Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni driver geldi.. Dying Light oynayacaksanız edinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Yeni driver geldi.. Dying Light oynayacaksanız edinin

Ekran kartım Nvidia GTX 660M Dying Lighti bir türlü nvidia ile çalıştıramıyorum. Bugün 347.52 driveri yükledim sorun yine aynı. Sağa tıklayıp grafik işlemciyi nvidia seçince Bu menüde grafik işlemci seçmeye ayrıcalığınız yok lütfen nvidia denetim masasını açın diyor. Nvidia denetim masasından seçsem bile sorun aynı. Nalet olsun bu nvidia ya.
  • GTA V! GameReady Driver. 350.12. geforce.com
  • Valla nvidia'ya helal olsun adamlar oyun çıkmadan driver çıkarmasını geçtim sli profili bile eklemiş.Normalde gerek nvidia gerek amd olsun çoklu kart kullanım profillerini çıkartırken geç kalıyorlar ama nvidia işi bitirmiş çoktan
  • http://blogs.nvidia.com/blog/2015/05/15/dx-12-game-ready-drivers/

İlk Windows 10 WHQL sertifikasına sahip driver Nvidia'dan geldi. 3 günlük bir haber, 3 gün önce paylaşacaktım fakat fırsat bulamadım, belki DH paylaşır zaten dedim. Paylaşılmamış anlaşılan.

Linktede anlatıldığı üzere Nvidia mühendisleri Microsoft ve diğer oyun yapımcılarıyla birebir yoğun iletişim halindeler, bu yüzden de her zaman daha iyi sürücüler ortaya çıkartabiliyorlar.
  • Kepler'de yaşanan performans sıkıntıları içni 31 Mayıs'ta güncelleme gelmiş Geç haber için kusura bakmayın. Kepler performansı son birkaç driverdır kötüye gidiyordu, nvidia bunu bilerek mi yapıyor diye sorular vardı fakat 353.06 WHQL ile bu giderildi.

Witcher 3 te ve diğer oyunlarda Kepler tabanlı GPU lar için baya performans artırmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 5 Haziran 2015; 18:52:01 >
  • Fx8300 @ 4.25 Ghz, GTX780 Referance ile 353.12'de GTA V'de oldukça fazla fps artışı yaşadım. Grafik ayarları full hd'de, fxaa on, kalan aa'lar off'da vsync off'da, grass high'da, reflection very highda iken (kalanı en yüksek ayarlarda) yaklaşık 15 fps artış oldu. Fps dropları ortadan kalktı. Advanced graphics'de en alttaki iki bar kapalı, diğerleri açık. İlk Gta V driveri ile yoğun trafik + çim alanlarda 35-40 fps alırken şimdi 50-60 fps, sakin alanlarda eskiden 60 civarı alırken şimdi 80 civarı alıyorum. Ama işin ilginci vsync açarsam eskisinden kötü oluyor fpsim. 353.12 nvidia sitesinde bulunmuyor ilginç.
  • HaypurTiryading kullanıcısına yanıt
    Hotfix o çünkü, siteye sonradan gelir, yani acil fix için yayınlanmış, çözdüğü şey ise GSYNC teki bir hata, 353.06 dan farkı yok onun dışında. GSYNC monitor kullanıyorsun herhalde?

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=399677

vsync için benim açtığım konuya bak.. hem imzadaki konu hemde gta v için özel açtığım konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 5 Haziran 2015; 21:42:43 >
  • e-ips Asus monitör kullanıyorum. Gsync değil monitörüm ama vsync açtığım her oyunda fps çakılıyor ilginçtir, bu driver sürümlerine görede değişiyor. İşlemci ve gpu kullanımı değişmiyor. Darboğaz yok. Konulara bakıyorum.

Vsync konusuna baktım, nvc'den pre render frame 1'de zaten ama çok hızlı fps dropları alıyorum vsync açıkken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 5 Haziran 2015; 22:10:16 >
    Vsync le öyle sıkıntı yaşayanı ilk defa görüyorum, aklımada birşey gelmedi.

