yüzden mi istiyor? Bu hesaba girme işi de o kadar uzun ki, şifre giriyorsun email giriyorsun, sonra sana gelen maildeki şifreyi giriyorsun fln... Bana pek normal gelmedi bu şekilde giriş, acaba herkes bu şekilde oyunlara her girişte xbox hesabına giriş sürecini yaşıyor mu?

• Loqqo kullanıcısına yanıt
    Xbox üzerinden oynanabilen bir oyuna her girdiğinizde şifre ister. Muhtemelen Microsoft otomatik giriş olayına izin vermediği için. Şu an için sadece Steam ve Epic otomatik girişe izin veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steam ile kurulum yaparken dil seçtikten sonra ülke/saat dilimi seçiminde Steam kapanıyor yazısı çıkarak atıyor. Bir çözümü var mı?

• Deliver us Mars oyunu Epic'ten ücretsiz alınabiliyor. GFN'den RTX 2080 ile girebildim oyuna, hikayesi güzel gibi, bilim kurgu severler kaçırmasın.

• Deneme sürümünde CS ye girip basit maç atayım dedim.

Büyük bir çözünürlük sorunu yaşadım, Tabii ki MacBook çözünürlüğü beklemiyorum ancak yazılar ve nesneler yeterince keskin ve net değildi.

Vuracağımdan emin olduğum bir adama ateş etmeme rağmen geç reaksiyon aldı ve vuruldum. 2 kere de büyük drop yedim. Bütün internet değerlerim tavsiye edilenin üstünde olmasına rağmen bu sorunlar sebebiyle CS oynayamam.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Oyunda bazı sorunlar var ve bunlar zamanla giderilecek. Ama bu tarz online oyunları Geforce Now ile oynamanızı tavsiye etmem.

Single player oyunlar miss gibi oynanıyor. Hatta bu oyunları geforce now üzerinden oynanmasını öneririm özellikle. Fan derdi yok, çok güzel çalışıyor. Tek sıkıntı 1060 verebiliyor. Onun haricinde 990TL ye aldıysanız birde, bu şartlarda neredeyse bedava gibi sistem toplamış oluyorsunuz. İstediğiniz ekran oynadığımız içinde ergonomik.

Multiplayer oyunları ise önermem. Hali hazırda bu oyunlar yüksek donanım istemiyor. Düşük gecikme için dâhili donanım şart. İsterse sunucu karşı binada olsun yine de olmaz.

• yine zam gelmiş maşallah her ay zam yapıyorlar kullanmaya başlayalı 2 ay oldu 2 ayda 2 kere zam gördüm çok ilginç gerçekten Nvidia GeForce Now [ANA KONU]  bu ay baldurs gate'i bitirip sileceğim üyeliğimi yarım yamalak hizmet verip oyunlara hala 1060 1650 vs gibi ekran kartları atarak utanmadan zam yapıyorlar bir de 5-6 tane elle tutulur oyun dışında a plus bir oyun bile yok kütüphanelerinde en mantıklısı xcloud gibi duruyor bundan sonra

• orhan.tan O kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Boosteroid sitesine kayıt olup hız testi yaptım. 20 mbps ve 70-150 ping arası gösteriyor. Kırmızı renk. Internetimi 50mbite yükseltip ethernet kablosuyla bağlanırsam sizce boosteroid ile oyun oynanır mı? Siz boosteroid kullandınız mı? Ukrayna'da olduğu için lag oldu mu sizde?Geforce now yorumları pek iyi değil, 270 lira verip 1080le oynamak istemiyorum.

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    70-100 arası ms, singleplay oyunlar için bile de olsa bence fazla, oyunlarda gecikme bariz bir şekilde hissedilir. Hızı arttırmanın bir faydası yok burada.

Ben kullandım, GFN'den kalite olarak eksikliği vardı, ancak Nier Automata'yı baştan sona kadar bitirmiştim, gecikme fazla değildi bende.

• Kaç yıl oldu hala bu Allahın belası 1060 ekran kartlarını değiştirmediler adamlar 4080lere geçtiler bize hala leş gibi sistemlerle leş gibi kalitelerle oyun oynatıyorlar. Allahın belalarının tek bildikleri zam zam zam. Aslında hata birazda bizde tabiri caizse koyun gibi her şeyi kabul ediyoruz. Zam yapıyorlar alıyoruz, kötü sistem veriyorlar oynuyoruz. En ufak bir tepki göstermiyoruz onlarda paraları alıp yaslanıyorlar arkalarına. Allah belanızı versin gerçekten yeter artık ya zehir ettiler oyun oynamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkelff -- 12 Aralık 2023; 17:49:3 >
  • darkelff kullanıcısına yanıt

Murkcell iktidarın oyuncağı şu anda tüm yönetim kurulu siyasi

Keşke Modafone'a verilseydi şu geforce now ihalesi çok daha iyi olurdu

• Son bir kaç gündür Path of Exile oynamak için giriyorum. Düzgün çalışıyor. Her girdiğimde de 2080 verdiler.

• aschil kullanıcısına yanıt

zaten bazı oyunlara direk olarak 2080 bağlı buda onlardan biridir. Ama bazı oyunlar çöp gibi CS2 - Apex Legend gibi oyunlara girip görebilirsin ne kadar leş gibi olduğunu

• darkelff kullanıcısına yanıt
    Oyuna mı bağlı kartlar. Bir yaşıma daha girdim. İlginç.

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt

hocam merhaba. aktif olarak boosteroid kullanıyorum.50 megabit internetim var. Hizmet kesinlikle Geforce nowın yakınının kıyısından geçemez fakat(!) bu fakatı sonra açıklıyacam . gecikme genelde 53 ila 80 arası değişiyor bende yani global geforce nowdakiyle aynı görünüyor fakat ona rağmen gecikme hissiyatı daha fazla. Boosteroidin en en kötü yanı internetimizin tamamını kullanmıyor olması yani 50megabit var bende ama en fazla 15 megabitini falan kullanıyor bu da malesef blurlu ve kötü bir görüntüye yol açıyor. Bir eksi olarak da şunu söyliyim akşamları oyunlara girmeniz çok zor genelde yakın mesafede makina bulamıyor ve gecikmeler 150pingi flan buluyor. çok fazla gir çık yapıp denemeniz lazım. Kısacası Boosteroid akşamları pek düzgün çalışmıyor (en azından izmir güzelyalıdaki oturan benim deneyimim bu şekilde/bu durum nerde oturduğunuza bağlı olarak değişebiliyordur belki)

Fakat buna rağmen almaya değer mi yine de, şöyle değer kütüphanesi geforce nowa göre çok zengin yok yok nerdeyse. Rockstar oyunları bile var. Pcniz iyi değilse ve sağlam bir pc alacak da gücünüz yoksa kesinlikle kullanılabilir.

Evet görüntü Geforce Now'a göre çok kötü, evet bir tık gecikme fazla ama hali hazırda sadece single player oynayacaksanız çok da büyük bir dert değil.

Bu arada bir kaç önerim olucak eğer alıcaksanız,

*Boosteroidi masaüstü uygulamasından veya normal google chromedan kullanmayın ping sayısı aynı olsa bile gecikme hissiyatı artıyor (neden bilmiyorum)

*Boosteroidi Microsoft Edge Canary'den kulanırsanız gecikme hissiyatı düşecek ve global Geforce Nowla hemen hemen aynı seviyeye gelicektir

*Edge Canary'den kullanırsanız yapay zekayla arttırılmış süper çözünürlük kullanabiliyorsunuz yani boosteroid en iyi microsoft edge canary'de çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.