Kesinlikle çok haklısınız döviz ekstresi mevcut tl çevirmeden direk yen to usd veya sterlin to dolar olarak yapıyorum alışverişleri fakat banka sağ olsun sterlinden dolara çevirirken biraz kırpıyor 17500 e denk geleceğini tahmin ediyorum :) |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9189. sayfa)

-
-
23k ya 6800xt sapphire nitro+ aldım geçtim valla daha fazla saç baş ağrıtamicam ekran başında. Yanınada 5600x işlemci ile sıvı soğutma sipariş geçtim uzun süre götürür bu beni 2k da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
şimdi lhrsiz 3070 60mh civarında kazım kızı var.bunun lhr karşılığı 3070ti yaklaşık onunda 60mh kazım hızı var.3070ti 13.7bin -14.5bin civarında 0(sıfır) alabiliyorsun biraz piyasa takibiyle.
senin kartın 1 yıl kullanılmış.şimdi sen olsan lhr si ileri kırılma ihtimali olan bi 60mh kazım yapan bi kartımı alırdın yoksa 1 yıl kullanılmıs 60mh kazım yapan bi kartımı alırdın?
bence o 20 -22 bin diyen arkadasına gel sana 17den bırakyım de.bu konularda uzman olmamakla birlikte benim şahsi görüsüm kartın 10-12 arası anca eder
-
150 euro üstüne ne kadar ödenecek acaba :) Bu arada resmi gazetede okudum haber doğru ne yazık ki. 01/05/2022 tarihi itibari ile yürürlülüğe girecekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReddNoSee -- 15 Mart 2022; 2:9:5 > -
Yerli markalar bu ekran kartlarını ab'den almadığına göre bu fark satış fiyatlarına yansır..
-
5600x ve sıvı soğutma kaça geldi hocam.
-
150 euro üstüne zaten ek olarak ödeniyor bildiğim kadarıyla. Ekran kartı vs. 150 euro üzeri olduğu için onları etkilemez. Alibaba vs. yerlerden ucuz kablo, kılıf vs. alınamaz artık.
-
-
ayrıca ötv liste 4'te bulunan ürünlere ilave %20 eklemişler. Video oyun konsolları kumandaları bu listenin içinde, yarın birgün pc parçalarıda eklerler olur biter...
www.gumruk.com.tr
Gümrük: 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanunu IV SAYILI LİSTEhttps://www.gumruk.com.tr/files/4760_sayili_ozel_tuketim_vergisi_kanunu_iv_sayili_liste.htm -
Kararda göremedim bunu, yakın zamanda mı oldu?
-
www.itopya.com
ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT Top Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-radeon-rx-6900-xt-top-edition-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u16566
Hocam daha ucuza 6900xt var aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bugünkü karar.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/03/20220315-1.pdf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben anlamadim 150 euro altina %18.3 vergi demisler. 150 euro ustune ne oluyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitaplara ÖTV'm geldi yoksa yanlış mı görüyorum.
-
Kararda yazılanı listedeki mallardan zaten alınmakta olan ÖTV'nin belirtilmesi olarak anlıyorum, inşallah yüzde 20+20 gibi saçma bir uygulama olmaz.
Olursa eğer sadece ticari olmayan 150 Avro altı ithalata ilave yüzde 20 getirilmiş olur, 150 Avro üstü ithalat mevcut oranlara göre devam edecek. Değişiklikler sınırın altındaki şahsi ithalatla ilgili gözüküyor.
Ama o kapı açılırsa dediğiniz gibi istenilen her şey o kapsama sokulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 15 Mart 2022; 9:4:5 > -
Ülke içi 3070'ler 14 - 16 arası... En pahalıları genelde rog, ondan sonra tuf, palit ve gigabyte şeklinde gidiyor.
Ülke dışı amazon ve newegg: 3070 ve 3070 ti'ler 13 - 16 arası...
2 - 3 Haftadır İncehesapta gaming gecesinde mutlaka 3070 oluyor takip edersen combo olarak veriyorlar. Tuf aldım bende yeni 10 - 15 gün falan oldu 16 ya aldım combo olarak...
Not: 3060ti ile 3070 arasında 10 - 12 fps fark var. Default O.C sız. 3070 ile 3070ti arasında 5 - 8 fps arası fark ediyor genelde...
-
Amazon com tr üzerinden Amazon Germany olarak satılan ürünlerde siparişler yurtıdışı sevkiyat ve ithalat işlemlerinde "Kerry Logistics"'te. Ürününüz Türkiye'de gümrüklendikten sonra Kolay Gelsin tarafından teslim alıp dağıtıma çıkarılıyor,
Farkettiyseniz aldığınız ürünün tr'deki gümrükleme işlemi tamamlanana kadar kolay gelsin takip numaranızda bir sonuç çıkmaz, ne zaman ürünün gümrükleme işlemi biter, ürün KG tarafıdan teslim alınır, o zaman sorumluluk KG'ye geçer.
*5 Mart'ta sipariş oluşturduğum palit 3070ti bugün teslime çıkıyor
-
16100 tl ye msı 3070ti suprım x alınır mı dostlar
-
Ne kadara almistiniz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X