Şimdi Ara

Nvidia GeForce 361.75 WHQL Game Ready Driver yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rise of the Tomb Raider ve Tom Clancy’s The Division (Beta) için yeni bir sürücü yayınlandı.361.75 WHQL sürücüsünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Windows 10-64 Bit
    (371.86 MB)

http://www.geforce.com/drivers/results/97910

Windows 10-32 Bit (300.22 MB)

http://www.geforce.com/drivers/results/97892

Windows 7-8-8.1-64 Bit (367.88 MB)

http://www.geforce.com/drivers/results/97802

Windows 7-8-8.1-32 Bit (299.54 MB)

http://www.geforce.com/drivers/results/97784

Sürücü içeriği

R361.75(r361_74-2)10.18.13.6175 (22.01.2016)

Game Ready

Learn more about how to get the optimal experience for Rise of the Tomb Raider and Tom Clancy’s The Division (Beta)

Gaming Technology

Beta support on GeForce GTX GPUs for external graphics over Thunderbolt 3.GPUs supported include all GTX 900 series, Titan X, and GeForce GTX 750 and 750Ti.

Application SLI Profiles

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Multiplayer EXE added to profile

Rise of the Tomb Raider - Profile added

Sebastien Loeb Rally Evo - profile updated to match latest app behavior

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - profile updated to match latest app behavior

Tom Clancy's The Division - profile added

Windows 10

Photoshop CC 2015 has BSOD on notebooks when launched.

[359.06] NVIDIA Control Panel fails to launch after driver installed.

[361.43] Users get SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e) BSOD when using driver in games.

Adobe Illustrator CC 2015 has TDR and subsequent crash with NVIDIA drivers higher than Release 353.

Disable G-SYNC for the Netflix app through Edge.

[SLI] Clock speeds remain above idle at 144 Hz on desktop.

Windows 7-8-8.1-Vista

[361.43] CUDA driver DRS support is disabled.

[361.43] Call of Duty: Black Ops III has image corruption.

Overclocked VRAM clock speed reverts to default during Share sessions.

[SLI] Clock speeds remain above idle at 144 Hz on desktop.

[344.48] Enabling the Snap To mouse option in Windows Mouse Properties prevents changing the DSR setting.

[GM204] Just Cause 2, Rage runs at a 6 GHz memory clock speed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Ocak 2016; 17:20:07 >

• Gaming Technology

Beta support on GeForce GTX GPUs for external graphics over Thunderbolt 3.GPUs supported include all GTX 900 series, Titan X, and GeForce GTX 750 and 750Ti.

dedikleri şey ne acaba
  • İlk tepkim 370MB'lık sürücü mü çıkarılır olsa da,direkt Tomb Raider için sürücü çıkarılmış olması güzel.Nvidia kontrol panelinin sürücü kurulumundan hemen sonraki ilk çalıştırılmasında çökmesi gibi,144Hz'de vrami yanlış hızlarda kullanmak gibi sorunlar çözüldüyse güzel.

@Aerosol 34
    Yanlış hatırlamıyorsam Thunderbolt 3 girişine,harici olarak ekran kartı takılabiliyordu.% 80 ve üzeri gpu kullanımı elde edilebiliyordu.Geçen forumda incelemesini yapan bir arkadaş da vardı. Sürücü sıkıntısının olduğunu,sağlamn çalışan sürücü bulmak için uğraş verdiğinden falan bahsetmişti. "Beta" seviyesinde de olsa sürücü desteğinin gelmesi başlangıç için güzel bir gelişme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Ocak 2016; 23:08:41 >

• Sistemi yeni formatlamamdan ötürü sürücüyü herhangi bir oyunda denememiş olsamda ilk kurduğumdan beri dikkatimi çeken sürücü kurulumu sonrası sağ altta beliren "Donanımı Güvenle Kaldır ve Medyayı Çıkar" içerisinde "NVIDIA GeForce GTX 980 Tİ" yazması oldu.

Nvidia GeForce 361.75 WHQL Game Ready Driver  yayınlandı

Forumda bununla ilgili bir yorum gelmemesi üzerine yurtdışı forumlarında biraz bakındım ve sürücüyü kuranlarda bu tür bir ibarenin yer aldığını gördüm.Bu nedenle sürücüyü kurduktan sonra ekran kartının sisteme takılmış bir usb bellek gibi görünmesi tamamen sürücü ile alakalı bu nedenle sisteminizde bir sorun olduğunu düşünmeyin.Bu durum sanırım yeni eklenen Thunderbolt 3 den kaynaklanıyor ve Nvidia forumunda geri bildirimlerde sıkça bu durumdan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Ocak 2016; 23:43:25 >