Bu arada FX8350 kullanıyorsunuz, o GPU yu çok rahat darboğaza sokar çoğu yerde. İsterse 5GHz'te çalışsın 9590 gibi, Aksi iddia edilemez.
  • Fx8300 hocam, 95W'lık model. Voltajsız 4.25Ghz, hemen hemen hiçbir oyunda gpu kullanımını %95 altında görmedim. Gpu referans tasarım 780, saat hızları düşük. Overclock yapmadım ona. Nb ve Ht overclocklu 2.7Ghz'e. Fps droplarını gta v'te yaşıyordum son drivera kadar. Darboğaza girdiğimi gözlemlemedim ben. Final dönemi bitince olmazsa test filan koyar bakarız var mı yokmu diye. Hatta ben daha öncesinde 780'i Phenom II 955'le kullanıyordum. Darboğazda darboğaz diye sıkıntı yapmamak lazım, çoğu oyun Phenomda bile çekirdekleri %100 gördürmüyordu. Kaldı ki FX'te 8 modülü geçtim, 4 modülde bile %100 görmedim daha. Bilmiyorum belki bundan sonra 4790K'ya geçsem darboğaz varmış diyebilirim. Intel'i uzun süredir deneyimlemedim çünki. Ne desem boş darboğaz konusunda ama sistemin performansından memnunum.

Çekirdek kullanımlarından anlaşılmıyor, tabi biraz bilgi veriyor fakat direkt core usage la bağlantılı değil o mesele. Testlerde intelin en üst cpu su da 100% görmüyor, aynı testte fx9590 da öyle 100% görmüyor, fakat alınan FPS de ciddi fark gözlemleniyor. Bu, işlemcinin mimarisi ve komutları nasıl işlediğine bağlı olarak değişiyor.
  • http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-353-30-whql-driver-released

Batman'i güzel NVIDIA GAMEWORKS ile oynayacak olanlara
  • Rise of the Tomb Raider DX12 de o kadar yerden yere vuruldu NVIDIA, alın size yeni Geforce driver ile DX12 sonuçları ->http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=406680
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Rise of the Tomb Raider DX12 de o kadar yerden yere vuruldu NVIDIA, alın size yeni Geforce driver ile DX12 sonuçları ->http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=406680

Niye her konuya aynı mesajı atıyorsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX970 üzerinden son sürücüyü denedik.Rise of Tomb Raider'da DX12'ye aldığımızda 364.72 WHQL ile minimumda 20 fps'ye kadar artış ve ortalama fpsde 4-5 fps artış olmasına rağmen,takılma hissi var.Akıcılık yok.Eski sürücülerde de aynıydı.Bir garip tam olarak anlatamıyorum da 30 fps almak ile 40 fps almak arasındaki fark gibi...Ani tepkiler verilemiyor.DX11'e aldığımızda ise tamamen akıcı...Yani DX11'deki 60 fps ile DX12'deki 60 fps şu anda aynı değil. Tabii bunu forumda sürekli birşeyleri öven ya da söven arkadaşlardan ziyade,gözlem olarak yazıyorum.Kardeşimde 280X'li sistem de var ama test etme şansım olmadı henüz.Onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Mart 2016; 11:42:43 >
  • 368.22 ile fast sync geldi, nvidia inspector den seçebiliyorsunuz. cs: go gibi oyunlar işe yarıyor yani 60Hz refresh rate'e sahipsiniz ama 300FPS alıyorsunuz ve kırılma istemiyorsunuz. Normal vsync'i kapatıp fast sync'i açıyorsunuz ve çok az bir input lag eklenerek yine 300FPS'de kırılma olmadan oyun oynayabiliyorsunuz. Pascal ile yeni gelen bir teknoloji, öncesinede uyumlu guru3d'de gördüğüm kadarıyla.

Ayrıca ROTTR ve Doom'da fps artışları olmuş.
    Hocam Fast Sync sadece Pascal kartlarda mı olacak yoksa ben mi Inspector 1.9.7.6'da bulamadım.Nerde acaba tam yeri?
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Nvidia Inspector'den, vsync = 0x18888888 (fast sync)
    bilgilendirme için çok teşekkür ederim

dün iki sefer kurulum yapmaya çalıştı tam yarıya gelip ekran siyaha düşüp kurulum tamamlamadı yazısı çıktı bende

güvenli moda alıp driver komple sildim

sonra kurdum şimdilik sıkıntı yok

artık güncelleme çıkar çıkmaz kurmayacağım bir öncekinde problem yaşamıştım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.