Şimdi Ara

Nvidia GeForce 196.75 WHQL sürücüsünü kaldırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az kaldı benim gtx 295 de yanıcaktı hatta konu acmıstım overclock yazılımlarını engelliyor diye sims 3 oynarken apuk supuk bı ses geldı kasadan allahtan kasam açık (daha doğrusu kasa yok gibi bişe) ekran kartına baktım zotacın sitikır kabarmıs sarkıyor :S tırstım pc res attım hemen pc acıldıgındaki sıcaklık abartısın zotacın programıyla 121 dereceydi allah bılır oyunda kaçtı eski sürücüye döndüm ama galba gene kalıntıları var çünkü gene ısı 80 90 hatta 100 buluyor fan %60 dayken
  • Demek ki neymiş ? Nvidia alırsan kendinle beraber evi de yakabilirsin. (2) Fizik açmak için oraya köle olarak çalışan bi' Nvidia koyduydum onu da sökeyim korktum şimdi yazık değil mi bilgisayarıma ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 5 Mart 2010; 14:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

az kaldı benim gtx 295 de yanıcaktı hatta konu acmıstım overclock yazılımlarını engelliyor diye sims 3 oynarken apuk supuk bı ses geldı kasadan allahtan kasam açık (daha doğrusu kasa yok gibi bişe) ekran kartına baktım zotacın sitikır kabarmıs sarkıyor :S tırstım pc res attım hemen pc acıldıgındaki sıcaklık abartısın zotacın programıyla 121 dereceydi allah bılır oyunda kaçtı eski sürücüye döndüm ama galba gene kalıntıları var çünkü gene ısı 80 90 hatta 100 buluyor fan %60 dayken

steam de sizin yaşadığınız soruna benzer bir gtx 295 kart sahibi kartını kaybetmiş. siz ucuz atlatmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 5 Mart 2010; 14:04:29 >
  • RivaTuner FTW :)))
  • Sürücüyü geri yüklecektim. Geç kaldım yandı kart tefondan yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumdada fan soket çevresinden yanan kartlar vardı. ilgili başlıkları bulamadım; silinmiş olabilir. hatırladığım kadarıyla gtx2xx serisinden kartlardı.
  • Her fırsatta Ati driverları kötüleyen Nvidia şimdi kendi driverı ile kullanıcıların hemde kartını yaktıracak kadar kötü bir driver çıkardı.Peh be!

Nvidia Kullanıcılarından özel bir özür dilemesi.Ayrıca kartı yanan arkadaşın zararını karşılaması lazım.
  • Umarim bundan sonra Ati surucu yonunden kotu, Nvidia efsane tarzi yorumlar gormeyiz.

Goruldugu gibi 2 firmaninda surucu bazli problemleri var. Yalniz merak ediyorum bu sorun Ati`de olsaydi cevaplar nasil olurdu?

Su anda onemli nokta karti yanan kisiler icin nasil bir garanti uygulanacagi? Nvidia tarafindan degisim yapilacak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 5 Mart 2010; 11:15:09 >
  • bence ne olur ne olmaz sürücüyü kaldırmakta yarar var ama bu 2010 nvıdıa yaramadı bence bu sene kart falan cıkarmasınlar baksana 2010 ne yapsalar ellerınde kalıyor yada ne yapamasalar.bu seneyı kapatıp 2011 adam gibi girsinler bu seneyıde atıyı galıp ılan edıp 2011 için adam gibi çalışşınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Umarim bundan sonra Ati surucu yonunden kotu, Nvidia efsane tarzi yorumlar gormeyiz.

Goruldugu gibi 2 firmaninda surucu bazli problemleri var. Yalniz merak ediyorum bu sorun Ati`de olsaydi cevaplar nasil olurdu?

Su anda onemli nokta karti yanan kisiler icin nasil bir garanti uygulanacagi? Nvidia tarafindan degisim yapilacak mi?

Dediğin gibi bir değişim olacaksa sürücüyü kullanmaya devam.
    Herkesinki yanarda bendekine bir şey olmaz.

• fan %60 da 70c yi geçmiyor bende 196,75 ile sorun yok şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

arkadaşlar niye anlamıyorsunuz işte nvidia elinizdeki eski kartları yaktırıp size fermi aldırmaya çalışıyorşaka bi yana bunu ati yapsaydı forumdaki yorumları düşünmek bile istemiyorum.bi de bizim kartlar niye yanmadı diye yorumlar da çok enteresan harbiden.nvidia kendisi sürücü sorunlu diye açıklamış geri çekmiş adam ne yani bugün yanmadı yarın yanarsa ne olacak bu riski göze mi alcaksın.

bizde şerbet var yanmaz hatta dua okuttuk özel insanlarız biz ondan yanmıyo :) adamlar hatayı bulup geri dönümlerden yararlanarak 3 gün içerisinde hatalarını kabullenip driverı kaldırmışlar ati olsa ne olurdu onu merak edelim biz ''yav hocam 6 ay sonra bir hotfix yazarız düzeltiriz'' derlerdi :) ati'nin driver bölümüne yaradı bu haber çalışmıyorlardı zaten bu haberden gaz alarak iyice salarlar kendilerini

• nVidia sürücüler sorunsuzdur,

ATI sürücü yapmayı bilmiyor,

nVidia kart al sorun yaşamazsın,

ATI kart alırsan başın dertten kurtulmaz,

ATI kullanmaya tövbe ettim diyenler.

Daha önce bu hususlarda açılan konularda birçok kez çürütülmesine rağmen aynı nağmeleri söyleyenler.

Size yazılım dahisi nVidia'dan G92'lerin fanlarını durdurup kart yaktıran %30 hızlı sürücüler.

Yok ben almayayım diyenlere hızaşırtmayı engelleyen sürücülere de bir göz atmaları önerilir.
  • oyun oynarken bir kulağınız ekran kartı fanında olsun nemelazım birden durabilir, paranoyak yapar bu sürücü adamı
  • kasam açık olmasa büyük bi iktimal bende kaybediyordum gerçi daha garantisi var ama değişim yaparmı bilinmez nvidia dan BEKLENMEDİK HARAKETLER BUNLAR:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 5 Mart 2010; 14:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

oyun oynarken bir kulağınız ekran kartı fanında olsun nemelazım birden durabilir, paranoyak yapar bu sürücü adamı

"Oyun oynuyorsun tam o sırada cıt bir ses geldi aha fandurdu su getirin vs.. gibi bir durum yani"

eğer nvidia bunu kastılı yaptıysa başı büyük dertte g92 lerin fanını durdurduysa :)
  • nvidia para kazanmak bu kodar kolay dedil gunlerce test etmeden nasıl yapıyorlar bu driverları anlamıyorum.
  • geçen gün nvidia nın yazılımı övülüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji
    steam forumlarında da benzer bir başlık açılmış.
    güncel olarak paylaşıyım.
    TIKLA

Head of NVIDIA: We are not selling enough graphics cards!
    NVIDIA Lackey: We could make the new NVIDIA graphics card drivers burn out video cards forcing customers to buy new ones'
    Head of NVIDIA: Excellent!
    İnsan düşünmüyor değil, iki günde artık ne yandıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 5 Mart 2010; 14:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

geçen gün nvidia nın yazılımı övülüyordu

ama birşeyide inkar etmemek gerek rakip firmanın yazılımından iyi yaklaşık 7 senedir nvidia kullanıyorum 1 kerede rakip firmanın kini kullandım sorunlar vardı iade ettim nivida ile her hangi bir sorun ile karşılaşmadım ne donanımsal olarak nede yazılımsal olarak umarımda karışlaşmam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.