Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: SonSadrazam
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.262
Cevap
198
Favori
571.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç inceleme videosunda oyunun kendinde save sorunu yaşanabildiği, gfnowda da save almama sorunu olabildiğini duyunca sordum bu soruyu.. PS4 ile uğraşmayıp direkt Epic ten 64tl ye çakıp oyayım diyordum.. Hevesim kursağımda kaldı yahuNvidia GeForce Now [ANA KONU]  Hocam, oyun içinde save alma var mı ? yoksa kendi ilerledikçe mi save alıyor oyun normalde ? sizin yaşadığınızda manuel save mi sorun oldu yoksa oyunun kendi aldığı save mi ? teşekkürler

• 10 saat kadar oynadım ve halen de oynuyorum. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım ve evet, manuel save var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Kısa bir süre önce 30gb güncelleme gelmiş.. Ondan sonra mı oynadınız hocam, belki de o update ile save hatası düzeltmiştir.. Manuel save iyiymiş. 64tl o oyun için riske değer gibi.. Teşekkürler bilgi için..

• İnternetim 24 mbps stabil internet hızım var 25 lerin üstünü görüyor bazen, stabil ve her hangi bir sorun yaşamıyorum dalgalanma kesilme gibi sorunlarım yok, ama gforce now da 15 mbps nin üstündeki hıza çıkmıyor bilgisayardan ve telefondan denedim 15 mbps görüyor farklı modemlerle denedim sonuç aynı, indirme yaparken indirme hızım 2.8 2.9 mb arası oluyor indirme yaparak hız testini yaptım 2.6 mb indiriken 13 mb gforce nowda hız gözüktü farklı denemelerdede yakın sonuçlar oldu, telefondan ve pc den aynı anda gforce now hız testi yaptım birinde 15 mb diğerinde 11 mb gibi sonuçlar alıyorum en düşük toplam sonuç 22 mb civarı oldu, telefonun internetinden denedim 3 mbps den 40 mbps ye kadar değişken sonuçlar aldım gforce now ugulaması ve speedtest te, birbirine yakın denemeler yaptım ve birbirine yakın yaptığım testler tutatlıydı 20 mb aldıysam diğeride 20 mb idi 30mb aldıysam diğeride 30 mb idi. Sorum şu gforce now a ev internetiyle girdiğimde sanki 15 mbps ye sınırlandırılmış gibi bir hata alıyorum sürekli 15 mbps geliyor arada 14 oluyor sonuç bazen 16 17 görüyor ama çok nadiren ve hata olabilir bir kere de 36 yazmıştı ki o kadar internet hızım yok bir hata olduğu kesin 36 yazmasının speedtest te test yaptığımda internet hızım 24 25 mbps civarı çıkıyor, bu testleri yaparken görev yöneticisinden takip ettim internet kullanım miktarı indirme yaparken 25 in üstüne çıkıyor speed test te 25 in üstüne çıkıyor ama gforce nowda test yapınca görev yöneticisinde gözüken internet kullanım miktarı tam 15 mbps de kalıyor ve geforce nowda aldığım sonuçta 15 mbps oluyor. Gforce now u bir kere denedim 30 dk için oldukça uzun bekletti ilk denememde 8 10 saat kadar açık bırakmıştım sanırımda sıra gelmediydi sonra yine denedim yarım saat içinde girdi, performansını denemek için bannerlordu denedim 1000 kişilik savaşalarında çok fazla performans gerektiğini bildiğimden gforce now nasıl bir performans verir diye denemek istemiştim aslında genel manada iyiydi ama 1000 kişilik kılıçlı olarak savaş ayarladığımda çok takılmalar oldu, test sırasında görev yöneticisini açıp ne kadar internet tüketiyor diye baktım 11 mbps civarı idi 15 bile değildi tabi farklı zamanlarda 15 mbps tüketmiş olabilir kısa süreli olarak açıp kontrol ettim ben. Bu sorunun çözümünü bilen varmı ? olabildiğince detaylı anlatmaya çalıştım ev internetim Türk telekom telefon hattı türkcel. 

speed testteki aldığım hız

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

15 mbps de takılıp kalıyor gforce nowda test yaparken üstünü görmüyor ama spedtest te görev yöneticiside 25 27mbps ye falan çıkıyordu.

Telefon internetimden peş peşe test yaptım sonuçlar birbirine yakın çıkıyor 3 mbps ile 40 mbps arasında değişen ama peş peşe yaptığımda biri diğerine yakın sonuçlar veriyor.

Çözümünü aradım ama bulamadım internette bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm telefonda böyle bir kısıtlama yokken neden ev internetimde 15 mbps gibi bir kısıtlamaya gidiyor ve sadece gforce now da oluyor bu durum bir tür bug mu yoksa bir kısıtlamamı var ? gforce now üyeliği almayı düşünüyorum ama önce bu sorunun bir çözümünü bulmak istiyorum.

