Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 91869187918891899190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin germany paketlerini kaç günde Türkiye’ye getiriyor deneyimi olan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aktivist-X kullanıcısına yanıt

Maaledef eskiden DHL getiriyordu şimdi kolay gelsin firması da yurtdışına el attı daha önce DHL ile 3 -4 günde gelen siparişimlerim bizim yerli ve milli firmamız( Bunu yazarken dalga geçmek için yazmadım hatta üzülüyorumda ama durum böyle ) vasıtasıyla 10-15 günde gelmeye başladı ben o şekilde 2 siparişimi gecikmeden dolayı iptal ettim, hatta bir tanesini yurtdışında iken iptal ettim, iptal ettiğim ürünü tekrar kapma kadar getirdiler tekrar iade süreci başladı para iademi geç aldım.

Amazon DHL ilede çalıştıklarını söyledi ama demek ki böyle daha ucuza mal ediyorlar ama müşteriyi mağdur ediyorlar, Çin den de aynı sürede geliyor siparişlar.

Sipariş verdiğim ürün Corsair sıvı soğutucu idi, İspanya dan Almanya ya geldi, Almanya içerisinde 2 şehir dolaştı ve Oradan hollanda'ya geçti orada 5 gün bekledi ve bende iptal etmiştim.

• Arkadaşlar ilk kez Amazon Germany ve Couk üzerinden ekran kartı aldım. Ürünlerin ücretini en geç ne zaman çekiyorlar. Banka işlem geçmişini kontrol ettiğim zaman her hangi bir ücret alındığını göremiyorum.

• Wirm kullanıcısına yanıt

Gigabayte Eagle modeli girdi dün 900 sterline, kartın sogutması nasıl acaba kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu twitter botlarinda vs spesifik kart takibi yapmak mumkun mu ? Yani sadece rtx 3080 bilsirimlerini almak istiyorum, eger su fiyattan asagisaysa gibi gibi. ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

arkadaşlar sizce nasıl alınır mı şu an ki piyasada 17290 tl ediyor tam her şey dahil

• TheBrandy kullanıcısına yanıt
    stok var mıydı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ReddNoSee R kullanıcısına yanıt
    Ben yakalasam alirdim acikcasi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TugayTugran T kullanıcısına yanıt

Ağa amazon müşteri hizmetleri bu şekilde mi soruları cevaplayıp sohbet ediyor. Mesaiye yeni başladım filan 40 yıllık dostun gibi.:)NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]  Buradan bazı yorumlara denk geliyordum müşteri hizmetleri bana trip attı, müşteri hizmetleri beni iplemedi ya da beni fırçaladı gibi. Şu ekran görüntüsünü görmeden önce acaba biraz abartıyorlar mı diyordum ama şimdi hak verdim o arkadaşlara. NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• Arkadaşlar elimde newegg.com dan alınmış Asus ROG Strix RTX 3070 Gaming OC 8GB ekran kartım var.

LHR olmayan versiyon bu. 2. el 20.000 - 22.000 TL arasında fiyatları var LHR olmayanların diyor bir arkadaş.

Doğru mudur? Kaça satılır bu kart? Tam 1 yıl oldu aldığım ve hiç mining yapmadım=

• onr1818 kullanıcısına yanıt

geçen hafta 7 mart pazartesi bir ürün aldım salı günü kargolandı halen avrupada dolaşıyor önce ispanya, sonra almanya, bu sabahta Hollanda'ya gelmiş sağolsun daha önce yurtdışı siparişi kolay gelsin ile gelen arkadaş kargo hareketlerini paylaşmıştı özel'den, hollanda'dan istanbul'a geliyor gözüküyor bir gecikme olmazsa 1-2 güne gelir gibi

uzun lafın kısası 7-10 iş gününü bulabilir gibi düşünebilirsin avrupa içinde baya dolaşıyor ilginç 3 ülke değiştiriyor

Amazon Almanya'dan sipariş verecekseniz standart kargo seçmeyin biraz daha fazla verin hızlı kargo ile gelsin yoksa kargo hareketlerini takip edip durursunuz newegg siparişimiz amerikadan 4 günde gelmişti ya, böyle olacağını bilseydim valla almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Mart 2022; 22:41:19 >
  • patriot34 P kullanıcısına yanıt
    Aynisi su anda 12400 işlemcim icin başıma geliyor siparis geçeli on gun oldu daha yeni istanbula inebildi. Oysa eskiden ne hızlı idi. Bari gumruk vergisinde yüzümuz gülse:).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

kart fiyatları her geçen gün düşüyor, satma niyetindeyseniz kaça satabiliyorsanız satın.

• Kart fiyatları oldukça hızlı düşüyor. Benimde 3060 ti veya 3070 ayarında bir kart ihtiyacım var ama 2-3 ay daha beklemenin uygun olacağını düşünüyorum.

Haziranda eth mining Pos'a geçerse kartlar bedavadan az pahalıya düşecek gibi görünüyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

• namEA N kullanıcısına yanıt

bedavadan az pahalı NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

türkiyede yaşadığını unuttun galiba bu kur'da bu enflasyonda 3060 ti 5000'e 3070 ti 7000'e falan alabileceğinizi mi zannediyorsun. Keşke olsa temennimiz o ama zor

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

Hocam mesela bugün xfx 6600 aldım. Standart kargo vardı seçeneklerde bir tek. Başka seçenek yoktu. Olsa ben de 50-60 bakmayacağım hızlı kargo seçecektim.

• ReddNoSee R kullanıcısına yanıt

Döviz ekstresi ve/veya kenarda döviz olması gibi bi' durum yoksa kurun anlık alınmaması gerekir. Bu nedenle anlık kura ve bankaya göre hesapladığınız tutarın az veya çok üzerinde tutarlar yansıyacaktır. NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 91869187918891899190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.