Güzel sistem bende 11.nesil ile alacam sanırım 11700k gelsin yeni sistemleri eklerler sanırım. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2595. sayfa)

-
-
denek olduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıktan sonra b550yi düşündüm, 5600x olduğu için onunla gönderirler bence, hayırlısı olsun hocam. -
asus rog yollasınlar da ortalık şenlensin az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam mesela almanyadan bildirim geldi diğer ülkelere dew seri bakmak lazım ispanya fransa gibi çünkü stoklar eş zamanlı girilebiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhollandalı01hocam mesela almanyadan bildirim geldi diğer ülkelere dew seri bakmak lazım ispanya fransa gibi çünkü stoklar eş zamanlı girilebiliyor
Hayırlısı olsun fransada yan tarafta stok vardı galiba onu aldınız, güzel günlerde olsun bakalım ben saldım artık.
-
teşekkürler hocam
-
Nereymiş burası ya. Burda yaşayanlar miningden bi haber heralde
-
Ön bellek silerek sayfayı nasıl yenileyebiliriz bunun uzantısı var mı
-
clear cache diye bi eklenti var ona tıklayarak yapabilirsin
-
Arkadaşlar satış yapan iki kart geldi. ikisi de italyan şirket. dikkat edin. bunlar adam tokatlarlar.
-
ctrl + f5 yada shift + f5
-
laptop düşünen varsa fiyat güncellenmemiş
-
Ayda yılda bir kart düşürdük onda da fransa banladı.
-
Ne almıştın 3060 mı. Ban atmalarının mantığı yok kafalarına göre -
.fr ban attığı zaman açtıramayan duymadım, zar zor da olsa sanırım herkes actırabiliyor
-
Aynen hocam zotac 3060 almıştım fransadan ama iptal edecekler %99.
-
Geçmiş olsun -
Ban açılır hocam sıkıntı olmaz ama sipariş gitti bir daha ne zaman denk getireceğiz .
-
benim öyle 2 tane zotac 3060 ım gitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X