Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 8400M GS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hp notebook almayı düşünüyorum. bütün özellikleri iyi hoş ama ekran kartı hakkında pek bir bilgi sahibi olamadım. ekran kartını bilen veya kullanan varsa yardımcı olabilirler mi ekran kartının performansı hakkında?

• dostum o ekran kartı hic bi ise yaramıyor ben bizzat kullandım bikac ay iyi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canon06 -- 22 Ağustos 2008; 22:20:01 >
  • kullanma amacın nedir kardeş bende x3100 var bana hayli hayli yetiyor nfs most carbon hl2 fear fln kasmadan oynayabiliyorum amacın neyse neler oynamak istiyorsan söle ona göre tavsiyede bulunalım saygılar
  • 8400 falan aldatmasın, bi halta yaramaz bir ekran kartı. çok ısınıyor birde. bence onboard al
  • @ Pro

Pek oyunlarla arası iyi olan biri değilim cm fln oynuyorum ama gta4 geldiğinde kesinlikle oynayabilmem lazım.

@ ugur_yavuz

Laptop un diğer özellikleri çok iyi sadece ekran kartında tereddütlerim var. Başka bi ekran kartı başka bir model laptop demek.

@ erd1840

Hangi laptopla kullandım acaba?

buarada alacağım notebook şu

NVIDIA GeForce 8400M GS
  • iyi değil arkadaşım 8600GT al daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

@ Pro

Pek oyunlarla arası iyi olan biri değilim cm fln oynuyorum ama gta4 geldiğinde kesinlikle oynayabilmem lazım.

@ ugur_yavuz

Laptop un diğer özellikleri çok iyi sadece ekran kartında tereddütlerim var. Başka bi ekran kartı başka bir model laptop demek.

@ erd1840

Hangi laptopla kullandım acaba?

buarada alacağım notebook şu

NVIDIA GeForce 8400M GS

bence gta 4 geldiginde al lebtop u gelmeden belli olmaz 8600m gt bile yetmeyebilir yetse bile cok ısınacaktır bence bekle oyun cıksın cıktıntan sonra bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    12 yıl önce açıldı
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

8400 falan aldatmasın, bi halta yaramaz bir ekran kartı. çok ısınıyor birde. bence onboard al

onboard mu ?? onboard alınır mı yaa valla ne kadar değişik yorumlar bunlar hangı kartı alırsan al ama onboard alma derım

senın dedıgın ekran kartı laptop için orta sevıyedır laptoplarda fazla oyun oynamak mumkun olmadıgı için bence yeterlıdır
  • Ben bizzat kullandım o kartı crysis gibi oyunları bile açabiliyor ama en düşük ayarlarda o yüzden oyunlardan zevk alamıyorsun hiç tavsiye etmem.
  • Laptopta oyun için 8600GT veya 9500m GS'nin altında kart kesinlikle almayın. Mümkünse 8700m GT alın

Bende 8600m GS var, düşük çözünürlükte performansı iyi ama AA konusunda çok başarısız. Ama overclock ile 10 fps artış yakaladım TDU'da. TDU falan güzel oynatıyor, HL2 oynatıyor aa açmadan full detay ve Cs:Source oynatıyor. Ama GTA4 mü? Sanmıyorum..

O yüzden 8600GT altı olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 23 Ağustos 2008; 1:07:19 >
  • yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar vazgeçtim bu notebooktan. gta 4 ü ps3 te oynuyorum fakat tv full hd olmadığı için pek zevk alamıyorum desem yeridir. inşallah güzel verim alacağım bir notebook bulurum. önerebileceğiniz notebooklar varmı peki çok pahalıya kaçmayan?
  • Fiyat sınırın nedir?
  • 1800-2000 civarı
  • asus m51sn, hp dv5-1040et, dell xps1530 yada toshiba a300 serilerine bakabilirsin...
  • Bende mobile olmayanı var aynı kartın GRİD her şey high gölgeler low 2xmsaa 20+FPS bana yetiyor açıkçası oynadığım en yeni oyun grid
  • ASUS M51SN iyidir yukarda bi arkadaşta söylemiş

HazzaR abicim sen biraz HP'ye takmışın galiba Ben tavsiye etmem pek HP. Genelde bi yerinde bi sorun kesin zamanla çıkıyo
  • 84000 gs olsa olsa fizik kartı olur
  • Malesef o bile olmuyor Çok yavaşlar. Ben 8600GS ile Nurien demoda PhysX driverlar yüklü, 15 fps alıyorum. Tek başına fizik için ne yapar bilmiyorum ama grafik+fizik bi arada yetmiyor.

UT3 fizik haritalarında çözünürlüğü abartmazsam çok iyi oynatıyor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar peki bu laptop iyimidir?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984205&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5049&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

markası haricinde herşeyi süper 9600m gt cvar yanlış yazmadısysalar..Ordaki bilgiler dogruysa bu laptop çok iyi bir seçim olacaktıe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.