Birkaç inceleme videosunda oyunun kendinde save sorunu yaşanabildiği, gfnowda da save almama sorunu olabildiğini duyunca sordum bu soruyu.. PS4 ile uğraşmayıp direkt Epic ten 64tl ye çakıp oyayım diyordum.. Hevesim kursağımda kaldı yahu |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (363. sayfa)

-
-
10 saat kadar oynadım ve halen de oynuyorum. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım ve evet, manuel save var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa bir süre önce 30gb güncelleme gelmiş.. Ondan sonra mı oynadınız hocam, belki de o update ile save hatası düzeltmiştir.. Manuel save iyiymiş. 64tl o oyun için riske değer gibi.. Teşekkürler bilgi için..
-
-
Evet ondan sonra oynamaya başladım. Zaten güncel olarak da oynuyorum. Açıkçası netlik bakımından Geforce Now'daki en iyi görselliğe sahip oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, Ubisoft oyunları gibi 720p görünmüyor, yerleşik sistemden hiçbir farkı yok. Ufak tefek bugları mesele etmiyorsan kesinlikle fiyatına değer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O update ıle baya toparlamışlar demek kı. Icim ferahladı :) com64 ile baslamis biri olarak o buglar bana viz gelir
-
ahh
hatırlar mısın
75/1 kasedi
jungle hunt
river raid
cobra :)
-
Hatırlamam mı river raid neydi yaw öyle😂 herkes sıraya girerdi.. pikselleşti diye oyuna küsenlere diyorum biz rambo yu bir kırmızı nokta olarak oynadık🤣🤣 80 lerde çocuk olmak büyük şans.. Resmen back to the future serisi gibi hayatımız😂😂 Sürmedim ama 56 chewy dolmuşa bile bindim memkekette😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl güzel günlermiş ki
30 sene önce oynadığımız oyunlar bile hala aklımızda
" PRESS PLAY ON TAPE "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 30 Aralık 2021; 8:54:12 >
-
Öyle be hocam.. pitstop,cabal,green bret, swat,robocop,zorro, kung fu.. hepsinin fon müziği ve aksiyon efektleri kulağımda😂
Evet manuel save var. F5 ile görev yapmadığınız da istediğiniz her an save alabiliyorsunuz. Dediğim gibi kronik bir sorun mu değil mi bilmiyorum. Belki o an bana denk gelmiş olabilir. 48 50 saat belki daha fazla süre oynadım bir kere denk geldi. Siz yine de kendinizi mahrum bırakmayın gayet keyifli oyun gfn ilede oynayabilirsiniz. Anlık bir sıkıntı olmuş olabilir bende ki sorun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen son güncelleme ile düzelttiler hocam, icra güncelleme 30gb civarıymış :) 7-8 inceleme yerli yabancı izledim, hepsinin yorumlarında oyuncular save hatasından mağdur olduklarından bahsetmişler.. Yakın zaman sonra bir güncelleme daha gelecekmiş.. Epic bu oyunu kuponla 64 e verebildiğine göre gamepass de bir çılgınlık yapar mı diye içime kurt düştü.. Ama 64tl sırf o kopan kaos için bile değer
teşekkürler bilgi için
-
10 puanlık ahret sorusu :
ps4 konsol olmasına rağmen kış indiriminde epic ve steamden alınıp gfnow ile oynanacak olmazsa olmaz 10 oyun..?
-
Death Stranding
Kingdom Come Deliverence
A Plague Tale Innocence
Control
Assasin's Creed Odyssey
Assasin's Creed Valhalla
Assasin's Creed Origin
Shadow of the Tomb Raider
Rise of Tomb Raider
Pathfinder Kingmaker
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Death Stranding
Kingdom Come Deliverence
A Plague Tale Innocence oynandı
Control epic verdi
Assasin's Creed Odyssey
Assasin's Creed Valhalla
Assasin's Creed Origin
Shadow of the Tomb Raider epic ver..
Rise of Tomb Raider epic ver..
Pathfinder Kingmaker
-
Lg smart tv uygulaması üzerinden kullanan var mı uygulamayı?
GFN Shadow of the Tomb Raider için steam istiyor. Epic yok seçeneklerde.
-
Eklerler bu hafta.
-
Hocam ben TCL android Tv de denedım sorun yok sorun TV buyuk oldugundan 4K oldugundan GF Now çözunurlugu 1080p destekledıgı ıcın çözünürlük bir tık sorun oluyor yanı karıncalıymıs gıbı göruntu. Xboxdada denedım oda guzel performans sundu dediğim olay TV büyüklüğünden ondada oldu. Laptop uzerınden denedım 16 inc sanırım onda en sorunsuz şekilde oynadım ki kablosuz bağlandım bide düşünün 5GHZ ile Wifi den olmasına ragmen harıka deneyım sundu ınc kuculdugunden ekran dırek 1080P destekledıgınden. 3080 li kartları beklıyorum buyuk ıhtımalle ona gecerım gibi. Hem daha iyi göruntu hem buyuk ekranda daha ıyı performans ıcın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X