Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 8400M GS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hız önemliyse HPyi boşver.Çünkü daha iyi özellikte notebooku aynı paraya bulursun.

Ama iş alanında kullanıcam sürekli yazı yazacağım beni yarıda bırakmasın cafcaflı olmayan güzel dizayn istiyorum kalite arıyorum diyorsan HPden iyisini bulamazsın.Tecrübe ile sabittir.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Hız önemliyse HPyi boşver.Çünkü daha iyi özellikte notebooku aynı paraya bulursun.

Ama iş alanında kullanıcam sürekli yazı yazacağım beni yarıda bırakmasın cafcaflı olmayan güzel dizayn istiyorum kalite arıyorum diyorsan HPden iyisini bulamazsın.Tecrübe ile sabittir.

hiç zannetmiyorum bul bakalım 1800ytlye 9600m gt olan bi laptop

Orjinalden alıntı: Ademsx1

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar peki bu laptop iyimidir?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984205&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5049&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

markası haricinde herşeyi süper 9600m gt cvar yanlış yazmadısysalar..Ordaki bilgiler dogruysa bu laptop çok iyi bir seçim olacaktıe

İşlemcisi biraz yetersiz gibi geldi bana da T9500 falan koysalar çok hoş olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar peki bu laptop iyimidir?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984205&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5049&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

markası haricinde herşeyi süper 9600m gt cvar yanlış yazmadısysalar..Ordaki bilgiler dogruysa bu laptop çok iyi bir seçim olacaktıe

İşlemcisi biraz yetersiz gibi geldi bana da T9500 falan koysalar çok hoş olurdu

eet o konuda haklsın keşke 9300 veya 9500 koysalarmış ama bence diğer özellikleri iyi alınabilecek bir f/p laptobu diyebilirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Hız önemliyse HPyi boşver.Çünkü daha iyi özellikte notebooku aynı paraya bulursun.

hiç zannetmiyorum bul bakalım 1800ytlye 9600m gt olan bi laptop

Şu an için bu notebook sadec teknosada var.Bir iki haftaya 9600mgt notebooklar yaygınlaşınca daha iyisini ucuza bulmak mümkün olacak.Oyun oynayacaklar için şu an bundan daha yi bir makine yok üstelik HP.İHtiyacım ve param olsa alırdım.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• 8600 alın
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.