< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9191. sayfa)

-
-
şunu bir tek ben alamadım galiba 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8499 TL orda da.
Am Teknobiyotik'den almak daha mantıklı tabi.
-
Sana cevap yazdığım esnada birazcık daha düşüktü. Gerçi şu an stokta kalmamış. Yine mantıklı seçenek Amazon oldu şu an.
-
Bu Asus Dual serilerinde bu aralar indirim oluyor. RX6600 7500'e düşmüştü bitti şimdi de bunu gördüm, gerçi N11 ve satıcı güvenilir mi bilemedim.
akakce.com
Asus RTX3050 DUAL-RTX3050-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx3050-dual-rtx3050-o8g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1668477899.html -
Bu kartın öyle aman aman bir performansı yok, fiyatı biraz saçma sanki.quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyonBu Asus Dual serilerinde bu aralar indirim oluyor. RX6600 7500'e düşmüştü bitti şimdi de bunu gördüm, gerçi N11 ve satıcı güvenilir mi bilemedim.
akakce.com
Asus RTX3050 DUAL-RTX3050-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx3050-dual-rtx3050-o8g-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1668477899.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynı anda fiyatları yükselmiş gibi duruyor, benim attığımın da fiyatı yükselmiş az bişey
-
Kararda hediyelik eşya ile ilgili düzenleme var, 62. madde 4. fıkra.
Ekran kartı mevcut mevzuatta "YOLCU BERABERİ KİŞİSEL EŞYA LİSTESİ" adlı EK-9 kapsamında sayılıyorsa bir değişiklik yok. Şahsi tecrübem olmadığından şahsi eşya sayılıp sayılmadığını bilmiyorum.
Yalnız bu karar paldır küldür hazırlanmış gibi duruyor ya da ek yapılacak. 150 Avro altı AB dışı yüzde 30, tamam, 150 Avro üstü? Başka bir değişiklik yapılmayacaksa sadece o kısmı yüzde 20. Gümrük müşavirliklerinin ücreti, ardiye, vb. masraflar da olacaktır tabii. Yakın zamanda 1500 Avro üstü alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 15 Mart 2022; 12:20:38 > -
Evet orası öyle ama piyasadaki 3050'ler hep 7900, 8 binlerde geziyor. Bu kartı almaktansa rx6600 alırım ki zaten öyle yaptım. DLLS'i ve Nvidia yazılımını hesaba katmıyorum tabiki.
-
rx6600 tam f/p canavarı. 6500 liraya neredeyse 3060 performansı veriyor. Hocam amazondan 1650/1650 super/1660 vb. kartlardan almak istiyorum. Fiyatlar nasıl şu sıralar. 3000 civarına alınabilir mi 1650?quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyonEvet orası öyle ama piyasadaki 3050'ler hep 7900, 8 binlerde geziyor. Bu kartı almaktansa rx6600 alırım ki zaten öyle yaptım. DLLS'i ve Nvidia yazılımını hesaba katmıyorum tabiki.
-
inventus
SAPPHIRE 11309-01-20G NITRO+ Radeon RX 6600 XT PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=120249383 TL. WORLD kartı olanlara faizsiz 9 taksit imkanı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 15 Mart 2022; 12:24:42 > -
Bahalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bakmadım 1650lere ama 3000'e yoktur diye tahmin ediyorum, 1650 yerine 6500xt alınabilir daha güncel.
-
Var mı hem yurtiçi hem de 9 taksit satan başka bi yer? Varsa daha ucuza oradan alıcam. Şu an sepetimde tutuyorum.
-
Asgari ücrete vergi muafiyeti geldi diye sevinirken şimdi de gümrük vergisi artırıldi.
Eskiden 150 Euro altına vergi alınmıyormus buna bakarsak
aynı yolu izler büyük ihtimal, kolay gelsin takip no ürün KG tarafıdan teslim alınana kadar böyle bir no yok şeklinde çıkıyor, korkulacak birsey yok. benim teslim oldu az önce
-
Bu vergi işi bizim kurumsal karaborsacıları mutlu etmiştir.
Mayıs ayı itibarıyla güzel zamlar yaparlar artık kartlara. Zira yurt dışından almanın çok daha pahalıya geleceğini biliyorlar yeni vergi artışlarıyla.
Kart fiyatlarının düşmesini bekleyen bizler için işler pek de iyiye gitmiyor gibi.
Ben 11 Martta rx 6600 siparişi verdim, kargo hareketleri aşağıdaki gibi, tahmini ne kadar sürede ulaşır? Bilgisi olan var mı ?
-
Kolay gelsin kargo ile Almanyadan gelen kargolar bu yolu izliyor arkadaşlar. İstanbuldaki kar yağışı yüzünden 2 gün geç geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X