Hocam aynı sorun bende de var. Şuan eski driverı indiriyorum. Daha çok bende fps düşüşleri oluyor. Sis, bomba vs. gibi efektler artınca fps 60'a kadar düşüyor.
Tomb raider icin cikarilmis surucu ama oyunda ciddi fps dususleri oluyo bu surucu ile 353.60 bile bu surucuden iyi performans veriyo ayrica son 6-7 surucude windows 10 ile gelen wddm teknoljisi sistem raminden vrame takviye olayi yok 353.60 ile 6700 mb vram kullanimi oluyo gtx 970 te bu sirucu ve fixi ile 4000 mb dolduran 970 fps drop oluyo asiri bi sekilde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Nvidia Denetim masassında bazı ayarlar kaybolmuş gördüğüm kadarıyla durum aynı mı ?. Video renk ayarlarında gelişmiş başlığı adı altındaki ayarlar kaybolmuş.
T-Y
kullanıcısına yanıt
Video renk ayarları kısmındaki değerleri genelde olduğu gibi bırakıyordum fakat bahsetmeniz üzerine gelişmiş başlığı altındaki ayarlara baktığımda "dinamik aralık :sınırlı(16-235)/tam/0-255) şeklinde görünüyor.Daha önceki sürücülerde gelişmiş başlığı altında bu ayarın dışında herhangi bir ayar mevcut muydu yoksa şu an sizde gelişmiş altında herhangi bir ayar mevcut değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
Video renk ayarları kısmındaki değerleri genelde olduğu gibi bırakıyordum fakat bahsetmeniz üzerine gelişmiş başlığı altındaki ayarlara baktığımda "dinamik aralık :sınırlı(16-235)/tam/0-255) şeklinde görünüyor.Daha önceki sürücülerde gelişmiş başlığı altında bu ayarın dışında herhangi bir ayar mevcut muydu yoksa şu an sizde gelişmiş altında herhangi bir ayar mevcut değil mi ?
Onun altında 2 ayar daha vardı, bazı filmlerde (özellikler bitrate değerleri düşük olanlarda) kaliteyi ciddi derecede etkiliyor o ayar.
TorukMactoo
kullanıcısına yanıt
Hocam sürücüyü konuyu açmadan önce yükleyip denedim ve sonrasında ise gözlemlediğim sorunlarla birlikte konuya taşıdım fakat sonradan hotfix ile düzeltilen durumun dışında herhangi bir performans kaybı yada stabilite sorunu ile karşılaşmadım.Genelde yapılan iyileştirmelerin tüm sistemlerde ve gpularda oluşması beklenebilir olsada bazen belirli seri yada gpularda bazı performans/stabilite sorunları yaşanabiliyor.Bu nedenden dolayı 980 Tİ tarafı için bahsedecek olursam gerek default gereksede hız aşırtma altında bir sorun yaşanmadığı belirtmek isterim.Eğer bazı serilere yada gpulara özgü bir çalışma yapılmamışsa ve gerek işletim sistemi gereksede sistemin diğer bileşenleri bakımından herhangi bir donanımsal/yazılımsal bir sorun mevcut değilse benzer bir stabilitenin sağlanıyor olması gerekir.
Hotfix sürücüleri doğrudan GeForce sürücü bölümünde yayınlanmıyor ve genelde Nvidia Support>Knowledgebase bölümünde yer alıyor yada GeForce Forumunda sürücüler için ayrılmış bölümde konu açılarak kullanıcılara iletiliyor yani Nvidia dışı herhangi bir yerden sağlanmıyor.Guru3d gibi sitelerde gerek Whql gereksede bu tür hotfix sürücüler yayınlandıktan kısa süre sonra forumlarda paylaşılmaya başlıyor ve onların sürücülere ulaştığı yerde yine doğrudan Nvidia sitesidir.Hotfix sürücüleri sisteme yüklendikten sonra "beta" olarak görünüyorlar ve bu yüzden GeForce Experience güncellemeyi görmüyor ve ayrıntılarına ulaşamıyor olabilir.Hotfix sürücüleri kendisinden önce yayınlanan Whql sürücülerdeki iyileştirmeler ile birlikte bazı spesifik sorunları çözmek için yayınlanırlar ve ayrıntılarada burada yer verilir ayrıca bir sonraki onaylı sürücüde hotfixde yer alan düzeltmelerde yer alır.
Terminator T-800
kullanıcısına yanıt
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Sağolasın
TorukMactoo
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme