Şimdi Ara

Nvidia FX 5500 ekran kartı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim suanki bilgisayarımda Nvidia FX 5500 ekran kartı var 2-3 yıldır kullanıyom iyi sizce ama cyris çalıstırmıyo

• bu kartlar biraz eskidi. yeni oyunlar hele ki crysis falan gibileri maalesef bu ekran kartında çalışmazlar.
  • Çalıştırsa şaşırırdım:)
  • Aradan üç nesil geçti, normaldir çalıştırmaması.
  • Efsane kart 5500 zamanında küçüktüm, o kadar parayı toplayıp alamamıştım bir tane. Hey gidi günler :D
  • Bu karttan zamanında bendede vardı.Çalıştırmaz dene oyunları bile çalıştırırdıç:)
  • Ahh ahhh kaç sene önce 150lira verip sıfır almıştım bu kartı crysis'i açmaması normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 100'e almıştım ama geforce 4'ten fazla fark etmedi gibi gelmişti bana..kötü zamanlarında hep nvidia kullandım,iyi zamanlarında da ati denk geldi
  • Mükemmel kart hele benim eski berbat Half Life 2 yi bile dx9 da açamayan 5900xt den iyidir
  • Eski Nesilin Kral Kartı
  • Sen driverını güncelle o kart high ayarlarda gölgei biraz kısarsan çalıştırır.
  • Zamanın guzel ekran kartı. 3 sene once guzeldi.
  • Valla hiç de kral falan değildi,bunun yerine msi 9550 alınıp oc ile 9600xt seviyesine geliniyordu(hatta geçenler bile vardı).
    Aynı bunun gibi fx5600 ve fx5700LEde kötüydü o zamanlar parası olmayan için fx5200,olanlar için fx5700 ancak alınabilecek bir karttı bana göre.Bunun dışında alt seviyede ati9550 orta seviyede 9600xt nvidia'ya göre daha alınabilir kartlardı.
  • Leadtek Winfast 6600 TD sizce 50 YTL'e nasil fiyat olarak
    FX 5500 den bu karta geçsem performans açısından bir fark olurmu
    ..........................
    bende 6600TD var arkadaşta 5500FX var benden kartı almak istiyor onu kazıklamak istemiyorum o yüzden burdan 5500 ü kullanmadığım için bir soriyim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatta -- 15 Mayıs 2008; 15:50:44 >
  • 6600 td ne tam olarak bilmiyorum. 64 bitlik modellerdense farkı olmaz. 128 bit olanları 5500 üzerine biraz performans farkı hissettirir. Tam olarak durumu anlamadım ama eğer o karta 50 lira veririm gibi bir düşüncen varsa 10 ytl fazla ver 6600 gt kadar hatta birazcık daha iyi bir kart al. 62 lira
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4606
    kolay gelsin
  • Eski canavarım.Ne günler geçirdik onunla.Her oyunu low filan oynatırdı zamanında
  • Yeni nesil oyun motorlarında kullanılan bazı teknolojilerin hesaplaması için yeni nesil ekran kartlarında özel paralel işlemciler varken, eskilerinde bu yok. Bu işlemlerin kimisi yüzünden oyunlar hiç açılmıyor, kimisi ise bu özel birimlerde hesaplanmadığından sisteme aşırı yük olarak biniyor ve sonuçta çok rezil "saniyede kare" (fps) performansı olarak size yansıyor. Durum bundan ibaret.

Adam gibi oyun oynayabilmek istiyorsanız, daha pahalı AGP kart da almayın, bir şeye benzemez pek. En iyisi elinizdeki sistemi satıp, sıfırdan toplamak. Parçalar uygun seçilirse pahalıya da patlamıyor.

Diyelim ki elinizdeki kasayı 200-250 liraya sattınız, 500 liraya performans olarak giriş-orta seviye arası bir sistem alabiliyorsunuz.
  • 780g çipsetli bir anakart al mesela ecs black edition (markomda 80 dolar) , + 48 dolara x2 3600+ var (gigatek) toplamda + 40 dolarda 2x1 gb ddr2 800 ram toplamda 170 dolar ediyor. eski sisteminide sat üzerine para ekleyip sistemini güncelle.

780g crysisi çalıştırıyor :) hem onboard olan bu gpu nun performansı fx 5500 den daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 16 Mayıs 2008; 12:37:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.