Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 670 video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
24.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef kartın satış fiyatı 1100-1000TL olur en iyi tahminle.

Referans meferans anlamam en ucuzunu alırım.(bulursak) %2-3 FPS için 680 parası veremem direct cu gibi soğutmalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 13 Mayıs 2012; 22:55:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 13 Mayıs 2012; 23:18:23 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Kart Turkiyede cok pahali olacak allahtan ben direk 420ye alacagim direct cu iiyi.Gorelim bakalim kartin full gucunu.

Eee yurtdışında olmanın faydaları tabii

Orijinalden alıntı: ucankurbaga

Bende yurtdisindan Gigabyte Windforce versiyonunu aldim. Incelemelere gore en hizlisi buymus 670 serisinde. Gorucez bakalim gelince.

Hayırlı olsun Darısı benim kel başa

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Kart Turkiyede cok pahali olacak allahtan ben direk 420ye alacagim direct cu iiyi.Gorelim bakalim kartin full gucunu.

Eee yurtdışında olmanın faydaları tabii

Keske Turkiyede o fiyattan ciksa emin olun destek diye ve Turkiyeden satilmis gostermek icin gider oradan saticidan alirdim bir ara o olayi pc3 oyununa yapacaktim ama burada yeni cikan 2 oyun fiyatina oradaki bir yeni oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucankurbaga

Bende yurtdisindan Gigabyte Windforce versiyonunu aldim. Incelemelere gore en hizlisi buymus 670 serisinde. Gorucez bakalim gelince.

O fanlar cok ses yapmaz umarim.

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

ASUS almam. Gigayı bekleyecem artık. 1000TL civarı olur fiyatı büyük ihtimalle. 800'ün altında olacağını sanmam.

HD7950 ile fiyat aynı olacak. Şu an hd7950'nin fiyatlarına baktığımda 1070-1090TL den başlıyor en ucuz.

Asus Direct CU II TOP incelemelere göre sağlam kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Mayıs 2012; 1:05:08 >

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

ASUS almam. Gigayı bekleyecem artık. 1000TL civarı olur fiyatı büyük ihtimalle. 800'ün altında olacağını sanmam.

HD7950 ile fiyat aynı olacak. Şu an hd7950'nin fiyatlarına baktığımda 1070-1090TL den başlıyor en ucuz.

Asus Direct CU II TOP incelemelere göre sağlam kart.

Bende onu alacagim 499 gigabayte o fiyata kadar cikarsam 680 almak daha mantikli overclockers.netin incelemesinde 680 geciyor herhalde saat hizi ve sekizinci yerin acik olmasi ve bikac etken cok etkili diect cu ii 420 dolan 70 dolar az fark degil deger mi emin degilim neredeyse 100 dolar fark var.
  • 600 serisi gelsinde 500 serisinin fiyatları düşer diye hesap kitap yapıyordum. 580 düşünüyordum ama bu 670 resmen 580 i 6850 ye çevirmiş. Nasıl bir karttır arkadaş... 590 ı bile bazen geçebildiğine göre bu kadar 1200 liradan aşağı olmaz :(. Bu arada zaten vatanda donanımda %25 indirime tövbe etmiş gibi. İyice kazık fiyatlar olur şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 14 Mayıs 2012; 3:16:35 >

Malfurion...
    The teachings of Cenarius were always your path.
    I felt... another calling. It was power I sought... but not the conquer or rule.
    It was a means to an end... to save Azeroth from an unstoppable foe.
  • Gerçekten çok ilginç! Yorumları teker teker okudumda, halen 600 serisinin, başarısını, 7900 serisine göre küçültme çabaları var?? Üstelik bu küçülteme çabası da sanki bilimsel, teknik kelimeler ile süslenerek yapılmaya çalışılıyor. Fakat bu çaba boşa, çünkü ortada çok net başarım testleri var. Yinede bu çabayı gösteren marka fanatiği hazımsız arkadaşları, bu güne kadar kendi içlerinde çelişmemelerinden dolayı kutluyorum

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Gerçekten çok ilginç! Yorumları teker teker okudumda, halen 600 serisinin, başarısını, 7900 serisine göre küçültme çabaları var?? Üstelik bu küçülteme çabası da sanki bilimsel, teknik kelimeler ile süslenerek yapılmaya çalışılıyor. Fakat bu çaba boşa, çünkü ortada çok net başarım testleri var. Yinede bu çabayı gösteren marka fanatiği hazımsız arkadaşları, bu güne kadar kendi içlerinde çelişmemelerinden dolayı kutluyorum

Katiliyorum Nvidiadan boyle bir kart beklemiyordu fanlar simdi sevemediler tabii bu isi halbuki daha basarili bir yolda gidiyor suan icin 670 gibi ust segmentin giris seviye karti testlerde 680i 7970i ve 7950yi gecmis yani kendinden buyuk kartlarida geciyor saka gibi resmen hep f p diyede savunduklari amd kartlari simdi gayet f p olan performansina gore bir kartla gelince haz edemediler tabii.

• Smalllux 2.0d4 testi kafa kurcalayıcı,çok düşük değerler elde edilmiş.Bu 6xx serisinde var bir kırpma...
  • Uyanık Firmanın biri hemen 500$ + KDV yi Kitlemiş

t....fiyat ta aratınca çıkıyor..
  • Video'yu yeni izleyebildim ancak gördüğüm performans karşısında kala kaldım gerçekten, fazlasıyla başarılı bir kart bu, klesinlikle Gtx 680'in tekerine taş koydu ..:)
  • eskiden her alt modele oc ile üste yetişiyor nağmelerine üst kademedeki kartlar armut mu topluyor o da oc oluyor diye fena çıkışırdım. 670 ile birlikte diyecek hiçbirşeyim kalmadı. keşke tr fiyatı da şöyle çoğunluğumuzun ağzına layık olsaydı
    aynı sorunu yasayan baska arkadaslar da varmı?
    inceleme iiçin de ayrıca tesekkür ederim
    gayet güzel özetlenmiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.