Her zaman NVIDIA hakkı için en iyi almak başka bir şey tüm deneyim aslında, bitecek yapılan, sadece bir kapak SHIELD sadece gerçek fayda kutusunda olan, NV bir doğrulama kartı sağlar ve açmadan önce eve gitmek istedi paket gizemli doğrulama kart PCB düzeni sadece tek slot tasarım kullanarak, açıkça düzeni perakende sürümü değil, iki NV yeşil renkli ve bir soğutma fanı çalışan soğutma fanı vardır doğrulama kartı uzunluğu TITAN ile aynı hizada olduğu görülebilir ancak bu kadar ortaya çıkarabilir, 8 +8 çalışan, çift soğutma + soğutma gücü, tek yuvası, kart sadece DVI-D HDMI DP çıkışı olduğunu doğrulamak silme Mesajları biz izliyoruz Lütfen bekleyin, ben yapabilirim çok
Fan boyuna bakınca nedense aklıma Quadro ve Tesla'lar geldi,acaba ne ki bu
Galiba PCI-E üzerinde çalışan Logan gibi bir şey. Mühendislik örneği görüntüsü gibi geldi bana. Tabi bilinmez, başka bir şey de olabilir. Ya da Denver'ın ayak sesleri mi?
Nvidia'dan her türlü çakallık beklenir. Artık Kaveri ile birlikte AMD, APU'yu olması gerektiği noktaya iyice yaklaştırmış olacak. Ona yanıt olabilmesi için Denver'ın da bir an önce sunulması gerekir. Ayrıca şu ortak bellek konusunda da Maxwell'in hızlı biçimde sunulması gerekir. Tam AMD'nin duyuruları yaklaşırken Nvidia'nın ufaktan ufaktan gaz vermeye başlamış olması çok manidar.
Ortalık biraz kızışsın, çok durgunlaşmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
Nvidia'dan her türlü çakallık beklenir. Artık Kaveri ile birlikte AMD, APU'yu olması gerektiği noktaya iyice yaklaştırmış olacak. Ona yanıt olabilmesi için Denver'ın da bir an önce sunulması gerekir. Ayrıca şu ortak bellek konusunda da Maxwell'in hızlı biçimde sunulması gerekir. Tam AMD'nin duyuruları yaklaşırken Nvidia'nın ufaktan ufaktan gaz vermeye başlamış olması çok manidar.
Ortalık biraz kızışsın, çok durgunlaşmıştı.
kart çıksın çıkmasınada fiyatlar artmasa? şöyle 100 dolara.. gtx660 seviyesinde kart alsak ne güzel olurdu çokmu bişey istiyorum ?