Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 680'de Far Cry 3 için öncesi ve sonrası olarak cok basit bir test yaptim(açıklamada 680 hakkında hiç bir söz edilmemiş). 310.90 yüklü iken en son oyunu save ettiğim yere girdim ve hiç kipirdamadan(OC yok) Fps'e baktım. 89.7 ve 90.7 gidip geldi, beta sürücü ile ayni save game'e girdiğimde 92.7 ve 93.7 arasında gidip geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX680 SLI
    GTX690

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

GTX680
    GTX670

GTX670 SLI
    GTX660 Tİ SLI

• Arkadaşlar grafiklere baktığımda "hadi şişirmiş bu sefer yine" diyip yine de yükleyeyim dedim.

Ve adamlar haklı GTX 470 gibi eski bir kartla bile 42 fps aldığım bir noktadan fps ölçümü yaptım, bu sefer 44 çıktı, oc a tepki arttı üstelilk!

Biraz sonra test yapıp yayınlıcam.
  • indiriyorum, denedikten sonra yazarım sonucu
  • Herseferinde bütün nvidia driverleri kaldırıyormusunuz yoksa üstünemi kuruyorsunuz.
  • aklı olan nvidia alıp amd den aylarca doğrudürüst bi driver beklemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 29 Ocak 2013; 7:23:15 >
  • bu betayı kurduktan sonra ekran böyle oldu

düzeltemedim de, var mı bilen bu nasıl düzeltilir, uyuz görüntü, hiç sevmem böyle

silicez herhalde betayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

bu betayı kurduktan sonra ekran böyle oldu

düzeltemedim de, var mı bilen bu nasıl düzeltilir, uyuz görüntü, hiç sevmem böyle

ALT+ENTER di sanırım fullcreene geçiyor oyundayken alt+enter e bas

quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Herseferinde bütün nvidia driverleri kaldırıyormusunuz yoksa üstünemi kuruyorsunuz.

ben panelden silip sonra driver sweeper kullanıyorum silmek için en iyi yöntem

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

nvidia yardırıyor yine

aynen AMD ciler kıskanır şimdi yorum yaparlar

• quote:

Herseferinde bütün nvidia driverleri kaldırıyormusunuz yoksa üstünemi kuruyorsunuz.

Nvidia kullanıcılarının en büyük rahatlığı direkt üzerine kurmasıdır. Üzerine kurar bir de ne olur ne olmaz restartı atar denerim. Ayrıca testi yaptım;

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Nvidia kullanıcılarının en büyük rahatlığı direkt üzerine kurmasıdır. Üzerine kurar bir de ne olur ne olmaz restartı atar denerim. Ayrıca testi yaptım;

farketmiş özellikle min fps.. bu arada deidğin doğru üstüne kurmak nvidia yarıyor sıkıntı olmuyor ama betadan whql e vs geçerken ne kadar sağlıklı olur bilemem o yüzden ben her zaman full temizlik sonra yükleme şeklinde yaparım. bu da bir yöntem tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

bu betayı kurduktan sonra ekran böyle oldu

quote:

ben panelden silip sonra driver sweeper kullanıyorum silmek için en iyi yöntem

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

nvidia yardırıyor yine

aynen AMD ciler kıskanır şimdi yorum yaparlar

Alıntıları Göster

Bunu deneyemedim çünkü eski sürücüyü silip tekrar kurdum ve düzeldi, ama yine de sağol, bir daha olursa bunu denerim

• Oh AMD 12.11 hamlesini yaptığına pişman olacak (hem nv'yi uyandırdı hem de frametime problemi)

310'dan sonra böyle genel bir artış beklemiyordum, kuralım bakalım.

AC3 performansı 670'e özel mi artmış nolmuş öyle? Performans problemi mi yaşıyordu 670?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Oh AMD 12.11 hamlesini yaptığına pişman olacak (hem nv'yi uyandırdı hem de frametime problemi)

310'dan sonra böyle genel bir artış beklemiyordum, kuralım bakalım.

AC3 performansı 670'e özel mi artmış nolmuş öyle? Performans problemi mi yaşıyordu 670?

amd ilk önce sorunsuz driver çıksarsında sonra performansı arttırır.

670 ile ac3 benimde dikkatimi çekti, bi sıkıntı varmış demekki onuda gidermişler.
  • Bazı yabancı kaynaklarda yeni sürücülerin de sağlam çıkış yapacağı söyleniyordu ama pek burda dillendirmemiştim. Söylentiler gerçek olmuş. Nvidia, AMD'den 12.11'i gördükten sonra gaza bastı anlaşılan; "sürücü olayı budur!" demeye getiriyor galiba.

Rekabetin böylesi de cidden güzel oluyor. AMD'den de artık 13.2'de sağlam bir çıkış görürüz sanırım. Gerçi o sürücüde akıcılık meselesine yoğunlaşmış durumda AMD. Ama yine de önümüzdeki dönemde çıkacak sürücülerden yine sağlam getiriler sunması beklenebilir. Zaten 12.7 ardından 4 ay sonra gelen 12.11'de bunu gördük. Büyük ihtimalle eski günlerdeki gibi x.3 sürücüsüyle bombayı patlatır AMD. Tam o sıralarda yeni seri hakkında da bilgiler gelir sanırım. İyi iyi, ortalık şenlensin biraz. Piyasadakiler eskidi artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

670 ile ac3 benimde dikkatimi çekti, bi sıkıntı varmış demekki onuda gidermişler.