• ya beyler bu driver ı yükledim gtx 960 m ekran kartım var bu arada cs go oynarken fps im 50 lere kadar düşmeye başladı anlık bu nvidianın rezilliklerinden bıktım artık her defasında yeni driver çıkardıklarında sıçıp batırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathoath

ya beyler bu driver ı yükledim gtx 960 m ekran kartım var bu arada cs go oynarken fps im 50 lere kadar düşmeye başladı anlık bu nvidianın rezilliklerinden bıktım artık her defasında yeni driver çıkardıklarında sıçıp batırıyorlar

hocam ben de bf4 gta 5 de fps min 65 olurken bunu kurunca 55 lere kadar düşüyor eskiye mi dönsek acaba?
  • ben 353.62 kullanıyorum windows 10 driver diye geçiyor 250 fps sabit alıyorum cs go da yani özel olarak gaming driver kullanmaya gerek yok en fix olanı kullanın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathoath -- 29 Ocak 2016; 2:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Sistemi yeni formatlamamdan ötürü sürücüyü herhangi bir oyunda denememiş olsamda ilk kurduğumdan beri dikkatimi çeken sürücü kurulumu sonrası sağ altta beliren "Donanımı Güvenle Kaldır ve Medyayı Çıkar" içerisinde "NVIDIA GeForce GTX 980 Tİ" yazması oldu.

Forumda bununla ilgili bir yorum gelmemesi üzerine yurtdışı forumlarında biraz bakındım ve sürücüyü kuranlarda bu tür bir ibarenin yer aldığını gördüm.Bu nedenle sürücüyü kurduktan sonra ekran kartının sisteme takılmış bir usb bellek gibi görünmesi tamamen sürücü ile alakalı bu nedenle sisteminizde bir sorun olduğunu düşünmeyin.Bu durum sanırım yeni eklenen Thunderbolt 3 den kaynaklanıyor ve Nvidia forumunda geri bildirimlerde sıkça bu durumdan bahsediliyor.

aynen dostum ben de tam bu konu için foruma giriş yapmıştım nokta atışı yaptınız :D teşekkürler

• Sorunun çözümü için aşağıdaki işlemi uygulayınız ;

Çalıştıra "regedit" yazıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm yolunu izleyin.Burada yer alan "SurpriseRemovalSupport" değerini "0" olarak ayarladığınızda artık böyle bir bildirim sistemde yer almayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Ocak 2016; 4:26:35 >

• Eskiden performans artışları % olarak yayınlanırdı şimdi varsa yoksa sadece yeni çıkan oyun profilleri. Ne diyom ben amd kullananlara ayıp oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 30 Ocak 2016; 1:02:24 >
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım sağol yeni çıkcak ekran kartları USB den çalışacak onun ön çalışması bunlar
  • quote:

Sistemi yeni formatlamamdan ötürü sürücüyü herhangi bir oyunda denememiş olsamda ilk kurduğumdan beri dikkatimi çeken sürücü kurulumu sonrası sağ altta beliren "Donanımı Güvenle Kaldır ve Medyayı Çıkar" içerisinde "NVIDIA GeForce GTX 980 Tİ" yazması oldu.

Ya ne güzel işte oyun çıkışlarında ''çıkar'' dersiniz olur biter. Ekran kartınında dinlenmeye hakkı var.

Ulan NVIDIA !

• quote:

Vaay Nvidia taşınabilir ekran kartı mı çıkarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 361.43'den buna geçiş yaptım. şuan gördüğüm bir sorun yok ama bu Nvidia Geforce Experience'e tıkladığım zaman çok geç açılıyor. Sizde durum nedir ?
  • 361.43'den 361.75'e geçtim fakat oyunlarda ani FPS düşüşü olmaya başladı acaba sorun sadece bendemi.
  • Arkadaşlar bende GTX 760 OC Edition var ama bu sürücü kurulmuyor. Kura bastığımda herşeyi kaldırıyor tam kuracakken hata veriyor. Bunun yüzünden hiç bir şeyede girilmiyor. Ekran çözünürlüğüde azalıyor ve düzeltilmiyor. Sorunu bilen karşılaşan var mı ? Lütfen yardım edin
  • HayaletAdam|TR| kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda DDU ile temizleyin.
    DDU nedir = google.

• GeForce Experience'tan kurmak yerine direk tarayıcıdan indirip kurdum Allah'a şükür oldu. Yinede çok teşekkürler
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benim de sorunlarım mevcut. Özellikle driver yanıt vermeyi durdurdu hatası ve oyunlarda yarı yarıya fps düşüşleri. Bu driver biraz can sıkıcıydı. Forumlarda denk geldiyseni 361.8x gibi bir yazılım mevcur. Ne kadar geçerli bilmiyorum ama kurdum ve stabil oldu. Sitesinde driver yok. Ama guru3d sitesinde mevcuttu yazılım. Ne tuhaftır ki yazılımın exprence ile ayrıntılarına bakayım dediğimde buna ait bir bilgi bulanamadı diyor. Acaba nvidia ya paralel bir yazılım mı geliştirildi çünkü sitede yok forumda var ve ayrıntı verilemiyor yazılım hakkında. Çok ilginç :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.