Şimdi Ara

NVIDIA G-Sync DIY kit montajlamak ürünü garanti dışı bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NVIDIA, Kuzey Amerika’lı oyuncular için G-Sync yükseltme kitini satışa sundu. Kısa bir süreliğine 200$’dan satışa sunulan ürün, eli sökme takma işlerine yatkın biri tarafından 20 dakika içinde montajlanabiliyor. Ayrıca NVIDIA, Asus VG248QE G-Sync kiti montajı için bir rehber video yayınladı.
    Ürün satışı NVIDIA’nın kendi web sayfası üzerinden gerçekleştiriliyor.

Kaynak-
    http://www.hwa.com.tr/asus/vg248qe-icin-nvidia-g-sync-yukseltme-kiti-ciki/

Burada da G-Sync nin Montaj videosu sadece ASUS VG248QE MODEL ile Uyumlu..

http://www.youtube.com/watch?v=FMKpJr0KTC8&feature=player_embedded

200dolar Amerika fiyatı ise.....

Türkiye =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 15 Ocak 2014; 15:13:29 >

• Hdmi Dvi ve ses bağlantıları gitmiş sadece Displayport bağlantısı var ayrıca güç bağlantısı da adaptörlü olmuş. Bir de dikkatimi çeken video nun sonunda çözünürlük 1920 1080 60hz görünüyor.
  • İsterse bedava olsun bizde, monitör garanti dışı kalacak.

1000 Lira ver ama garanti dışı kalsın sonra.
  • masaüstünde 60hz limiti varsa kimse bana g-sync aldıramaz
    sırf masaüstünde 144hz kullanmak için bile alınır vg248qe ama g-sync bunu bozuyorsa o alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Ocak 2014; 16:33:43 >
  • oha la adam kart namına ne varsa değiştirdi komple.
  • Kısa bir süreliğine 200 $ mış uzayan sürede kaç olur kim bilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi umrumda değil de 200$ fiyat SAKIN ALMAYIN diye bağırıyor.
  • Monitörün anasını ağlattık, sağını solunu kırdık, çizdik, HDMI gitti, DVI gitti ve biz buna teknoloji mi diyeceğiz şimdi!?? Ayrıca 2 adet kart çıkartıldı ordan; o kartlardaki uyumluluğu yakalayacağına nasıl emin olabiliriz.

Şaka gibi!!

Yazılımla halledilebilecek bir şey olduğuna eminim. Eğer sistem monitörün 60hz çalıştığını algılayabiliyorsa (ki algılıyor) yazılımla her şey yapılır.

(arkadaş deneyimli olmasına rağmen metal bantları yırttı, soketlerden 1-2 tanesini çatlattı)

Sakın böyle saçma sapan bir şeye para verip bir de monitörünüzü tehlikeye atmayın...
  • g-sync'i super bir olay gibi goren arkadaslar vardi gelsin bekleyelim diyen.simdi de derler ki hazir monte edilmisini aliriz.

NVIDIA G-Sync DIY kit montajlamak ürünü garanti dışı bırakıyor
  • merak etmeyin arkadaşlar, şimdi forumun nVidia'cıları gelip alkışlamaya başlar "yine ilk nVidia yine tek nVidia" diye.

adamlar resmen komple monitörün PCB'sini değiştiriyor, bu hem fiyatı hemde monitörün garanti dışı kalmasını açıklıyor.

durum böyleyken bu işe monitör üreticileri kendiliğinden G-Sync destekli ürünler çıkarmadıkça bulaşmamak lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 16 Ocak 2014; 8:06:48 >
  • İlk önce boşbeleş nvidia fanlarına bi kaç laf ettik sonra gerçeğe bakalım.Biz arkadaş pahalı olcak dediğimizde bak garanti dışı bırakcak takımı zor dediğimizde bunu amdde de yapsın kim ucuza yaparsa onu destekleriz derken ; amd yi doğan şahine nvidiayı mercedes e benzetenler şimdi koşa koşa gitsin mercedesini alsınlar.Uyuz ötesi rma politikası acayip kötü teknik servisleri olan ülkemizde hangi babayit gircek bu işe merakla bekliyorum.Sonuç olarak ek aparatta olsa ben yine olumlu buluyorum fakat bu fiyatta iyi can acıtır ne yazıkki pek alınabilir bi düzeyde de değil.Monitör işçiliği ise başlı başına yeni mönitör alımına kadar gidecek.Olumlu tek yanı olumsuz dünya kadar yanıyla ne kadar tutulur bu ürün hepimiz görücez.
  • g-sync'yi baştan beri lüzumsuz görüyordum. 120hz monitörle stutter ve tearing problemi zaten yaşamıyorum (vsync kapalı). 60hz'de bile tearing'ten rahatsız olmuyordu benim bünye..
    Şu olayla iyice saçma bir hal almış. Halihazırda 144hz olan monitöre yapılacak iş değil.

