7800 |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (170. sayfa)

-
-
yönetimden bot kullananlara küfürler beddualar etmek için özel izin alalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A7F6B53207800
amazontr mi?
-
Ben vazgeçiyorum arkadaşlar. Stoklar düzelip böyle bizi bedava tatlı standlarındaki insanlara çevirme dönemi bitene kadar bekleyeceğim.
Hepinize bol şans.
Kart bekleyen oyuncular temsili
-
Çok haklısın hocam, mahvolduk valla.
-
Bu nedir yahu
-
-
1 adet satın almışsınız. Normalde satın aldığın ürün istek listesinden siliniyor. Tekrar eklemişsiniz o yüzden öyle yazıyor.
-
-
-
Bildirim için galiba ama gelmiyor maalesef çok hızlı tükendiği için
-
arkadaşlar ben bu linkten 530 pound totalde 660 pound ( 6850 TL ) den kart aldım . bu hafta içi gelecek muhtemelende yeni dikkatimi çeken birşey oldu.
ayı ürüne geldiğimde yeni ve kullanılmış ibaresi vardır. acaba benim aldığımda açılmış kutu yada 2.elmidir. bunu nasıl anlarız
-
Sipariş ayrıntıları kısmında used yada new yazıyor mu kontrol et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 2 Şubat 2021; 20:14:58 > -
İkinci el almışsın Used like newdir o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7F6B5320 -- 2 Şubat 2021; 20:14:41 > -
Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GB Grafik Kartı
Satan: Amazon EU SarL
539,67 £
Durum: Yeni
türkçe çevirdiğimde böyle yazıyor hocam
-
Order details kısmına girip şu kısmı kontrol et aşağıdaki gibi olması gerek. Amazon genelde 2. el ürünü yurt dışına satmıyor. Ancak onarılmış ürün olması lazım.
-
Sıfır
-
quote:
Orijinalden alıntı: asd55samsuGigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GB Grafik Kartı
Satan: Amazon EU SarL
539,67 £
Durum: Yeni
türkçe çevirdiğimde böyle yazıyor hocam
Sıfır ürün aten 2. eli TR'ye göndermez...
-
teşekkür ediyorum geri dönüşleriniz için. kazasız belasıs geleydi. bugün 3 kere aramışlar , bir şekilde telefonu açamadım. gümrüğe takılmış t.c istiyorlar sanırsam. yetki belgesi doldurup gönderdim bakalım gelecekmi
-
1839 dolara 3090 tuf stoğa girdi ama bize satış yok☹️ bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X