Detaylı yazmamın sebebi bir çok soru soruluyor ama eksik olduğu için hatalı bir şeyler yapılmış olabiliceğini düşünüp çözüm söylenmesi yerine şunu yaptınmı gibi cevaplar alıyorlar.

Not Güvenlik duvarını kapatarakta denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tregq -- 29 Aralık 2021; 23:36:38 >

• Evet ondan sonra oynamaya başladım. Zaten güncel olarak da oynuyorum. Açıkçası netlik bakımından Geforce Now'daki en iyi görselliğe sahip oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, Ubisoft oyunları gibi 720p görünmüyor, yerleşik sistemden hiçbir farkı yok. Ufak tefek bugları mesele etmiyorsan kesinlikle fiyatına değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

O update ıle baya toparlamışlar demek kı. Icim ferahladı :) com64 ile baslamis biri olarak o buglar bana viz gelir Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• ahh

hatırlar mısın

75/1 kasedi

jungle hunt

river raid

cobra :)

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Hatırlamam mı river raid neydi yaw öyle😂 herkes sıraya girerdi.. pikselleşti diye oyuna küsenlere diyorum biz rambo yu bir kırmızı nokta olarak oynadık🤣🤣 80 lerde çocuk olmak büyük şans.. Resmen back to the future serisi gibi hayatımız😂😂 Sürmedim ama 56 chewy dolmuşa bile bindim memkekette😅😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nasıl güzel günlermiş ki

30 sene önce oynadığımız oyunlar bile hala aklımızda

" PRESS PLAY ON TAPE "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 30 Aralık 2021; 8:54:12 >

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Öyle be hocam.. pitstop,cabal,green bret, swat,robocop,zorro, kung fu.. hepsinin fon müziği ve aksiyon efektleri kulağımda😂

• Evet manuel save var. F5 ile görev yapmadığınız da istediğiniz her an save alabiliyorsunuz. Dediğim gibi kronik bir sorun mu değil mi bilmiyorum. Belki o an bana denk gelmiş olabilir. 48 50 saat belki daha fazla süre oynadım bir kere denk geldi. Siz yine de kendinizi mahrum bırakmayın gayet keyifli oyun gfn ilede oynayabilirsiniz. Anlık bir sıkıntı olmuş olabilir bende ki sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Muhtemelen son güncelleme ile düzelttiler hocam, icra güncelleme 30gb civarıymış :) 7-8 inceleme yerli yabancı izledim, hepsinin yorumlarında oyuncular save hatasından mağdur olduklarından bahsetmişler.. Yakın zaman sonra bir güncelleme daha gelecekmiş.. Epic bu oyunu kuponla 64 e verebildiğine göre gamepass de bir çılgınlık yapar mı diye içime kurt düştü.. Ama 64tl sırf o kopan kaos için bile değer Nvidia GeForce Now [ANA KONU]  teşekkürler bilgi içinNvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• ​10 puanlık ahret sorusu :

ps4 konsol olmasına rağmen kış indiriminde epic ve steamden alınıp gfnow ile oynanacak olmazsa olmaz 10 oyun..?Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• Death Stranding
    Kingdom Come Deliverence
    A Plague Tale Innocence
    Control
    Assasin's Creed Odyssey
    Assasin's Creed Valhalla
    Assasin's Creed Origin
    Shadow of the Tomb Raider
    Rise of Tomb Raider
    Pathfinder Kingmaker

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

Death Stranding Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

Kingdom Come Deliverence Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

A Plague Tale Innocence  oynandı

Control  epic verdi

Assasin's Creed OdysseyNvidia GeForce Now [ANA KONU]  

Assasin's Creed Valhalla Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

Assasin's Creed Origin Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

Shadow of the Tomb Raider  epic ver..

Rise of Tomb Raider  epic ver..

Pathfinder Kingmaker Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 

• Lg smart tv uygulaması üzerinden kullanan var mı uygulamayı?

• GFN Shadow of the Tomb Raider için steam istiyor. Epic yok seçeneklerde.

• abgore A kullanıcısına yanıt

Eklerler bu hafta.

• lizardking34 kullanıcısına yanıt

Hocam ben TCL android Tv de denedım sorun yok sorun TV buyuk oldugundan 4K oldugundan GF Now çözunurlugu 1080p destekledıgı ıcın çözünürlük bir tık sorun oluyor yanı karıncalıymıs gıbı göruntu. Xboxdada denedım oda guzel performans sundu dediğim olay TV büyüklüğünden ondada oldu. Laptop uzerınden denedım 16 inc sanırım onda en sorunsuz şekilde oynadım ki kablosuz bağlandım bide düşünün 5GHZ ile Wifi den olmasına ragmen harıka deneyım sundu ınc kuculdugunden ekran dırek 1080P destekledıgınden. 3080 li kartları beklıyorum buyuk ıhtımalle ona gecerım gibi. Hem daha iyi göruntu hem buyuk ekranda daha ıyı performans ıcın.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.