Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25842585258625872588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı kovalama işi sayesinde hızlı alışveriş yapmada master yaptık, büyücü olduk ekran kartlarını sepette kaybettik, kredi kartı numaralarını ezberledik istemeden de olsa yurtdışı alışveriş yapmada bilgi sahibi olduk aslında gizli bir eğitim almış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 22 Mart 2021; 13:24:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KebabMan kullanıcısına yanıt

view order details'ten görüntü atar mısın? oradaki değişim önemli. bir de kaç jpy'ye almıştınız? alırken tarih var mıydı?

• Bir sorum daha olacak ekran kartını japonyadan alsam satıcı amazon değil garantisi uluslararası oluyor mu?

• Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt

hocam maili gönderenin kim olduğnuna dikkat et. amazon görünümünde çok dolandırıcı var

• Japonlar benim Asus a17 yı kargoladı ama sevinemiyorum, resmen 1700 TL fark bindi dolar ekstreden dolayı..umarım ödeme tarihine kadar döviz biraz gevşer... Banka komisyonundan kaçalım derken kura tutulduk...

Boşuna dememişler bu ülkede asla dövizle borçlanma batarsın diye

• Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt

Ben daha önce bu durumu amazon ile görüştüm. 3. Şahıslara başka yöntemlerle ödeme yapmanızı tavsiye etmiyoruz dediler. Zaten arada amazon olmuyor haliyle, adam iban numarası verip para istiyor. İptal ettim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt

Kur dalgalanması olmasa 5800 civarı bir fiyata gelecekti,

Bu gece 4 gibi 6200 çekmiş. Alırken 1-2 gün içinde gönderilir yazıyordu siparişi geçtikten sonra bir tarih belirtmedi.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Hesabınızı kitlediler mi hiç ? Benim kitlendi ve açılmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

Çektiyse sıkıntı yok, Japonlar 1-2 gün içinde kargoluyor

• borealatis kullanıcısına yanıt

Benim hesabımı hiç kapatmadilar bu 3. Siparişim ama arkadasimin hesabını 4 kere kapattılar

• newegg den kasa alan oldumı daha önce ne kadarda kargolarlar, stoklarda bitmiş

• Varması 2 haftayı buluyor

Japon’lar da işi öğrenmiş. Hem kurdan geçirmişler, hem de sevk tarihi belirsiz. 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: HatAliVet

Hocam tanıdık gönderince yüzde 20 vergi haricinde bir sıkıntı çıkıyor mu?

Alıntıları Göster

valla daha hiç alamadım bilmiyorum yanında getirirse sorun olacağını sanmıyorum vergide

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Arkadaşlar sizce kaç güne gelir ya da tarih belli olur?

• apollonx kullanıcısına yanıt

o fiyata satılıyorsa warehouse ürünüdür, gönderimi olsa bile alınmamalı zaten, warehouse ürünleri 1ay garantili yanlış hatırlamıyorsam, 2yıl değil.

• Bu işin çözümü baya zor DRM bellek yongası sıkıntısı giderek artıyor fiyatlar daha da yükselmeye devam edecek bu gidişle.. ülkeler ne idüğü belirsiz kripto para saçmalığını engelleyen karar alacak şu miningcilerin aldığı kartlar ellerinde bir patlacak olay bitti. Günlük tek kartla 10 dolar mining geliri yapanlar 1 yılda o kartı amorti ediyor zaten - Aylık 2400 TL kazanç.. Ne kadar pahalı olursa olsun stoklar anında erimeye devam eder bu şekilde

• SkyWalker25 S kullanıcısına yanıt
    oha yav

• TR Aramex'in telefon numarası var mı sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 25842585258625872588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.