Şimdi Ara

Nvidia Driver Yükleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GT70 Dragon Edition kullanıyorum ekran kartını nvidia sitesinden otomatik olarak seç dediğim zaman 'üreticinin sitesinden yükleyin' diyor ama manuel olarak seçtiğim zaman ekran kartını güncelleyebiliyorum Nvidia sitesinden sizce hangisi daha yararlı üretici sitesinden indirmek mi Nvidia sitesinden güncellemek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 13 Ocak 2013; 3:03:12 >

• aygıt yöneticisi>ekran bağdaştırıcıları kısmından ünlemli olan cihaza sağ tıklayıp güncelleştir de ve nvidianın yüklü olduğu dosyaların yolunu belirtmeyi dene..
  • The manufacturer of this system requires that you download the driver for your GPU from their support site.

The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additionally, the desktop GeForce graphics drivers will not install on Geforce M series and Quadro M series notebook GPU's.

Böyle bir hata veriyor Nvidia sitesinden indirmek istediğim zaman MSI sitesinden indirdim fakat yine bilgisayar tanımıyor
  • mesajda da kendi sitesinden indirmenizi söylüyorda oda işe yaramamış isterseniz nvidia'nın destek forumlarına bir konu açın?
  • Hocam sitesinde birde (Beta) NVIDIA Geforce/Quadro Graphic Card driver'ı var bunu yüklemedim GTX 675 MX yazanı yükledim.
  • Grafik olarak yük binince ekran kartı devreye giriyormuş, yük binmeyince daha az güç tüketmek için onboard kartı kullanıyormuş. Bu yüzden olabilir mi acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_65771612/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_65763854/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Grafik olarak yük binince ekran kartı devreye giriyormuş, yük binmeyince daha az güç tüketmek için onboard kartı kullanıyormuş. Bu yüzden olabilir mi acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_65771612/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_65763854/tm.htm

vay anasını teknolojiye gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ama dxdiag'da bile ekran kartı olarak Nvidia gözüküyor.
  • Şöyle bir soru sorayım nvidia'ın sitesinden otomatik ekran kartı yükle dediğim zaman 'üreticinin sitesinden yükle diyor' ama ben manuall olarak ekran kartı driverı indirebiliyorum nvidia sitesinden güncellemek mi daha iyi yoksa üreticinin sitesinde olan sürümü mü indirmek daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Şöyle bir soru sorayım nvidia'ın sitesinden otomatik ekran kartı yükle dediğim zaman 'üreticinin sitesinden yükle diyor' ama ben manuall olarak ekran kartı driverı indirebiliyorum nvidia sitesinden güncellemek mi daha iyi yoksa üreticinin sitesinde olan sürümü mü indirmek daha iyi.

ben genelde nvidia'nın kendi sitesinden manuel olarak güncelliyorum (taraması fln uzun sürdüğü için uğraşmak istemiyorum) hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar bende en azından masaüstünde.. laptopumu daha geçirmedim win8'e o yüzden laptopların ekran kartı konusunda bir bilgim yok..
  • Sağ ol hocam gece gece yardım ettin teşekkürler bu arada optimus özelliği olduğu içinmiş o dediğim sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Sağ ol hocam gece gece yardım ettin teşekkürler bu arada optimus özelliği olduğu içinmiş o dediğim sorun.

bizde birşey öğrenmiş olduk teknolojiye yetişmek zor demek ki ekran kartını görmüyor diye sağlam bilgisayarı bozucaktık bak şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.