Problem yaşayanlar varsa, standart olarak oturmasını beklesinler.

Esas faydası, lightboost'la sıfır motion blur elde etmeyi yaygınlaştırması ve geliştirmesinde olabilir.. G-sync monitörler ile bu konuya bir standart gelecekti sanırım.
  • Eziyet yahu başka bir şey değil.Nvidia şirketinde Türk çalışmıyor herhalde , bir ara kablo uzattı mı monitöre iş tamamdı .
  • DIY Nvidia DIY neredeyse orta sınıf ekran kartı parasına kit satmak alıpta 1000 liralık monitörü garanti dışı bırakmakla bu iş olmaz.Aynı monitörden var ama bu kiti alıp(ki fiyat ve garanti yüzünden asla almam)monitörü paramparça edip üstüne birde monitôrü ele alırsak o zaman ıts time to playı ben yaparım ve bozulan monitörden kendime güzel bir tepsi yapıp bu tepsidende soğuk bir su içerim.144 hz monitörde ne lag ne tearıng nede stutter var gereksiz olacak şimdilik anca 3 sene sonra alır takarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para tuzağı.gidipte ona 200$ dolar vermem nvidia
  • teknoloji daha gelişecek yine tazeden para vurma sevdasında nvidia , yakın zamanda zaten monitörlerle beraber gelecek gsync ve o zaman geçekten büyük sükse yapacaktır , stutter gibi sorunları tarihe gömecek , fark büyük olduğu söyleniyor her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ocak 2014; 22:58:15 >
  • Türkiye de satış fiyatı 600-700tl arası olacaktır, bu fiyatlara da iyi monitörler alınıyor..

kısacası saçmalıktan başka birşey degil, birde kısa süreliğine yazılması da ayrı komedi olmuş..

1000 tl lik monitör alıp garanti dışı bırakmakta ayrı bir fantezi gerçekten..
  • Montaj videosunu izleyince aklıma Cem Yılmaz'ın menopoz origamici teyze hikayesi geldi nedense. Nerdeeen nereye, mukavva uhudan monitör devre montajına geçtik sayende be NVidia...
  • Takarken mutlaka bir yerlere zarar vereceğiz imajı verdi bana.Gözünü karartıp ta takacak adam zor bulunur.Video'da ki eleman deneyimli gözükmesine karşın böyle uğraşıyorsa normal bir kullanıcı monitörü eline alır ya da bozulduğunda garantiye gönderir garantide ki elemanlar fazla parça takılmış buna diye sökerler burası TürkiyeKısaca ben 1000TL + para verdiğim bir alete gidipte 500-700 arası tekrar para verip bozma işine yanaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 16 Ocak 2014; 9:03:31 >
  • Nvidia Fanı değilim, ancak AMD ye nazaran Nviaida tercih ediyorum. Sanırım Nvidia şirket tarihinin en vizyonsuz girişimini bu cihazla yapmış oldu. Saçmalıktan başka hiç birşey değil. Türkiye'de 600 lira olsa, bir de monitör garati dışı kalacak. Eli yatkın olmayan adam illaki birşeyleri yanlış yapacak. Doğru yapsa da belki uyumsuzluk sorunu oluşacak. Böyle bir şey olamaz ya, inanılır gibi değil. Kesinlikle satın almayacağım tek üründür heralde...

Kaldı ki zaten en fazla 3 yıl sonra monitörlere tümleşik olarak standart hale gelecektir. Düşük seviye monitörlerde dahi bulunacaktır. Düşünce güzel, uygulama kesinlikle yanlış. Nvidia bu hareketle tüm kullanıcları şaşırttı bana kalırsa. Resmen ilkellik kokuyor ürün...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.