Sahne bazlı bir sorun olabilir diye düşünüyorum ama notlarda genel bir durummuş gibi bahsedilmiş. Hatta normal ayarlar ve yüksek ayarlar ile elde edilecek performans farkı da ayrıca belirtilmiş.

Buarada AMD'den de Crysis 3'e yönelik bir sürücü gelecektir. Nvidia tek gpu'da Crysis 3'ü konu etmemiş görünüyor. Demek ki Crysis 3 ile ilgili olarak yalnızca SLI desteği geldi. Büyük ihtimalle sonraki sürücülerle tek/çok gpu farketmeksizin performans iyileştirmeleri gelecektir. Zaten Nvidia'nın verdiği tabloya göre Crysis 3'te kartlar sürünecek. Çözünürlüğü bilmiyoruz ama Nvidia'ya göre çok yüksek ayarlar GTX680'i aşacakmış. Çakallar... Yine kart satmak için türlü naneler yiyorlar.

Biz de GK110'a ne gerek var diyorduk.

• Yine performans driveri ha NVİDİA buyuksun yarin testleri eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de test tablolarını yenileyen sitelere acıdım. Allah bilir 2 aydır uğraşıyorlar, tüm kartları bulup, yeni oyunlarla yeni sürücülerle denemek için. Ama şimdi hem sürücüler yenileniyor, hem de oyunlar... Sil baştan.

Tech Report 310.54 ve 12.11 b8 kullandı diye burun kıvırıyorduk, şimdi son WHQL sürücleri kullanmış olanlara bile "ohooo bunlar eskidi" diyeceğiz. Hele bir de araya frametime, doku kalitesi, AA performans, tessellation faktör seviyesi gibi muhabbetler de girerse, iyice Arap saçına döner iş. İyidir ama, ortalık biraz kızışsın. Üstüne bir de yeni seriler gelir, oh!
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

Sahne bazlı bir sorun olabilir diye düşünüyorum ama notlarda genel bir durummuş gibi bahsedilmiş. Hatta normal ayarlar ve yüksek ayarlar ile elde edilecek performans farkı da ayrıca belirtilmiş.

Buarada AMD'den de Crysis 3'e yönelik bir sürücü gelecektir. Nvidia tek gpu'da Crysis 3'ü konu etmemiş görünüyor. Demek ki Crysis 3 ile ilgili olarak yalnızca SLI desteği geldi. Büyük ihtimalle sonraki sürücülerle tek/çok gpu farketmeksizin performans iyileştirmeleri gelecektir. Zaten Nvidia'nın verdiği tabloya göre Crysis 3'te kartlar sürünecek. Çözünürlüğü bilmiyoruz ama Nvidia'ya göre çok yüksek ayarlar GTX680'i aşacakmış. Çakallar... Yine kart satmak için türlü naneler yiyorlar.

Biz de GK110'a ne gerek var diyorduk.

Metro 2033'teki advanced dof faciası gibi bir şey olacak muhtemelen. 2 metre ötemi göremediğim gibi fps diplere vuruyordu. Son bölümde şehir görünmüyordu resmen

Crysis 2'de de, Maldo kurunca hem çok daha temiz görüntü, hem çok daha iyi dokular hem de çok daha yüksek fps alıyordum (official dx11+texture yamalı haline göre).

Görüntüye çamur katan, kırıkları daha da belirginleştiren lüzumsuz post efektlerle dolduruyorlar oyunları, sonra 680 yetmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Ocak 2013; 4:36:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Görüntüye çamur katan, kırıkları daha da belirginleştiren lüzumsuz post efektlerle dolduruyorlar oyunları, sonra 680 yetmiyor..

Konsola Post AA'ları (AA da değil gerçi) basmaya alışmışlar. PC'ye çevirince de bu kadar oluyor. Yeni konsollar da bari bir süre düzgün gitse bu işler.

Crysis 2'yi görünce ben oturup ağlayacaktım. Resmen konsoldaki oyunu alıp önümüze koymuşlar. Press Start yazıyordu açılış ekranında yahu! Grafikler zaten konsol portuydu, birçok noktada da script vardı. Oyunu 1-2 günde oynayıp bitirdim, bir daha da elime almadım. Ha bir de DX11, yüksek çözünürlük olayı falan gelince baktım, gördüm, attım. Mod falan da denemedim o yüzden. Ama sağlam modlar geldi diye duymuştum, doğrudur. Yine de belli bir ön yargı oluşunca o eski tadı vermez. Nerde o ilk oyun... Resmen başka bir evrene geçmişiz o zamanlar da haberimiz yokmuş. Far Cry 3 gelmese (onda da birçok eksiklik var) ilk Crysis'e erişebilen oyun çıkmamıştı 5 yıldır. Neyse ki sonunda Crysis seviyesine geldiler diyebiliriz.

Şimdi Crysis 3 de tırt çıkarsa, karalar bağlarım. Alpha'yı beğenmedi millet, beta'da da aynısı olursa, oyun çıkmadan büyük darbe yemiş olur. Heralde biraz daha iyisini sunarlar. Ama kendisinden hiç umudum yok. Anca GK110'la, Venus sattırır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.