< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 22 Mart 2021; 13:24:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2586. sayfa)

-
-
view order details'ten görüntü atar mısın? oradaki değişim önemli. bir de kaç jpy'ye almıştınız? alırken tarih var mıydı?
-
Bir sorum daha olacak ekran kartını japonyadan alsam satıcı amazon değil garantisi uluslararası oluyor mu?
-
hocam maili gönderenin kim olduğnuna dikkat et. amazon görünümünde çok dolandırıcı var
-
Japonlar benim Asus a17 yı kargoladı ama sevinemiyorum, resmen 1700 TL fark bindi dolar ekstreden dolayı..umarım ödeme tarihine kadar döviz biraz gevşer... Banka komisyonundan kaçalım derken kura tutulduk...
Boşuna dememişler bu ülkede asla dövizle borçlanma batarsın diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha önce bu durumu amazon ile görüştüm. 3. Şahıslara başka yöntemlerle ödeme yapmanızı tavsiye etmiyoruz dediler. Zaten arada amazon olmuyor haliyle, adam iban numarası verip para istiyor. İptal ettim bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hesabınızı kitlediler mi hiç ? Benim kitlendi ve açılmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
-
Çektiyse sıkıntı yok, Japonlar 1-2 gün içinde kargoluyor
Benim hesabımı hiç kapatmadilar bu 3. Siparişim ama arkadasimin hesabını 4 kere kapattılar
newegg den kasa alan oldumı daha önce ne kadarda kargolarlar, stoklarda bitmiş
Varması 2 haftayı buluyor
Japon’lar da işi öğrenmiş. Hem kurdan geçirmişler, hem de sevk tarihi belirsiz. 😂
quote:
Orijinalden alıntı: HatAliVetHocam tanıdık gönderince yüzde 20 vergi haricinde bir sıkıntı çıkıyor mu?
Alıntıları Göstervalla daha hiç alamadım bilmiyorum yanında getirirse sorun olacağını sanmıyorum vergide
-
-
o fiyata satılıyorsa warehouse ürünüdür, gönderimi olsa bile alınmamalı zaten, warehouse ürünleri 1ay garantili yanlış hatırlamıyorsam, 2yıl değil.
-
Bu işin çözümü baya zor DRM bellek yongası sıkıntısı giderek artıyor fiyatlar daha da yükselmeye devam edecek bu gidişle.. ülkeler ne idüğü belirsiz kripto para saçmalığını engelleyen karar alacak şu miningcilerin aldığı kartlar ellerinde bir patlacak olay bitti. Günlük tek kartla 10 dolar mining geliri yapanlar 1 yılda o kartı amorti ediyor zaten - Aylık 2400 TL kazanç.. Ne kadar pahalı olursa olsun stoklar anında erimeye devam eder bu şekilde
-
oha yav
TR Aramex'in telefon numarası var mı sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X