Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 670 video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
24.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yıllardır AMD-ATI kullanıyorum ama hakkını vermelıyım nvidia son ıkı segmentte amd yı yerle bır etmıs gıbı gorunuyor.Artık soz AMD nın amıral gemısı hd7990'nda.. Bence bu kart cıktıgında ortalıgı kasıp kavuracak ama olan yıne bızım gıbı bu fıyatlarla kartları alamayacak olan musterılere olacak.2 fırma kapısıyor ceremesını bız cekıyoruz
    AMD kartlar da hesaplama testlerinde nvidia kartların önünde ama oyunlarda geride kalıyor garip durum, ben anlamadım bu durumu, hesaplama gücü ve oyun performansı farklı şeylermiş onu öğrenmiş olduk...

Yalnız gtx600 serisi kartlar oyunlarda iyide neden compute programlarında geri kalıyor anlamadım. Önceki serilerde compute değerleride çok iyi oluyordu.

Bazı arkadaşlarda yeni seri kartların eski seride yerini aldıkları kartlar ile aynı fiyattan satılmasını istiyorlar ancak şuda varki bu durumda eski henüz stokları erimemiş kartları kimin alacağını düşünmüyorlar. Fiyat farkı olacak ki eski seride elden çıksın. Bununla beraber bizdeki fiyatlar maalesef yurt dışı fiyatlara göre kol gibi farklı. 500 dolar olan ürün burda nerdeyse 1000 dolar. Bizim ithalatçılar birlikte hareket edip milleti söğüşlüyorlar ve maalesef rekabet kuruluda buna hiç ses çıkarmıyor.
  • güzel kart olmuşda fiyat ne olur acaba. ilk defa nvidianın güç konusunda atiden üstte olduğunu gördüm. demekki yapınca oluyormuş dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

Allah Allah insanları anlamak zor, bir başarıyı da tebrik etmeyi bilin. şimdi şöyle düşünün, nvidia gtx670 i gtx680 olarak lanse etseydi ne olurdu. yine 7970 e göre başarılı olurdu fiyatı 500$ olurdu. sonra da alın size gtx685 diyip şimdi ki gtx680 i sürseydi 600$ dan işte en hızlısı bu deseydi daha mı iyiydi. nvidia şu an mevcut stratejisiyle 7970 i iyice köşeye sıkıştırmadı mı. amd nin lansman fiyatını uçurduğu kartın fiyatını çektirmedi mi aşağı. o da yetmedi daha da zorlamadı mı zorladı. bu amd sevene de yarar bir durum nvidia sevene de. istese danışıklı dövüşe iyice uyup fiyatları ikiside çekmezdi aşağı. ben olanlardan oldukça mutluyum şahsen.

dostum yapma gözünü seveyim
    nvidia politika yapıyor işte bir kartın aynısını cuk diye 100 dolar düşürdü sence indirim mi yaptı ? hayır fiyatı şişirip sundu ilk kartları şimdi de devamını düşük fiyattan çıkarınca kullanıcının gönlünü kazanacak ...
    senin dediğine göre düşünürsek gtx 660 olması gereken kartı da gtx 680 olarak lanse edebilirdi belki ama o zaman hd 79xx serisi ile nasıl rekabet edecekti ? hiç dikkat ettin mi hd 7970 ile gtx 680'in performansı niye bu kadar yakın sence bu bir rastlantı mı dersin ?
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• ZOTAC GeForce GTX 670 AMP! Edition 2 GB .......alinsa bu kart alinir.
  • sanırım esas vahim mesele 400$ olan bir kartın bizde ~1100tl den satılacak olması. ha bakınca pcb boyutuna kart 400$ edecek kart da değil tabii ki. zaten nvidia fiyat politikasında ilahi adalet diyebileceğimiz bir yer değil. amacı çakallık yapıp gtx670 i bilerek geciktirip sonra da tsmc ye 28nm için öncelik istemesi bu kartı kiloyla satmak ve para sayma makinesinin hiç bitmeyen sesini dinlemekti tabii ki. belli ki eski ati ve amd ye karşı senelerin intikamını alıyor bir bakıma. sonunda seni hem performansta hem de güç tüketiminde zorladım, şimdi dolar mıknatısı benim elime geçti fırsatı kaçırır mıyım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 12 Mayıs 2012; 23:45:53 >

ANCAK hala 2560x1440 çözünürlük yok incelemelerde

İnceleme için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: IUnknown

Trt haber gibi inceleme olmuş. Acık ruh lütfen!! Bİraz yatırım yapıp biraz daha istihdam yapmanızı tavsiye ederim. Nellek falan yazmışsınız tamam klavyede B ile N yanyanada bi editorya olması gerekmezmi? Binler izliyor!!

Vallahi hocam TV'de millet canlı yanında bir birine küfür ederken binlerce gaf yaparken video'daki yazım yanlışına takıldıysanız TV hiç seyretmeyin ozaman ayrıntılara takılmayın emeğe saygı :)

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Soğutucu çıktı kel göründü... 400$'lık bir şey görmüyorum ben o kartta.. Yerim performansını, güç tüketimini... Benim gördüğüm şey kazığın alası orada.. Kartın boyunuda uzatmışlar ki insanları kandırma yöntemlerine de bir bakın... Bu ne Allah aşkına ya ?

