Şimdi Ara

Adopter Takılı Değilken Oyun Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Packard Bell EasyNote TS11HR
    Intel Core i7 2670QM - 2.2 GHZ
    8 GB DDR3 RAM
    Nvidia Geforce GT 630M - Intel HD Graphics 3000
    Windows 7 Premium SP1

Laptop u alalı 1 hafta olmadı.Pes 2012 de adopter takılıyken en yüksek özellik,en yüksek çözünürlükte hiç fps kaybı olmadan oynayabiliyorum.Fakat adopteri çıkartınca pil full doluyken bile aynı oyun aynı özelliklerde fps çok düşüyor.Ayar falan mı yapmalıyım?

• Aşağıda pil simgesinden güç planları var . Orada yüksek performansı seç sanırım sorunun çözülecektir.Fakat pilini fazla yer ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: animant

Aşağıda pil simgesinden güç planları var . Orada yüksek performansı seç sanırım sorunun çözülecektir.Fakat pilini fazla yer ona göre :)

Yine aynı şekilde fps çok düşüyor "Yüksek Performansta"
  • ozaman kendi güç planını yap enerji yiyen bütün herşeyi aç.Sistem çok enerji yesin bende öyle düzeliyordu veya diğer güç planlarını dene birinde olması lazım mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: animant

ozaman kendi güç planını yap enerji yiyen bütün herşeyi aç.Sistem çok enerji yesin bende öyle düzeliyordu veya diğer güç planlarını dene birinde olması lazım mutlaka

kendi güç planımı yaptım gelişmiş ayarlardan her şeyi prize takılıyken yapılan ayarlarla aynı ayarları yani en yüksekleri seçtim yine aynı fps düşüyor.
  • bir şekilde pilde iken onboard ekran kartı devreye giriyor onun için haliyle fps düşüyor gibi gözüküyor ekran kartı ayarlarını karıştır biraz .
  • Bende de öyle. Bazen sebepsiz kasma oluyor, anlıyorum ki fişi takmayı unutmuşum. Hemen güç ayarlarını düzelttim. Parlaklikbdutor fs takılı degilken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Eylül 2012; 17:02:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 630m - intel hd 400 kullanıyorum. Prize takılı değilken nfs the runda felan yaşıyorum aynı sorunları. Gelişmiş gün seçeneklerinden işlemci güç yçnetiminden en yüksek işlemci durumunu yükseltmen gerek. Pildi : %70se sen 90 yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Bende 630m - intel hd 400 kullanıyorum. Prize takılı değilken nfs the runda felan yaşıyorum aynı sorunları. Gelişmiş gün seçeneklerinden işlemci güç yçnetiminden en yüksek işlemci durumunu yükseltmen gerek. Pildi : %70se sen 90 yap.

bir işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnike_85_85

quote:

Bende 630m - intel hd 400 kullanıyorum. Prize takılı değilken nfs the runda felan yaşıyorum aynı sorunları. Gelişmiş gün seçeneklerinden işlemci güç yçnetiminden en yüksek işlemci durumunu yükseltmen gerek. Pildi : %70se sen 90 yap.

bir işe yaramadı

kardeş sana diyim çözümü
    güç seçeneklerinde hangi güç planını kullanıyorsan onu seç
    plan ayarlarını değiştir de
    gelişmiş güç ayarları değiştir de
    orda altta işlemci güç yönetimi vvar
    en düşük işlemci durumunu ve en yüksek işlemci durumunu pildeyken %100 yap

dikkat et en yükseği %100 yapmış olabilirsin ama en düşüğede bak çünkü oda fps yi baya etkiliyor yani endüşüğüde 100 yap ve sistem soğutma ilkesini pilde etkin yap

işe yaradıysa bilgilendirirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TungaTigin -- 14 Eylül 2012; 20:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goktug6198

quote:

quote:

bir işe yaramadı

kardeş sana diyim çözümü

dikkat et en yükseği %100 yapmış olabilirsin ama en düşüğede bak çünkü oda fps yi baya etkiliyor yani endüşüğüde 100 yap ve sistem soğutma ilkesini pilde etkin yap

malasef yaramadı

• Arkadaşım O sorun bütün laptoplarda var dert etme
  • quote:

quote:

quote:

bir işe yaramadı

kardeş sana diyim çözümü

ayarları yaptıktan sonra reset atayım dedim.işe yaradı prize takılıyken de değilken de aynı hız aynı fps çok saol.

• Pilde kesinlike oyun oynamayın..!!

Pilde oyun oynarken yeterli performans olamayacağı için oyunda donma vs olabilir. Yüksek performanssa alıp oynasanız bile, belli süre sonra pil aşırı ısınacak ve tamamen ölecektir.

Oyun performans ve sistemin zarar görmemesi için fişe takılı oyun oynayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir işe yaramadı

kardeş sana diyim çözümü

ayarları yaptıktan sonra reset atayım dedim.işe yaradı prize takılıyken de değilken de aynı hız aynı fps çok saol.

önemli değil kardeş

• arkadaşlar bende herkesin aksine şarjda takılıyken fps sorunu yaşıyorum.ne yaparsam yapıyım sorunu çözemedim. güç seçeneklerinden yüksek performans ve pilde ve şarjda ayarlarını da tamamen aynı yapmama ragmen fişe takılı fps çok düşük.e şarjdan çıkartınca da belli bir süre sonra şarjı bittiğinden oyunları doğru dürüst oynayamıyorum.çözümü olan yazarsa sevinirim
  • ultrAslan-22 kullanıcısına yanıt
    Eski konu aktif etmeyin yeni konu açın.

Bilgisayarı topraklı prizde kullandığına emin ol ?

FPS'yi kenara bırak Ekran kartın modeli nedir ?

Performansta sıkıntı çıkarıyor mu ?
  • Fişteyken bendede ani fps düşüşleri oluyordu drop diyorlar sanırım takılmalar filan laptopu yeni aldim zaten free dos win 10 kurdum 2 gun sonra neden anlamadim fps dusuleri basladi ne yaptıysam olmadi en sonunda format attım tekrar düzeldi inşallah bi daha olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.