Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25852586258725882589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
  • amazon.de 6700xt parası çekilen varmı bu kartlardan ümidi kesmelimiyiz nedir anlamadım gitti iptal edilmedi ama halen harekette yok, geçenlerde uzayan tarih şuan henüz gönderilmedi olarak değişmiş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

amazon.de 6700xt parası çekilen varmı bu kartlardan ümidi kesmelimiyiz nedir anlamadım gitti iptal edilmedi ama halen harekette yok, geçenlerde uzayan tarih şuan henüz gönderilmedi olarak değişmiş duruyor

ne fransa ne almanya ne ispanyanın geleceğini sanmıyorum. almanya iptal oldu zaten herkeste. fransa bugün temin edemediği için otomatik mesaj atmış, bulursak yollarız isterseniz iptal edin diye. bunlar zaten tek depodan çalışıyor almanya temin edemediyse ispanya fransa da yollayamaz gibi duruyor. ben ümidi kestim 6700 xt'den.

• 10 Mart günü Amazon UK dan Palit RTX 3070 yakalamıştım. Parası 5 dakika sonra çekilmişti. 17 Mart - 2 Nisan arası tahmini varış gözüküyordu. Fakat bir türlü kargoya verilmedi ve bugün öğlen mail geldi. Palit kartı tedarik edemiyormuş, Amazon özür diliyor ücret iadesi yapılacaktır diye. 3 aydır 1 kart yakaladık, onu da iptal ettiler. NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 22 Mart 2021; 14:31:29 >
  • benim de gece 3'te iptal etmişler aynı kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

10 Mart günü Amazon UK dan Palit RTX 3070 yakalamıştım. Parası 5 dakika sonra çekilmişti. 17 Mart - 2 Nisan arası tahmini varış gözüküyordu. Fakat bir türlü kargoya verilmedi ve bugün öğlen mail geldi. Palit kartı tedarik edemiyormuş, Amazon özür diliyor ücret iadesi yapılacaktır diye. 3 aydır 1 kart yakaladık, onu da iptal ettiler.  

geçmiş olsun hocam. ingiltereyi hiç konuşmuyoruz ama benim en çok siparişimi iptal eden co.uk herhalde. daha bir ürün yollamışlığı yok. aylardır bekleyen 2070super ve blower 3080 siparişi var yakında onlar da iptal olur.

• 10 martta Amazon uk dan aldığım 3070 te ödemesi siparişten 5 dakika sonra çekilmesine rağmen bugün iptal edildi. Böylelikle hızlı davranarak bot kullanmadan aldık diye sevindiğimiz üçüncü 3070 de iptal oldu ( İki adet fr 1 adet uk ). Yıllar önce aldığım 750ti ile devam. Herkese bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnrambo_ -- 22 Mart 2021; 14:0:30 >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
  • vizyon bilgisayar kur farkıyla sitede fiyatı 700 tl arttırmasına ve tekli satılmaz yazmasına rağmen ürünü iptal etmeyip gönderdi. Ek olarak yurtdışından geliyor 1660 super zotac kargo dahil 4914 TL ihtiyacı olan varsa şu an ikinci el fiyatı bu. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07YVHCD8Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1

• Ctesi vuran piyango bugün teslim edildi. Pazar günü kargoladı adamlar. Malın ederi 5100 üzeri vergi. Kartın ne kadara tedarik edilebildiğini görmüş olduk böylece. 15000e satan yerli ve milli firmaların ne kadar kar ettiğini de.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt

Hocam göderici amazon değil

• marquin kullanıcısına yanıt
    Distribütörü Penta değil mi?
  • nezihh kullanıcısına yanıt

trippodo eu hocam ayrıca com.tr sitesinde bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama

• TheBrandy kullanıcısına yanıt

Bilemedim hocam. Paylaşımınız için teşekkürler.

• marquin kullanıcısına yanıt
    En uygun fiyatları hep penta da gördüm çünkü.
  • KebabMan kullanıcısına yanıt

En geç 2 güne kargoya çıkar. Hayırlı olsun bu piyasada iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon artık koliye göndermeden yolluyor kartları ellerinde koli mi kalmadı acaba NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• DeGetBe kullanıcısına yanıt

Sormayın hocam, hala sevk tarihi yok 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25852586258725882589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.