İyi bir mimaride 22nm'nin avantajlarını Nvidia çok iyi kullanıyor. Çok düşük maliyetle ürettiği kartları, performansları sayesinde yüksek bir fiyattan satıyor. Üretim maliyetlerini düşürüyor, performansı yükseltiyor ve performansın yanında yüksek kar oranını da yükseltiyor... Öyle ki gtx670, ortalıkta ne hd7970 bırakmış ne de gtx680... AMD bu duruma el atmalı ! Bu kartlar fiyatlarını hakeden kartlar değiller... Bakıyorsunuz 400$ kart, performansına bakıyorsunuz HD7970'in oc'lu halini geçiyor ki bu AMD'nin 150$ daha pahalı kartlarını geçiyor demek aynı şekil Nvidia'nın da... Sonra vay efendim kart f/p... Adamlar sırf tasarım ve 22nm'nin getirdiği avantajlardan kazanıyorlar. Kartın bize gelen fiyatının yanında maliyeti devede kulak kalır. AMD'nin bir an önce kartlarının fiyatlarını ciddi şekilde düşürmesi lazım ! Yoksa olan kullanıcılara ve AMD'ye olur...

Fanboyluk olarak algılanmasın ama biraz sert girmişsin be dostum... Test sonuçlarını tekrar incelersen 400$ edecek bir kart olduğunu görürsün. 680 ile kapışıyor yahu insaf daha napsın? Bundan iyisi 1800TL'lik 690! Kartın boyunu uzatmalarının sebebini videoda açıklıyorlar zaten. İnsan karamürsel sepeti kadar kartı görünce "bu ne len GT210 falan herhalde?" diye düşünür. Buna emin olabilirsin. Böyle bir kart yapmışken bu kadar dandik bir sebeple yazık etsinler istemezsin. Olay budur.

Kartların performanslarıyla fiyatlarını kıyaslaman doğru değil. Kendi ağzınla söylemişsin "maliyetleri düşük tutuyor" diye. Nvidia maliyetlerini düşük tutuyorsa, AMD'nin rakip kartından 150$ ucuza satabilir neden bu kadar acaipsedin ki bunu? Anlamadım. Rekabeti her türlü destekliyoruz tabi o ayrı. Ama gördük ki rekabet ne kadar kızgın olursa olsun bundan bizim nasiplendiğimiz yok pek. Fiyatlarda değişiklik olmuyor. Bize yansımıyor. O yüzden dert etme bunları kart güzel kart. Düşünebilirim şahsen ciddi ciddi... Neye hislendin bilmiyorum bu kadar ama sakin... Şşşşşş..... Şşşşşş.... Geçti. Bişey yok. Sakinnnn...

• Vay be bu ne hız daha kartı alan yok.

Asus P7H55*M USB 3.0 LGA1156 Motherboard/İntel Core i5 661 3.6 Ghz Gpu /Sapphire Radeon 7870 OC Ghz Edition Graphic Card/Corsair CMZ8GX3M2AC9 2x4gb dual kit 1600 MHz Ram/Western digital WD20EARX 2TB HDD/Aerocool Strike-X 600W %80 Gold PSU/Aerocool Strike-X Black kasa
  • sen neymişsin be KEPLER! çok güzel inceleme olmuş teşekkürler.
  • Bu kart tam bir canavar olmuş.
  • Valla suan kafam iyice karisti. Bu kartimi alsam yoksa 680'i mi?

Bunu alip Oc ile 680 hizlarine getirsem mi? Yoksa 680 alip oc ile onu ucursam mi?

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Valla suan kafam iyice karisti. Bu kartimi alsam yoksa 680'i mi?

Bunu alip Oc ile 680 hizlarine getirsem mi? Yoksa 680 alip oc ile onu ucursam mi?

680 o.c ile ucan bir kart degil bence kesinlikle bunu alin cidden cok iyi bir kart olmus eger 680de israr edersenizde yazi bekleyip 1350mhzde gelen 680 katili 7970 vapor xi alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Demekki ufakta yapabiliyorlarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Valla suan kafam iyice karisti. Bu kartimi alsam yoksa 680'i mi?

680 o.c ile ucan bir kart degil bence kesinlikle bunu alin cidden cok iyi bir kart olmus eger 680de israr edersenizde yazi bekleyip 1350mhzde gelen 680 katili 7970 vapor xi alin

Zaten Haziran sonu gibi almayi dusunuyorum. O ara baya bir bos vaktim olacak. Bol bol oyun oynarim yeni kart ile diye plan yapiyorum. Amd almayi dusunmuyorum ama bahsettiginiz kart uygun fiyatla vede 680'den daha hizli gelirse dusunebilirim.

Gerci 670 te cok iyi. Oc potansiyelide ortada. Ben 680'in oc potansiyeli hakkinda cahil kaldim sayilir hic o konuda arastirma yapmamistim. Takozmu cikti simdi 680?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.